Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

IFK-året 2020 – från A till Ö
2020-12-31 10:00
U är en bokstav i alfabetet och på den hittar vi tre underbarn till U-landslagare. Foto: Piniro Bildbyrå
Så här på årets sista dag kan det vara på sin plats att titta tillbaka på året som gått. Och då och då gör vi det ju genom att tugga oss igenom alfabetets 29 bokstäver. Så även nu. Håll till godo. Vi börjar med bokstaven A.
IFK-året 2020

 

A         

Andreas Movin gick en ny vår till mötes. Var i princip lika snabb och uthållig som någonsin förr och gick till final på 400m på SM i Uppsala.

B         

Bosön byggdes om under 2019 för att mer passa för styrketräning. I början av 2020 tränade vi där, men långt ifrån alla kunde nu göra det. Möjligheterna till kastträning och stavhopp obefintliga och höjdhoppsmöjligheterna minimala. Men löpning och styrketräning gick fortfarande bra. På B passar vi även på att uppmärksamma Karin Boestad som var fyra i höjd på JSM.

C          

Coronapandemin har påverkat hela världen och oss i Sverige från mitten av mars och resten av året. Det blev inte lika många tävlingar och träningar fick anpassas. Vi hoppas på bättre möjligheter till träning och tävling och läger 2021! Vi noterar också att Craft blev ny samarbetspartner under året.


D         

Digitala möten blev en naturlig följd av coronapandemin. Och det gick ju faktiskt förvånansvärt bra!


E          

Ekholm, Fredrik, hade en halvknackig säsong, men kom igång bra lagom till SM i Uppsala där han tog ett fint brons på favoritdistansen 110m häck.


F         

Finnkampen blev, trots Coronapandemi och osäkerhet in i det sista, av. En IFKare fick dra på sig landslagslinnet. Simon Sundström vann hinder men även Andreas Otterling var uttagen (dock återbud).


G         

Göteborg var platsen för stafett-SM. Det regnade en hel del, men över de deltagande IFK Lidingö-lagen sken solen. Medaljmässigt blev det en hundraprocentig utdelning med fyra medaljer (varav ett guld) på fyra möjligheter. Vi noterar också att Simon Sundström blev medlem i den högst exklusiva Gunderhäggklubben där det gäller att ha bättre personliga rekord än den legendariske världsrekordhållaren Gunder Hägg på de tävlingsdistanserna 1500m, 3000m och 5000m.


H        

Hård med Jacob i förnamn och med en karriär som 400m och 800m-löpare i Lidingö plus mångårigt ledarskap tilldelades det kanske finaste pris en svensk journalist kan vinna – Stora Journalistpriset. Handsprit blev coronaåret 2020 en helt naturlig (och nödvändig) ingrediens på träningar och tävlingar. På H tycker vi även att vi ska uppmärksamma Johanna Hellman som tog stavsilver på JSM inomhus.


I           

IFK-logotypen blev efter dryga 40 år utbytt mot en retromodern variant. Bytet skedde samtidigt som vi fick nya nya IFK-kläderInge Hermansson hann – innan coronan slog till och satte tävlingsstopp för de äldre veteranerna – med att sätta ett par svenska veteranrekord i stav. Han var i god form och höjde på Bubka./Mondo-manér rekordet med en centimeter i taget. Synd bara att det inte kom fler helger innan tävlingssäsongen tog ett abrupt slut.


J          

JSM gick i Linköping och klubben blev för första gången på länge utan medaljer, Olof Silvander och Alina Vuokila var placeringsmässigt närmast (båda var fyra på hinder), Robin Isaksson var femma på 400m och Julius Mördrup var femma på 1500m och sexa på 800m. Inomhus blev det dock en medalj genom Johanna Hellman som alltså – du läste det nyss under bokstaven H – tog silver på IJSM Göteborg.


K          

Kraftmätningen fick deltagande av ett bra IFK-lag. I kvaltävlingen gick det riktigt bra, medan finalen blev sisådär då laget blev en aning ihåligt efter skador och sjukdomar. 


L          

Lidingöloppet genomfördes till slut fast på annat sätt. Den klassiska masstarten uteblev det här året då vi på grund av coronapandemin fick ställa om (istället för att ställa in). Överraskande många löpare ställde upp och sprang samma distanser fast på hemmaplan eller kom till Lidingö för att någon gång under en höstmånad springa en av Lidingöloppsdistanserna.

M        

Mikkel Mördrup blev

IFK Lidingö Friidrotts nya ordförande i samband med det uppskjutna och digitala årsmötet i april.


N         

Norrköping stod som värd för USM Löpning, Här blev Nike Isaksson dubbel medaljör genom att ta silver på både 200m och 400m. Dessutom tog hon silver på 400m inomhus. Men det var i Örebro.


O         

Otterling – Andreas – tog SM-brons och en Finnkampsplats i längd. Bra, med tanke på att han efter en fotoperation kom igång sent. Att OS i Tokyo blev uppskjutet ett år – hoppas, hoppas att det blir av 2021 istället – var kanske bra för Andreas. Om Andreas hör till de mer rutinerade seniorerna (han fyller veteran under 2021) så är Karl Ottfalk desto färskare. Om än inte nybörjare. Men under 2020 var han en av de bättre 14-åringarna på medeldistans och toppar årsstatistiken på både 800m och 2000m för killar födda år 2006. Han blev dessutom dubbelsegrare i Svealands.


P          

Pers – över 500 personliga slogs under säsongen av IFK-aktiva. Det får verkligen ses som bra, ett år då vi ett tag inte alls trodde att det gick att tävla över huvud taget.


Q         

Qnskap – utbildning är viktigt och IFK Lidingö fortsätter att se till att tränare och ledare blir vidareutbildade.


R         

Robertson – Leif du vet – tog sitt pickåpack och lämnade inte bara ön, Vallen och Bosön utan även ett stort tomrum efter sig. Fjällbacka blev den nya adressen. Men han kommer att fortsätta att hjälpa klubben med statistik.


S          

Simon Sundström hade en fin säsong med SM-guld och Finnkampsseger på hinder. Och så fick han på hela skiten i ett lopp i Frankrike och gick in som Sverigefemma genom tiderna. Sommaridrottsskolan fick på grund av kombon med Vallenombyggnad (kolla bokstaven V) och Coronapandemin (ja, det var ju på C det) genomföras med en annorlunda lösning med aktiviteter på flera ställen – dock inte på Vallen.


T          

Tävlingarna blev både färre och med färre grenar och färre deltagare än ett normalt år. Men ändå genomfördes det mängder av tävlingar runt om i Sverige. Friidrottsförbundet uppmanade klubbar runt om i Sverige att arrangera Veckans grenar efter IFK Lidingö-konceptet Veckans gren. Väldigt många klubbar hörsammade den uppmaningen. Fast vi på Lidingö kunde på grund av Vallenombyggnaden inte arrangera några i egen regi,


U         

Ungdomslandslagen tävlade mot varandra – U17, U19 och U23 hade separata landslag – och då fick IFK Lidingö med tre deltagare i form av Nike och Robin Isaksson (båda syskonen i U17- resp U19-landslagen) och David Århammar i U19-landslaget. Utomhusträningar blev klart vanligare så här i Coronatider och vi som varit med till och med i tiden före Bosöhallens friidrottsdel byggdes känner igen oss. Det känns som om grundträningsperioden blir lite extra lång. Vad kan det innebära för för resultaten tävlingssäsongen 2021 månne?


V         

Vallenombyggnad – känn på ordet! – har äntligen blivit verklighet. Som vi har längtat efter ombyggdnaden av Lidingövallen. Bulldozerna har rollat in, gamla Vallen har förpassats till ja-vem-vet-vad, pålning har genomförts och förhoppningsvis blir de nya 400m-banorna färdiga och fina under 2021. Och som vi har längtat. Valet av ombyggnadsår blev ju också i det närmaste perfekt med tanke på att Corona satte käppar i hjulet för en normal säsong. Vad sägs om en invigningstävling i augusti? Veteranerna hade en kort säsong innan Coronan slog till. Men man hann med både DM och SM inomhus. Och som vanligt samlades medaljerna på hög. Totalt blev det 13 medaljer på veteran-SM inomhus och 48 medaljer på veteran-DM inne. Plus ett veteran-SM-mångkampsguld för Annica SandströmVTSS – eller Virtuella terrängserien Stockholm – blev namnet på den tävlingsserie som Lidingöloppet anordnade under våren och försommaren. Den fick också sin efterföljare när Lidingöloppet i samarbete med lokala arrangörer genomförde motsvarigheten på riket.


W        

Walther – han heter Anders i förnamn – blev ny sportchef i IFK Lidingö. Kommer närmast från motsvarande roll i Kville (Göteborg). Att första året skulle handla mer om Corona och ekonomi än om träningar och tävlingar var kanske inte riktigt det som Anders hade hoppas på. Men 2021 får baske mig se till att bli som det ska vara!


X         

Xtra säkerhetsföreskrifter togs fram för träningar, tävlingar, resor etc. De anpassades hela tiden utifrån Coronasituationen och smittläget i landet. Det gällde verkligen att hålla sig uppdaterad.


Y         

Yrväder – ja, som ett yrväder sprang Sebastian Stagh 5000m på 16:24.52 på Stadion i augusti. Hyfsad tid för en tolvåring!


Z          

Zebror blev

löpargruppen Cursus träningskamrater när de var på läger i Sydafrika i januari.


Å         

Årsmötet genomfördes för första gången i digital form. Århammar – David – tog en plats i J19-landslaget, och var 4a/7a på JSM ute. Och dessutom fick han i början av februari ta emot IFK Centralförenings stipendium för sin säsong 2019.

Ä         

Ängslan gjorde att vi såg till att coronasäkra alla träningar.


Ö         

Öberg – Anna var vår avgående ordförande. Hon lämnade över ordförandeklubban till Mikkel Mördrup (se bostaven M).

 


