Sommaridrottsskolan 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Lidingöloppet 2022
Satrten vid koltorp

2022 arrangerar vi alla lopp precis som vanligt igen. Läs allt om loppen på Lidingöloppets hemsida

 

Vi har i år planerat bemanningen av funktionärer till Friidrottens uppdrag gruppvis, utom i några få fall där vi "handplockat" personer som passar just där.

 

Det betyder att alla grupper får sina uppdrag via sina ledare/tränare eller om gruppen har utsett någon som funktionärsamordnare.

 

Ledarna/funktionärssamordnaren får i juli information om vilket uppdrag gruppen blivigt tilldelade. I mitten på augusti behöver vi återkollpling från varje grupp hur bemanningen ser ut i respektive grupp.

 

I flikarna ovan går det att hitta information om de olika stationerna FRI bemannar.


Inför själva arrangemanget kommer den person som är Huvudfunktionär på stationen som gruppens uppdrag är, att skicka mer detaljerad information om uppdraget till funktionärsamordnaren via mail.

 

Vi har tilldelat uppdrag till träningsgrupperna som passar de olika åldrarna, vi har som ambition att gruppen ska göra sina uppdrag tillsammans. I de allara flesta fall har vi lyckats bra med den fördelningen.

 

För den som inte kan sin grupps uppdrags tider har vi ett funktionärsformulär därman kan anmäla sig på de tider man kan. Då blir man inplockad på ströplatser eller uppkomna vakanser.

 
Det går också jättebra att anmäla barnets mor/farföräldrar till uppdrag, antingen med träningsgruppen direkt till gruppens funktionrässamordare elelr till "resursuppdrag" via formuläret!
 
Här hittar du formuläret att anmäla sig som funktionär under Lidingöloppsveckan! 

 

Alla är varmt välkomna att hjälpa till och vara med och uppleva Lidingöloppet som funktionär!

Fler uppdrag som inte presenteras i detalj ser du här!

IFK Lidingö Friidrott har många funktionärer, huvudfunktionärer och blockchefer på Lidingöloppet förutom de som har nämnts i flikarna ovan så har vi helt eller delat ansvar ihop  med IFK Lidingö Skid och Orienterings Klubb för att bemanna följande uppdrag.

 
 
 
 
 
 
 
 
Information
Press
Doping
Domare
Elit
Kranskulla
Fanbärare
Efterlöpare
Funktionärsmat
Mässamonter
Stafettslussare
Startprocedur på Koltorp och Grönsta
Säkerhet
 
Lasse Dahlstedt om Lidingöloppet i podden Svenska Friidrottare
Podden Svenska Friidrottare har en specialutgåva om Lidingöloppet

En av de viktigaste poddlyssningarna är podden Svenska Friidrottare. För i den 27e upplagan av Svenska Friidrottare intervjuas Lasse Dahlstedt av poddmastern Andreas Thornell. Det här är första podden som är ett specialavsnitt om viktiga tävlingar som har haft stor betydelse för svensk friidrott.

 

Lasse berättar hela historien om Lidingöloppet, från det att första idén kläcktes 1965 till fram till nu. För Lasse – även kallad ”Mr Lidingöloppet” – har ju verkligen varit med hela tiden, och det i flera olika roller. Podden är fylld av intressant fakta och spännande statistik. För Lasse är ju verkligen en levande uppslagsbok när det kommer till idrottshistoria på Lidingö i allmänhet och till Lidingöloppet i synnerhet.

 

Så är du någorlunda intresserad av idrottshistoria, gillar terränglöpning i allmänhet eller om du bor på Lidingö eller är medlem i IFK Lidingö friidrott eller IFK Lidingö SOK är det dagens trevligaste och bästa uppgift att lyssna på podden Svenska Friidrottares specialutgåva om Lidingöloppet.

 

Lyssna på Svenska Friidrottare nr 27 om Lidingöloppet

 
Antidoping
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott