Funktionärer Lidingöloppet 2021
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Lidingöloppsveckan 2021
Satrten vid koltorp

2021 arrangerar vi loppet under en hel vecka med start den 24 september och sista dagen är den 3 oktober. Läs allt om loppen på Lidingöloppets hemsida

 

Vi har planerat bemanningen av funktionärer utefter att alla gör två uppdrag under Lidingöloppsveckan

 

I flikarna ovan går det att hitta information om de olika funktionärsuppdragen!

 

Det finns info om nästan alla uppdrag om du redan nu vill läsa på vad ditt uppdrag innebär.
Inför själva arrangemanget kommer den person som är Huvudfunktionär på den station som ditt uppdrag är, att skicka mer dtaljerad information om uppdraget till dig via mail.

 

Vi har tilldelat uppdrag till träningsgrupperna som passar de olika åldrarna, en del uppdrag är inte lämpade att ha med sig barn på, det står tydligt i anmälningsformulären.

 

 

Alla uppdrag finns i  anmälningsformulären  där du anmäler dig/ditt barn till era funktionärsuppdrag. Här hittar du anmälningsformulären

 

Det är olika formulär för olika åldrar, dvs ett för yngre BUK, ett för äldre BUK, ett för yngre TOJ, ett för äldre Toj & Seniorer och ett för Veteran och TPR.

 

I varje formulär finns en mängd uppdrag att välja på.  På varje uppdrag anges dag, tid och plats. Mer detaljer får du som sagt av din Huvudfunktionär när det närmar sig.

 

Varje aktiv under 15 år måste ha med en vuxen på sina uppdrag. Dvs du gör uppdrag för ditt barns räkning (om barnet är under 15 år)

Gör anmälan till uppdraget i ditt barns namn och personnummer för ditt barn. 
 
Gör anmälan uppdraget i ditt namn och personnummer för dig själv.  Ange namn och födelseår på den du gör uppdraget för - dvs ditt barn
 
Det går också jättebra att anmäla barnets mor/farföräldrar till något uppdrag, alla är välkomna att hjälpa till och vara med och uppleva Lidingöloppet som funktionär!

 

Fler uppdrag som inte presenteras i detalj ser du här!

IFK Lidingö Friidrott har många funktionärer, huvudfunktionärer och blockchefer på Lidingöloppet förutom de som har nämnts i flikarna ovan så har vi helt eller delat ansvar ihop  med IFK Lidingö Skid och Orienterings Klubb för att bemanna följande uppdrag.

 
 
 
 
 
 
 
 
Information
Press
Doping
Domare
Elit
Kranskulla
Fanbärare
Efterlöpare
Funktionärsmat
Producent
Cykelbud 
Registrerare
Mässamonter
Nummerlappar
Stafettslussare
Startprocedur på Koltorp och Grönsta
Säkerhet
Dingo & Hans kompis!
Lasse Dahlstedt om Lidingöloppet i podden Svenska Friidrottare
Podden Svenska Friidrottare har en specialutgåva om Lidingöloppet

En av de viktigaste poddlyssningarna är podden Svenska Friidrottare. För i den 27e upplagan av Svenska Friidrottare intervjuas Lasse Dahlstedt av poddmastern Andreas Thornell. Det här är första podden som är ett specialavsnitt om viktiga tävlingar som har haft stor betydelse för svensk friidrott.

 

Lasse berättar hela historien om Lidingöloppet, från det att första idén kläcktes 1965 till fram till nu. För Lasse – även kallad ”Mr Lidingöloppet” – har ju verkligen varit med hela tiden, och det i flera olika roller. Podden är fylld av intressant fakta och spännande statistik. För Lasse är ju verkligen en levande uppslagsbok när det kommer till idrottshistoria på Lidingö i allmänhet och till Lidingöloppet i synnerhet.

 

Så är du någorlunda intresserad av idrottshistoria, gillar terränglöpning i allmänhet eller om du bor på Lidingö eller är medlem i IFK Lidingö friidrott eller IFK Lidingö SOK är det dagens trevligaste och bästa uppgift att lyssna på podden Svenska Friidrottares specialutgåva om Lidingöloppet.

 

Lyssna på Svenska Friidrottare nr 27 om Lidingöloppet

 
Våra sociala medier
STOLT ARRANGÖR AV LIDINGÖLOPPSVECKAN 2021
Våra partners
Övriga partners
RF Sisu