Nyhetsarkiv
Papricaloppet 1 juni!2024-05-15 00:21
Ludde persade på 10 km2024-05-03 12:18
Äntligen KM på Vallen2024-04-24 16:05
Glad påsk!2024-03-27 09:04
KM Terräng 20242024-03-21 14:00
Årsmöte på tisdag2024-03-16 07:01
IUSM-sammanfattning2024-03-11 10:11
Klubbrekordslagare 20232024-03-02 07:26
Malins mest kända adept2024-02-28 13:45
Vilket TOPP-samarbete!!!2024-02-21 11:03
Lisa 1.52 + 9.75 i USA2024-02-19 23:48
Årsmötet 19 mars2024-02-05 15:05
2023 i backspegeln2024-01-08 18:30
Fyyyyyyyyra!2023-12-10 13:13
Årets sista Bulle2023-11-29 09:24
Sofia först i Tjurruset2023-10-09 12:11
Axel persade på 400m2023-08-20 21:21
Kalle FYRA i U20EM!!!2023-08-09 18:56
Budapest!2023-08-07 17:50
SM-sammanfattning 20232023-07-31 14:49
Karin segrade i Bollnäs2023-07-17 12:57
Emil tvåa i Kalmar2023-07-10 13:00
Kraftmätningen 20232023-07-05 17:28
Carro sexa i Norge2023-07-01 13:07
Stefan 36:55 i STHL102023-06-22 13:37
NU ÄR DET KLART!2023-06-14 12:42
Olof 3:52ade i Finland2023-06-09 14:04
Tränarträning stavhopp2023-06-03 21:29
Är du snickare?2023-05-03 16:51
Dingospelen 14 maj2023-05-02 16:20
Hemmasegrar i Vårmilen2023-04-30 16:48
KM terräng resultat2023-04-19 18:39
Goda nyheter!2023-03-30 11:00
Årsmötet avklarat!2023-03-24 10:00
Pocket är med oss 20232023-03-20 10:39
2023-02-15 09:30
Vilken Para-dag!! 2023-02-13 10:45
Höjdarpers av Karin2023-02-04 23:27
2022 i bilder2023-01-01 23:16
HÖGST BUD = HÖGST UPP2022-12-14 08:57
Full fart på Vallen 2022-12-05 18:20
Vill du bli starter?2022-11-18 10:54
IFK GALAN 20222022-11-11
Veckas Gren Kast2022-09-26 11:44
Uppbyggnadsträning2022-09-14 19:00
Ingen final för Simon2022-08-17 20:15
Veckans gren: Höjdhopp2022-08-16 08:40
IFK:are i Leksand2022-07-25 10:20
Ingvar bäst i Blekinge2022-06-26 23:55
SM-milen: Ludvig 27a 2022-06-17 20:51
Måltorn2022-05-14 10:11
TUREBERGSTAFETTEN 2022 2022-05-12 09:36
Ludde vann Vårmilen!2022-05-01 12:05
KM Terräng 20222022-04-07 08:37
SOMMARIDROTTSKOLAN 20222022-03-16 11:47
Årsmöte på torsdag2022-03-14 08:44
Vårmilen på Valborg!2022-03-09 09:00
IUSM dag 22022-03-06 19:52
IJSM-IUSM172022-03-05 19:06
ISM dag 32022-02-28 07:04
ISM dag 22022-02-26 22:26
ISM2022-02-26 07:59
Ur Minnets skattkammare2022-02-24 11:00
Nytt Alice-pers på 60m2022-02-09 11:43
Grattis Curt 80 år2022-02-06 16:14
Alice-pers nummer 32022-01-20 09:52
2021-12-31 23:47
Nya plagg i klubbshopen!2021-12-16 15:37
IFK Galan - 6 december2021-10-25 15:15
Underställsdags2021-10-22 09:34
2021-10-15 09:00
Styrelsen informerar2021-10-06 08:57
Äntligen: We are back!2021-09-26 22:18
Funktionärer sökes...2021-09-22 16:17
Invigningen avklarad2021-09-11 16:30
PASSA PÅ!2021-09-10 22:36
SM dag 2 & 32021-09-01 13:41
SM Dag 12021-08-28 09:38
USM-tankar2021-08-15 22:05
Idrottslekis är igång2021-08-11 15:06
USM för 16-17 åringar2021-08-10 15:20
Sommar med Jacob Hård2021-08-08 13:32
Silver på Stafett-SM2021-08-01 15:01
Friidrotten ser ljuset2021-07-30 17:00
Simon i sitt första OS2021-07-30 02:48
En dag i Font Romeu2021-07-16 15:37
Att vara med på OS2021-06-30 13:08
Andreas vann i Lerum2021-06-26 07:08
IFKarna i Huddingespelen2021-06-26 07:01
Glad Midsommar!2021-06-24 08:51
Lag-SM 20212021-05-29 20:49
Tävlingsstatistik2021-05-29 14:44
Lag-SM2021-05-28 20:37
Tyra F17-etta i Täby2021-05-23 23:35
Gräsbanor på Grönsta2021-05-19 10:14
Lag-SM2021-05-17 12:52
2021-05-16 18:30
Nya Lidingövallen2021-05-03 12:50
Sommaridrottsskolan 20212021-04-23 10:00
Tjuvstart...2021-04-22 17:56
Passa på!!2021-04-21 09:00
Updatering Covid2021-04-19 14:53
Sponsorintervju Minutus2021-04-13 15:04
Fredrika tävlar i USA2021-04-06 15:54
CRAFT - Stipendiat 52021-03-31 16:54
