Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Vill du bli del av IFK Lidingö Friidrott?
Att stödja IFK Lidingö Friidrott betyder att man blir del av något större; man blir en del av vår gemenskap och man får tillgång till våra ca 1200 medlemmar.
 
Vi ser våra samarbeten som partnerskap och därför har vi inte några färdiga paket, utan vi sätter ihop samarbetet så att det passar ditt företag på bästa sätt. 
 
Våra sponsorers stöd till klubben går till 100 % till verksamhet, dvs. oavkortat till del av verksamheten som ditt företag stödjer.
 
Vi har utöver ovan en rad olika projekt som man som sponsor kan stödja. Exempel på sådana är SM-resan och Sommaridrottsskolan.
 
IFK Lidingö Friidrott är unik som förening på det sättet att vi är för alla på riktigt! Vi har verksamhet från 6 års ålder och livet ut, vi är i princip helt jämlika både vad gäller ledare och aktiva, vi har aktiva från motionär till elit på högsta nivå och vi kan erbjuda friidrottens alla grenar.
 
Låter detta intressant? Hör av dig till ifk@lidingofri.se
 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott