Funktionärer Lidingöloppet 2021
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

TCS Lidingöloppet – Juniorer och ungdomar: Kalle vann, Olof var två
2021-09-27 23:36
Kalle Ottfalk har två år kvar i P17-klassen men har redan blivit lagerkransad. Foto: Janne Åkerblom

Kalle Ottfalk satte direkt upp en hög fart i TCS Lidingöloppets P17-klass, en fart som ingen i klassen kunde matcha. Nu startade P17 visserligen samtidigt med P19, men det var faktiskt bara några av de upp till fyra år äldre löparna som kunde matcha Kalles fart. Efter 10 km löpning var Kalle trea i mål och satte nytt åldersrekord för 15-åringar med 33:41 när han segrade i P17-klassen. Leonardo Garavini var 14e löpare i klassen på 39:00.

 

I M22 var Olof Silvander länge tvåa efter Hässelbys Axel Djurberg. Men vid två km kvar av de 15 de skulle springa var hann ikapp och kampen om segern hårdnade. Men i utförslöpningarna mot mål fick Olof till slut ge sig, men kom i mål på en meritande andraplats. Jacob Klinth blev tia och orienteringens Jonathan Graversen fjortonde.

 

I P19-klassen var Julius Mördrup sexa (36:03) och Jack Hermansson 18e.

 

I F17-klassen var Alice Dombos sexa på 42:49 och Tyra Hedin tia.

 

Ebba Karlsson var enda Lidingötjej i F19. Hon sprang i mål på 44:30 och en femteplats.

 

Här är Lidingöresultten från TCS Lidingöloppets juniorklasser söndag 26 september 2021

 
 
P17 10 km    
1 Karl Ottfalk Lidingö 33:41
14 Leonardo Garavini IFK Lidingö Friidrott 39:00
       
P19 10 km    
Julius Mördrup IFK Lidingö Friidrott 36:03
18 Jack Hermansson IFK LIDINGÖ 48:04
       
M22 15 km    
2
Olof Silvander
IFK Lidingö Friidrott
49:27
10
Jacob Klinth
IFK Lidingö Friidrott
54:15
14
Jonatan Graversen
IFK Lidingö SOK
57:46
       
F17  10 km    
6 Alice Dombos Lidingö 42:49
13 Tyra Hedin IFK Lidingö Friidrott 47:40
15 Annkatrin Willuhn Lidingö 53:07
       
F19 10 km    
5 Ebba Karlsson IFK Lidingö Friidrott 44:30

 

PB-FABRIKEN IFK LIDINGÖ FRIIDROTT!
2021-09-27 15:12
Ett stort grattis till alla personliga rekord - en virtuell blomma till alla er från styrelsen!

IFK Lidingö Friidrotts främsta sportsliga mål är att så många som möjligt ska ta minst ett PB varje år. Ett PB är lika värdefullt oavsett nivå och är ett kvitto att man utvecklas - att träningen ger resultat.

 

2021 har varit ett stökigt år och därför också ett svårt år slå många PB då endast ett fåtal (elitundantaget) har fått tävla inomhus. Med inomhussäsongen 2021 kvar, har vi hittills lyckats slå inte mindre än 326 PB i åldrarna 82 år till 12 år (den statistik som förs av SFIF). Väldigt många har slagit fler än ett PB så det är inte lika många aktiva såklart.

 

En kvalificerad gissning är att minst lika många PB har slagits åldersgrupperna 2010–2014. Stämmer den tesen så har vi slagit cirka 650 PB 2021! Dessa PB är dessutom spridda över alla grenar!

 

Flest PB hittar vi naturligt i de yngsta åldarna. Fördelningen över grenrupp ser ut såhär:

 

 • Sprint 71 st PB
 • Medel-/långdistans 82 st PB
 • Hopp 91 st PB
 • Kast 82 st PB

 

Stort grattis våra aktiva och tränare som gjort alla dessa prestationer tillsammans!

Är det dags för Lidingö-OS igen?
2021-09-27 06:42
Bild från Lidingö-OS 2015. Foto: Johanna Dahl
Nästa år är det 40 år sedan den legendariska ungdomsledaren Anders Juhlin – kort och gott "Jule” för generationer av unga Lidingö-friidrottare – startade Lidingö-OS. Många av IFKs stjärnor genom åren har börjat sitt friidrottande just på Lidingö-OS. Tävlingen var visserligen en fortsättning och utveckling av Lidingö skolmästerskap, men fick verkligen riktig fart när den gjordes om och utvecklades till Lidingö-OS. 


Tävlingen har nu legat i träda ett par år, men nu när vi har en ny, superfin och inbjudande idrottsplats är det kanske dags att återuppliva Lidingö-OS. Det är i alla fall en tanke som IFK Lidingö Friidrotts ordförande Mikkel Mördrup tänker. Här har en skrivit ett öppet brev om det här på lidingofri.se.

 

Dags för Lidingö-OS igen?
 
 
Bästa medlem. Vi har haft en stolt tradition av att anordna Lidingö-OS för öns skolklasser. Många av Lidingös invånare minns denna tradition. Det  var inte bara ett fråga om att skapa ett roligt event för öns skolklasser, det var även ett viktigt sätt att marknadsföra Friidrotten.
 
Lidingövallen har blivit upprustad och skapar helt nya förutsättningar för oss som förening. Ska vi med utgångspunkt i nya vallen återintroducera Lidingö-OS?
 
Vår förening drivs genom ideella krafter och ska ett initiativ blir verklighet behöver det genomföras av vår medlemmer. Jag har nyligen fått flera frågor om Lidingö-OS, från båda Lidingö stad, politiker och medlemmer. Så är det dags för Lidingö-OS igen?
 
Ska vi återskapa Lidingö-OS som tradition behöver vi forma en grupp som kan ta dialogen med Lidingö stad och driva projektet.
 
Varmt välkommen att kontakta mig på mikkel.mordrup@lidingofri.se om Du vill vara med att återskapa traditionen.
 
Hälsningar 
Mikkel
Lidingö Friidrott
Äntligen: We are back!
2021-09-26 22:18
Klubbens ordförande Mikkel Mörrup tillsammans med Lidingöloppets generalsektreterare Cilla Gyldén på Liidngöloppets startgärde på Koltorp.
Stort tack till föreningens alla funktionärer för väl en mycket genomförd första helg av TCS Lidingöloppet! 
 
Som representant för Friidrotten vill jag rikta ett extra stort tack till Lidingöloppets GS Cecilia Gyldén med CREW för er planering, engagemang och genomförande av första Lidingöloppshelgen. Vi som ägarföreningen (tillsammans med IFK Lidingö SOK )är otroliga stolta av Er och väldig tacksamma för att Lidingöloppet har kunnat genomföras ttrots alla restriktioner. Efter helgens lopp finns där ingen tveksamhet om att TCS Lidingöloppet är tillbaka och nästa år kör vi för full styrka!
 
Stort tack till Lidingöloppets CREW som är
 
Martin 
Josefin 
Sara 
Sandra 
Eva-Lena
Jade
Rebecka
Fredrik
 
samt Cilla och Dan.
 
Själv har jag njutit två hektiska daga på Koltorp med super sköna funkiskompisar. Det är föreningsliv och det som är fundamentet i föreningen. Genom Lidingöloppet bidrar vi som föreningen till folkhälsan och det är jag mycket stolt av.
 
Nu ser jag fram nästa helg. För min del blir det Koltorp på lördag med fokus på MTB. 
 
Mikkel
Ordförande IFK FRI
Lidingöloppets initiativtagare – Sven Gärderud – gick bort bara ett par dagar före sin 100-årsdag
2021-09-26 20:11
Sven Gärderud i mitten, flankerade av Lilla Lidingöloppet grundare Assar Blomquist till vänster och banläggaren Lasse Dahlstedt till höger. Foto från Kungaloppet 2003

Lidingöloppets grundare Sven Gärderud är död. Sven skulle ha fyllt 100 år på onsdag, men att fylla ett helt sekel fick han alltså aldrig uppleva. Sven avled i går lördag, nästan symboliskt samma dag som det 57e Lidingöloppet arrangerades, ett lopp som Sven tillsammans med Kacke Karlberg var inititiativtagare och grundare till år 1965.

 

Sven föddes 29 september 1921, alltså nästan för exakt 100 år sedan.