CRAFT Stipendiat 42021-03-25 14:10
CRAFT Stipendiat 32021-03-25 13:55
CRAFT Stipendiat 22021-03-22 21:23
CRAFT Stipendiat 12021-03-22 20:58
Årsmöte pågår!2021-03-17 19:37
SM-resan 2021!2021-03-11 18:04
Årets första Bulle!2021-03-08 21:42
Kamrat Nytt 1 för 20212021-01-27 10:32
Uffe 752021-01-22 09:10
Veteranerna tar plats2021-01-20 14:49
Aktuell Statistik2021-01-12 11:00
Kampanjen fortsätter2020-12-26 09:00
85-bästa genom tiderna2020-12-15 16:00
Årsbästa utomhus 20202020-12-14 18:00
Årets Ledare 2020 2020-12-12 10:00
Årets Funktionär 20192020-11-24 17:00
Skön overall i shopen2020-11-15 13:20
Stavcamp i Norrköping!2020-10-12 08:59
Mål och Motivation2020-10-08 11:44
Rolle sprang Bärsärka2020-10-07 15:07
Rapport från Täby Open2020-08-19 09:06
Friidrotts SM, BRONS2020-08-15 17:45
Friidrotts SM GULD2020-08-15 15:53
Lena över 40 i diskus2020-08-14 23:15
David persade i längd2020-07-27 09:13
Helena utepersade i stav2020-07-22 13:31
Simon allt närmare 3:402020-07-12 00:44
Sebbe snabb på 1000m 2020-06-05 22:37
Sommarträning2020-06-05 10:02
Veckans gren Längd2020-06-05 08:35
Utbildning 16/62020-06-02 13:24
Ändrade öppettider2020-05-31 09:42
Bygget på Vallen2020-05-29 14:23
Sommaridrottsskolan 20202020-05-18 13:47
Info om Corona2020-05-10 11:37
Olof – the blogger2020-05-01 14:06
Ordföranden har ordet2020-04-14 14:36
Årsmöte ikväll 18:002020-04-01 09:00
Årsmötet flyttat!2020-03-20 08:00
IJSM-silver till Johanna2020-03-02 20:17
Många pers i Uppsala2020-02-12 00:14
Webshopen är nu öppen!2020-01-20 16:36
IFK - Nytt2020-01-02 13:00
IFK-galan: Årets IFKare2019-12-25 06:32
Senilgala!2019-12-18 21:49
Nu kör vi!2019-12-13 10:05
Simon 51a i terräng-EM2019-12-08 23:15
Intropass 18 januari2019-12-04 10:54
Dingolägret 2019!2019-12-03 14:41
Dingo Camp 20192019-11-13 10:52
IFK-galan 20192019-10-29 10:27
De 315 SM-medaljerna2019-10-27 17:25
Luciaspelen 20192019-10-24 15:56
Veckans Gren 20192019-10-17 16:15
Hässelbyloppet 20192019-10-14 11:40
Veckans gren 9:e Oktober2019-10-11 10:15
Lena fick 08fri-jobbet2019-10-09 19:08
prova kastgrenar2019-10-01 09:37
Veckans gren 2019-09-11 15:40
Årets roligaste helg!2019-09-01 16:10
SM till helgen!2019-08-28 15:20
Tyra trea i trail2019-08-25 23:46
Lag-USM i Uppsala i dag2019-08-18 09:10
Fredrick åter under 14 2019-08-18 09:03
I dag börjar veteran-SM2019-08-16 14:18
IFK-Veckan 19-21 augusti2019-08-14 11:39
USM dag 1: Nike femma2019-08-10 12:22
JSM till helgen!2019-08-06 09:00
Finaler och Knäckebröd2019-07-27 09:05
Alina vann 1500m i Kemi2019-07-23 21:06
2019-07-15 01:00
Edvin vann på Öland2019-07-15 00:59
Elisabeth vann i Kalmar2019-07-15 00:20
Moa vann Mefjärdsjoggen2019-07-10 14:35
Simon 8:50 i Watford2019-07-02 09:28
Malin 5.79 i Spanien2019-06-12 21:07
Edvin vann i Sundsvall2019-05-29 09:38
Grattis!2019-05-25 19:00
Nordiska Skolspelen2019-05-20 22:18
Aktivera Lidingö2019-05-10 18:59
Friidrott i närbild!2019-05-09 22:00
Städhoppsträning2019-04-28 10:40
Heshlu tia i Örebro2019-04-07 12:52
Filip & Ella2019-03-25 22:48
2019-03-22 20:35
IUSM till helgen!2019-03-06 08:00
Utbildningar i närtid!2019-03-05 14:31
IU/JSM i Växjö2019-02-24 15:51
Tips till er tränare!2019-02-22 15:10
Bästa funktionärerna.2019-02-18 09:10
4 medaljer på ISM!2019-02-17 16:29
ISM till helgen!2019-02-13 10:14
Hampus 1.94 i Göteborg2019-02-02 23:16
IUDM 12-17 år 2019-01-23 05:58
2019-01-21 12:13
Vad gör en funktionär?2019-01-16 08:00
Cursus i Sydafrika2019-01-08 15:28
Save the Date 30 maj2018-12-19 08:45
Dags att motionera!2018-11-28 07:15
IFK Galan 2018!2018-11-05 14:20
IFK Lidingö Friidrott2018-11-01 08:42
2018-10-25 13:30
Klövernlägret 20182018-10-16 15:13
