Anmälan till sommaridrottsskolan öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Medlemskap och avgifter

Varje friidrottssäsong pågår mellan den 1 november och 31 oktober året därpå och består av två delar; inomhus- och utomhussäsongen. Man måste vara medlem; individuellt eller via familjemedlemskap (se nedan), i IFK Lidingö Friidrott för att kunna delta i verksamheten (se nedan!).
Aktiv/ledare/tränare som slutar under pågående säsong kan inte begära avgifter tillbaka.

 

Medlemsavgift
Medlemsavgift faktureras årsvis i november för kommande period. Medlemsavgiften täcker bl.a. delar av kansli- och administrationskostnaderna, försäkring samt ledarkläder till våra tränare. Dessutom har man som medlem rösträtt på årsmötet (se nedan). Kostnad för medlemskap ser du nedan och här vad medlemskapet täcker

 

Man måste inte vara aktiv eller ledare/tränare för att vara medlem i IFK Lidingö Friidrotts gemenskap. Alla som vill bli kan ansöka om medlemskap och på olika sätt bidra i föreningens arbete, t.ex. i styrelsen, kommittéer, arbetsgrupper eller bara vara en röst på årsmötet. Klicka här för att ansöka om medlemskap i föreningen!

 

Medlemsavgift 2021

Medlemsavgift faktureras årsvis i november för kommande år. Avgiften för enskilda medlemmar är 450 kr/år. Familjemedlemskapet kostar 800 kr/år och omfattar alla medlemmar i hushållet, som finns registrerade i IFK Lidingö Friidrotts medlemsregister (är du osäker vilka som finns registrerade, kontakta kansliet).  

 

Aktivitetsavgifter 2021

Principen bakom avgiftens storlek är att ju mer resurser man som aktiv tar i anspråk desto högre avgift. Våra yngsta tränar vid färre tillfällen och har därför den lägsta avgiften, osv. Aktivitetsavgift faktureras terminsvis, i november för kommande vårtermin och juli för kommande hösttermin

 

  • Aktiva födda 2011-2014            2 500 kr/år
  • Aktiva födda 2008-2010            2 950 kr/år
  • Aktiva födda 2007 och äldre     3 700 kr/år
  • Vuxenträning                                1 000 kr/år

 

Administrationsavgift

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Alla har möjlighet att betala med kort, faktura, eller dela upp sin betalning till flera tillfällen. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9-59 kr.

 
Våra sociala medier
STOLT ARRANGÖR AV LIDINGÖLOPPSVECKAN 2021
Våra partners
Övriga partners
RF Sisu