 

Vi har mycket att tacka Sven för. Han var visserligen mer orienterare än friidrottare, men utan Sven (som representerade orienteringsklubben) och dåvarande ordföranden i friidrotten Kacke Karlberg hade IFK Lidingö inte varit den klubb den är i dag.

 

 

Så kom Lidingöloppet till

 

Det var efter en artikel i Idrottsbladet i maj 1965 som idén om att starta Lidingöloppet kom upp. Idrottsbladets Sven Lindhagen skrev en krönika där han efterlyste ett långlopp som liknade Vasaloppet och Tiomila. Han ville ha ett lopp som var ungefär två mil långt. Kacke och Sven hade landställe på samma ställe och där diskuterade de samma dag artikeln och kom överens om att det här nog var nåt för IFK Lidingö. Så sagt och gjort; de kontaktade Idrottsbladet direkt och sa att Lidingö kommer att arrangera loppet redan till hösten. Ingen annan i klubbarna var ens tillfrågad då… Loppet skulle dock inte vara två utan tre mil långt.


Loppdatum bestämdes till andra söndagen i oktober, den så kallade älgsöndagen. Det var den dagen som älgjakten började i Stockholmsområdet. Just den söndagen var det inte tillåtet att arrangera orienteringstävlingar. Det skulle därför vara en annars tävlingsledig helg för orienterarna. Det var efter den ordinarie säsongen för friidrottens löpare och innan skidsäsongen drog igång på allvar. Helgen var alltså som skräddarsydd för ett långlopp för de tre stora konditionsidrotterna. Lasse Dahlstedt fick i uppdrag att lägga banan som skulle sträcka sig runt en bana på både södra och norra ön. Banan är till allra största delen identisk med dagens bana, även om starten låg på annat ställe än i dag.

 

 

Hinderlöparen Gärderud

 

Förutom att Sven är pappa till Lidingöloppet är han även pappa till OS-guldmedaljören Anders Gärderud som vi uppmärksammade på hans 75-årsdag 28 augusti härförleden. Sven har också under många år jobbat den svenska veteranstatistiken i friidrott.

 

Och apropå Anders och hans OS-guld på just hinder har faktiskt även Sven vunnit en SM-medalj på hinder. När han var 19 år gammal tog han SM-brons på tiden 9:21.2 och satte svenskt juniorrekord. Respekt!

 

Men hundraårsdagen fick Sven Gärderrud alltså aldrig uppleva. Men Sven fick i alla fall ett rikt och innehållrikt liv, men tiotusental besökta rödvita och orangeröda kontroller, en enorm statistikgärning och inte minst ihågkommen som grundare av det första riktigt stora bredd- och motionsoppet för terränglöpare – så småningom noterat i Guinness rekordbok som världens största terränglopp – Lidingöloppet. 

 

 

IFK Lidingö friidrott och IFK Lidingö orientering står i en stor tacksamhetsskuld till dig Sven. Våra tankar går till din familj, dina släktingar och dina nära vänner. De genom tiderna över en miljon löpare som nått målet på Lidingöloppet tackar dig naturligtvis också för din livsgärning. 

 

Tack Sven. Ett hundrafalt tack!

 

 

 

 

Så var årets Lidingölopp invigt och kullan och masen krönta
2021-09-24 23:48
Rebecka Öberg och Rasmus Palmqvist Aslaksen är årets kranskulla respektive kransmas. Foto: Janne Åkerblom

Lidingöloppet har stolta traditioner och är den verkliga starten för de breda långloppen i Sverige. En av Lidingöloppets stolta traditioner är att man varje år – med undantag av fjolårets corona-år – inviger loppet i Lidingö kyrka på fredagskvällen. 

 

I år hade man verkligt finfrämmande av Kultur- och demokratiminister Amanda Lind. Hon har ju dessutom ansvar för idrottsfrågor i regeringen. Amanda höll ett stilfullt, personligt och mycket uppskattat tal där hon bland annat berättade att hon faktiskt har bott på Lidingö under något år och då naturligtvis sprungit på Liidngöloppets spår.

 

En stolt tradition under invigningen i kykran är också att vi presenterar och kröner kranskullan och kransmasen. I år var det kommunstyrelsens ordförande Daniel Källenfors som hade den fina uppgiften. Årets kranskulla är Rebecka Öberg som du ju känner som en mycket duktigt löpare i IFK Lidingö Friidrott. Bland en av de finaste meriterna är en andraplats i Rosa Bandetloppet för två år sedan. Kranskillen är orienteringens Rasmus Palmqvist Aslaksen som bland annat har ett brons i natt-SM som junior. Läs mer om kranskullan och kransmasen på Lidingöloppets webbplats.

 

Lidingöloppet började visserligen tidigare på fredagen, långt innan själva invigningen i kyrkan. Flera av arrangemang olika lopp genomfördes på fredagen. Annars är det ju i år ännu ett år med lite annorlunda förutsättning. För första gången avgörs ju Lidingöloppet under två helger (om man inte räknar de första åren som Lilla Lidingöloppet genomfördes då de faktiskt också låg på en egen helg).

Terräng DM Dag 2 - Stort härligt gäng och fina resultat!
2021-09-22 20:47
Ladda album (+10 bilder) >>
Bilder: Sonia Lopez och Daniel Nilsson Text: Daniel Nilsson

Tre guld och ett silver i terräng DM på den andra dagen.

 

Guld och silver i Turebergsterrängen.

 

En mängd fina insatser!

 

Härligt gäng och bra häng!

 

Stort IFK-Lidingögäng om 14 deltagare, killar och tjejer från10 till 15 år på den andra dagen av terräng-DM i Sollentuna. Ja det var så många att IFK-flaggan riggades upp! Löparna sprang ett 2-kilometers varv. Två varv för de äldre ett för de yngre. Halva banan i skogen med en tuff backe och den andra halvan på gräs. I övrigt ganska platt men med många tvära kurvor.

 

Det är sannerligen inte lätt för tävlingsarrangörer denna höst. Nästan alla helger är upptagna för större begivenheter som Stockholm Halvmarathon, Lidingöloppet och Stockholm Marathon. Terräng-DM "klämdes" in tisdag och onsdag denna vecka för att hinna med efter skola/jobb och före mörker. Konkurrensen i de olika klasserna på terräng DM var alltifrån Sverige-elit i pojkar 15 till bara några få deltagare i flickor 12. I Turebergsterräng-klasserna med de yngre deltagarna upp till 11 år var det många som sprang!

 

Först ut var 10 och 11 åringarna med ett riktigt stort startfält. I flickor 11 sprang Philine Leichtle snabbt (7,54) och kom tvåa slagen i "spurtstrid". 10-åriga Isabel Andersson kom 6:a i ett startfält om 36. Oliver Taha tog täten direkt i pojkar 11 och höll hela vägen in i mål på en fin tid om 7,14. På femteplats kom Edvin Carlstein före äldre brorsan Wilmer Carlstein på tiondeplats också det i ett stort startfält om över 20 deltagare.

 

Love Willén Holgersson gjorde ett taktiskt skickligt lopp i pojkar 12 och kan nu kalla sig distriktsmästare där han kom bakifrån och gick (sprang) om på slutet för att vinna på 7,21. Fina prestationer av Emil Corlevi och Oskar Bonnevier med 7,38 och 7,41 och plats 5 och 6. I flickor 12 var det tunt startfält med två deltagare. Elsa Danielsson hade ont i knäet men kämpade sig i mål på en bra tid om 8,14 men Elsa har mer att ge när det funkar bättre så det får bli i lilla Lidingöloppet, men ett DM-silver!

 

Sebastian Lörstad ledde från start till mål och sprang överlägset in på ett toppresultat om 6,26 i pojkar 13. Sebbe är utan tvekan en av Sveriges bästa i sin åldersklass. Arvin Ostner kom 6:a och tiden var bra, 7,27.

 

Kvällen avslutades med pojkar 15. Kalle Ottfalks kapacitet håller i sig inför stundande Lidingölopp. Trots två till SM-medaljörer från friidrotts-SM i startfältet så blev det en överlägsen seger på fenomenala 12,25 på de 4 kilometrarna. William Nilsson blev 6:a trots en bra tid strax under 14 min. Philip Byman kom 9:a på 16,10.

 

Resultat

 

Funktionärer sökes...
2021-09-22 16:17

Du kan vara ung, gammal, medlem, kompis till medlem, bonde, adel.... tja, vi behöver all hjälp vi kan få och alla är varmt välkomna!

 

Som ni ser kämpar Loppetpersonalen, med glada miner, på med föreningens stora ekonomiska inkomstkälla. Det är få föreningar förunnat att ha ett lopp med både lång historik och välrenomerat rykte och för framtiden är det viktigare än någonsin att vi kan visa upp öns stolthet med bästa guldglans!!!

 

Nu kör vi!

 

Info och anmälan till funkisuppdrag!

 

Direkt till anmälan!

KRIS FÖDER UPPFINNINGSRIKEDOM – ALLA RÄTT!
2021-09-22 16:15
SM 2021 - nytänk gav alla rätt!

 

IFK Lidingö Friidrott liksom hela den svenska idrottsrörelsen brottas med ekonomin i kölvattnet av pandemin. Ett senior SM är en stor utgiftspost och är en av de första aktiviteter man drar ner när det saknas pengar. Det betyder bl.a. mindre trupp, mindre service på plats, osv.

 

Hösten 2020 beslutade styrelsen att tänka nytt för 2021 års SM i Borås. Tanken var att helt finansiera mästerskapet med stöd utifrån. Syftet var dels att säkerställa att mästerskapet inte tog resurser från vår barn-, ungdoms- och veteranverksamhet, dels att det skulle kunna genomföras med kvalitet och hög service till våra aktiva och coacher. Målet var också att kunna ta med juniorer för att få prova på ett seniormästerskap; att se och lära!

 

En SM-grupp bildades och leddes av Adam Lindhe, som tillsammans med Olof Silvander och Linda Skantze fick uppgiften att ro projektet i land. Med stöd av kansliet och av Junior- och Seniorkommittén söktes sponsorer, planerades resor, anmälningar och aktiviteter samt vad som skulle finnas på plats i Borås under tävlingsdagarna. 

 

Resultatet av SM-projektet blev en succé i alla avseenden! Tack vare våra SM sponsorer kunde vi åka med en större trupp än normalt 25 aktiva och coacher. Vi hade fem juniorer som var med och tävlade och som nu har ett minne för livet. Vi kunde ha med oss Daniel Antonsson (naprapat och del av Cursus) som tog hand om trötta kroppar.

 

Hela den kostnad som SM hade för med sig kan istället användas till annan verksamhet. Mästerskapet kostade inte ett öre för klubben! Vi kunde förse alla SM-deltagare i klubben med en SM-tröja (även våra USM-deltagare). 

 

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att SM-projektet fick alla rätt! Extra roligt var också den positiva utvärderingen med våra deltagande aktiva och coacher. 100 % av deltagarna var nöjda eller mycket nöjda med mästerskapet.

 

 

Ett stort tack riktar vi till våra SM-sponsorer 2021:

Minutus Gym, Skantze Kommunikation, Schneidler Invest, Sundström Safety AB, Prioritet Finans, Tejptryck AB, M Boestad AB, Raccoon Development AB, Slagskeppet Muay Thai.

 

Allt om SM 2021 hittar du här!

 

 

Josefine och Nina guldmedaljörer i terräng-DM
2021-09-21 23:51
Josefine Jerner stormar fram som mästare i terräng-DMs F19-klass. Foto: Håkan Jerner

I år arrangeras terräng-DM av Tureberg på en snarlik bana snarlik fjolårets på Edsbergs sportfält i Sollentuna. Då många stora lopp har flyttat sina datum från vår och sommar till hösten blev det plötsligt ont om helger och datum sattes mitt i veckan på en tisdag och en onsdag just denna vecka.

 

Under första dagen tog två IFKare guld. Det var dels Josefine Jerner som vann F19-klassen, dels Nina Willén Holgersson som vann K50-klassen. Leonardo Garavini och Tyra Hedin tog silver i P16 respektive F16.

 

Resultat Terräng-DM dag 1, Sollentuna, tisdag 21 september 2021

 

Brommaspelen – en härlig säsongsavslutning för 04–06or med flera
2021-09-19 17:27
Foton: Lotta Hellstrand

I väntan på fina nya Lidingövallen har träningsgruppen 04/05/06 besökt Stockholms stadion rätt ofta för att få träna på rundbana och utomhus i höjd. Så varför då inte passa på att ta säsongens sista arenatävling på samma fina arena i Brommaspelen förra söndagen!

 

I den här tävlingen hade vi som inriktning i träningsgrupp att så många som möjligt ska försöka vara med. Välja en van gren och en ovan gren. Nio aktiva blev vi till slut som ställde upp i 16 starter. Facit åtta medaljer, mängder av PB och fina placeringar (några blev hemma med snuva).

 

Att våga utmana sig själv i tävling är ett bra och kul träningssätt. Man blir lite extra stark, man fokuserar ett snäpp bättre och man får även mäta sig med andra. Utmana sig själv.

Här kommer gänget som var med denna gång i alfabetisk ordning

 • Anton Hellstrand Helleberg (P17) – Körde Höjd (guld), Spjut (brons) och 100m (final). Inga PB denna gång, men väldigt nära i alla tre grenar.  
 • Edvin Unger (P17)Höjd (silver + utomhus PB) och 400m. Äntligen kom utomhus PB i höjd.
 • Ella Thunell (F15) – 80m (PB) och Längd (första tävling med planka = PB). Har inte tävlat på nästan två år. Så kul att hon tävlade igen. Hamnade precis utanför finalen på 80m.
 • Elsa Klang (F17) –100m (Silver + PB). Hennes första riktiga tävling. Gick ju galant!
 • Estelle Strand (F17) – Körde 800m (silver). Går som en klocka numera på 800m, väldigt stabil efter lång skada (+ 1 mileslopp i benen från invigningen av Lidingövallen dagen innan).
 • Hjördis Bäckman (F17) – Höjd (Silver + PB) och 100m (final). Härligt av Hjördis att våga sig på höjd som ovan gren, och det gick ju strålande.
 • Leonardo Garavini (P17) – 800m. Fin stabil tid, snart nere på PB nivå igen efter lång skadetid. Hade även han ett 800-lopp i benen från invigningen dagen innan.
 • Maya Svedin (F15) – 80m (Final och PB) och 800m (Silver). Har inte heller tävlat på nästan två år. Vilken comeback!
 • Simon Johannesson (F15) – Höjd (silver) och 80m (final + PB). Mitt under höjdhoppet öppnade sig himlen. Sista hoppen gjordes i sjöar av vatten. Strongt att klara silverplatser.

Det blev en bra och kul avslutning som ger energi innan det här gänget går in för uppbyggnadsträning. Sen hoppas vi att vi får en inomhussäsong denna vinter!

 

Vi som träningsgrupp var inte ensamma på plats. Det var många andra aktiva som passade på att tävla på Stadion i de yngre klasserna. Var och varannan minut hörde man att en Lidingöaktiv ropades upp på prispallen.

 

Här är deras resultat:

 • K: Karin Boestad vann höjd på 1.65.
 • Övriga F15: Anja Tschertou Schäder var sexa på 800m (3:04.01) och Rebecka Liedholm var sexa i höjd (1.41).
 • P13 och F13: Sasha Nyoni blev fyra i finalen på 60m med 8.53. I försöken hade Otto Uväng 9.69. Bland tjejerna hade Astrid Löf 10.63 och lsabel Flanagan 9.16. Sahsa var även med i höjd (trea på 1.43) och längd (sjua på 4.34). Love Willén Holgersson var trea på 600m (1:49.16) medan Irma-Li Grönqvist blev sammanlagd åtta bland tjejerna (1:59.15). Jeppe Karlsson (trea på 30.80), Agnes Nilsson (åtta på 17.23) och Astrid Löf (22a på 9.66) kastade spjut.

 

Resultat Brommaspelen söndag 12 september 2021

 

Ingvar tog guld i veteran-SM i kastfemkamp
2021-09-19 11:23
Ingvar Lindqvist och Kjell Andersson försvarade IFK Lidingös färger i veteran-SM i kastfemkamp

Förra helgen arrangerades veteran-SM i kastfemkamp i åska och regn på Källbrinks IP i Huddinge. Ingvar Lindqvist tog guld i M80 (nytt klubbrekord 2479p) och Kjell Andersson var fyra i M70-klassen.

 

Resultat veteran-SM i kastfemkamp söndag 12 september 2021

 

 
Våra sociala medier
STOLT ARRANGÖR AV LIDINGÖLOPPSVECKAN 2021
Våra partners
Övriga partners
RF Sisu