Resultat castorama del 12018-10-12 10:40
Funktionär 20182018-09-26 10:22
Det är inte för sent!2018-09-18 21:46
Veckans gren i kast2018-09-04 15:02
Veckans gren på Vallen2018-09-04 07:57
2018-08-27 15:34
Sara snabb i Skara2018-08-19 16:34
Sommarspelen på Stadion2018-08-14 15:45
Tyra fyra i Broloppet2018-07-25 12:49
Jacob vann Jungfruloppet2018-07-25 12:47
Daniel vann Levaloppet2018-07-23 15:40
Jacob vann i Visby2018-07-23 15:34
Mika vann 800m i Kalmar2018-07-18 17:19
Victoria fyra i Nice2018-07-12 11:28
Hasse Ljung 80 år2018-07-12 07:52
Tyra vann i Bollnäs 2018-07-11 17:14
2018-07-09 08:00
Lag-SM på fredag2018-07-04 12:58
Andreas 7.80 i Tyskland2018-06-06 00:46
Lidingöloppet on Tour2018-06-05 13:00
Fyra segrar i Minimaran2018-06-04 10:54
Anna 2:05 i Watford2018-06-03 10:51
Stockholmskampen match 22018-06-01 09:22
Helgens Stafett-SM...2018-05-27 15:55
Stafett-SM till helgen!2018-05-24 13:56
KLUBBDAG 29 maj2018-05-22 11:49
Papricaloppet den 26 maj2018-05-19 11:52
Klubbkampen 20182018-05-02 07:03
Kallemannen vann i Visby2018-04-30 10:10
Bauhaus galan 10 juni2018-04-26 11:45
KM på Vallen 20/52018-04-20 13:08
Mikkel ny i styrelsen!2018-04-13 10:23
KM Terräng 18 april2018-04-05 15:22
Funktionärsutbildning 2018-03-25 19:58
Årets Tränare 2018-03-23 10:45
Årets IFK:are2018-03-23 10:25
Årets Hane och Hona2018-03-23 09:15
Nu är nya Bullen ute2018-03-17 09:37
IJSM the movie!2018-03-08 08:31
IUSM till helgen!2018-02-28 11:00
Årsmöte 21 mars2018-02-27 09:00
Sexton medaljer på IUDM2018-02-23 15:26
IJSM till helgen!2018-02-21 11:00
Andreas fyra i Paris2018-02-16 23:34
ISM till helgen!2018-02-14 11:00
Årsmötet 21 mars 20182018-02-11 14:48
Klubbkväll 27 mars2018-02-09 11:15
Veckans Gren 20182018-02-08 15:30
IVSM-guld till Inge2018-02-04 09:17
Tre viktiga nya regler!2018-01-23 12:44
Tyra tävlade i Örebro2018-01-15 23:43
TCS Lidingöloppet2018-01-12 13:52
God 24 december2017-12-24 21:19
IFK-galan: Årets kämpe2017-12-12 13:10
IFK-galan: Årets kompis2017-12-12 12:46
Läs nya IFK-Bullen nu!2017-12-01 11:40
Ida dubbelvann i Örebro2017-11-18 22:15
3/4 Castorama på onsdag2017-10-02 15:37
Erik, kung av Uppsala2017-09-21 16:18
Tre IFKare i Skol-DM2017-09-16 12:16
Hälsans Dag i lördags!2017-09-12 15:30
Resultaten i KM 5000m2017-09-07 00:02
Melina 71a i Tjejmilen2017-09-04 08:13
En kväll på Vallen2017-08-31 10:24
2017-08-24 10:56
Nytt träningsrekord2017-08-23 07:04
Andreas tvåa i Finland2017-08-21 22:11
Jakob visar SM-form2017-08-21 06:33
USM dag 1: Dubbla brons2017-08-12 14:51
JSM till helgen!2017-08-09 12:00
Dubbelt IFK i Raukloppet2017-08-02 23:17
Anthony femma i Europa2017-08-02 23:17
Björn 4.54 i Göteborg2017-07-29 21:52
Simon hindersexa på JEM2017-07-23 23:50
Simon i JEM-final!2017-07-21 19:41
I september händer det!2017-07-13 09:32
Ida vann på Muskö2017-07-10 09:08
Inte i år heller...2017-07-08 20:17
Talar du finska?2017-06-27 14:54
Nytt i klädshopen!2017-06-16 15:03
Andreas trea i Finland2017-06-11 21:42
Andreas tvåa på Kreta2017-06-05 07:49
Ny hemsida!2017-06-01 10:20
Jobba på Touren;) ?2017-06-01 10:01
Klubbdag på Intersport2017-06-01 10:00
Stafett-SM dag 22017-05-28 10:31
Anton tvåa i Finspång2017-05-26 15:03
Stafett-SM till helgen2017-05-24 11:23
Grillkväll på torsdag!2017-05-22 11:44
Lag-SM kval på torsdag2017-05-22 11:42
Hampus över 1.982017-05-22 11:38
Linnea vann Milspåret2017-05-22 11:33
KM i helgen som var...2017-05-16 21:19
Efter 50 år sa hon ja!2017-05-16 10:36
Sofia vann Vårmilen2017-05-12 13:24
Hälsning från Florida2017-05-08 11:17
Robin över 50 i spjut2017-05-08 11:06
Hampus – the jumper2017-05-01 15:27
 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott