Anmälan till sommaridrottsskolan öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Sommaridrottskolans Sponsorer 2021
Nedan en presentation om våra sponsorer för Sommaridrottsskolan 2021!

Vi är givetvis mycket tacksamma för att vi har ett samarbete med dessa företag som gör det möjligt att genomföra våra arrangemang på ett mycket fint sätt!
Sundström Safety AB

Sundström Safety
 har varit en av våra generösa sponsorer under flera år.

Inför 2021 har Sundström Safety valt att öka sitt bidrag ytterligare till Sommaridrottsskolan 2021 vilket vi är mycket glada för

Sundström Safety gör det möjligt för IFK Lidingö Friidrott att genomföra vårt sommarläger för barn i åldrarna 7-12 år med hög kvalité och göra lägret till ett minnesvärd aktivitet på sommarlovet.

KLÖVERN
Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. 
Prioritet Finans


Familjeföretaget Prioritet Finans, med säte i Göteborg, är en av föreningens senaste tillskott på sponsorer


Under 2021 har Prioritet valt att bl.a. stötta Sommaridrottsskolan

 

Bolaget är ett familjeföretag och Sveriges största företag när det gäller fakturaköp. Målet är att stödja företag och organisationer med sin likviditet; ”Vi fixar likviditeten, du lönsamheten”. Prioritet är en av Sveriges största sponsorer till idrottsrörelsen och har flera stora förbund (t.ex. Svenska Friidrottsförbundet, Svenska Skidförbundet, Handbollsförbundet) och klubbar (t.ex. DIF Hockey & Fotboll, IFK Göteborg, Malmö Redhawks).

 

Vi hoppas att detta är börja på ett långt samarbete – välkomna Prioritet Finans!


Här hittar du Prioritet Finans Hemsida

ICA


ICA Kvantum Lidingö i Larsberg älskar vi mat som både smakar och gör gott. Genom att satsa på ett rikligt utbud av frukt, grönsaker, ekologiskt och vegetariskt vill vi vara butiken som varje dag, året runt, bidrar till både naturlig matglädje och hälsa. Vi sammanfattar vår vision i tre ord: Grönast på ön!
 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Våra partners
Övriga partners
RF Sisu