Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

2020-talet – en resa som fortsätter
2024-01-08 07:22
Som regissör för Diamond League-tävlingen på Qatar Sports Club i Doha.

Så var vi framme vid sista delen av Janne Åkerbloms retrospektiv på åren 1974 till 2023. Mycket har förstås hänt under 50 år i IFK Lidingö Friidrott. Nu är vi framme vid 2020-talet och här är en lite inblick i de senaste fyra åren.

 

 

 

Corona tvingade oss att tänka om och tänka nytt

 

Coronapandemin kom nästan direkt när 2020-talet började. Den påverkade världen, samhället och idrotten. Och massvis av individer. För oss i IFK Lidingö blev det ett ganska stort tapp då vår ekonomi till stor del bygger på utdelning från Lidingöloppet. Och Lidingöloppet hade ett par riktigt usla år. 

 

Men faktum är att vi även år 2020 lyckades genomföra loppet, dock bara med ett fåtal deltagare på plats. Man hade även chansen att springa loppet – eller åtminstone distansen – på hemmaplan.Mitt 50e Lidingölopp som funktionär

 

Även om Lidingöloppet inte direkt kom tillbaka till nivåerna före corona har loppet vuxit ikapp en del. Vi började med webbteve-sändningar redan 2014 och de två senaste åren (2022 och 2023) har loppet även sänts i Sportkanalen och Viaplay (2022). Jag har haft förmånen att fortsätta som redaktör för och vara med och utveckla sändningarna.

 

Vårt seminarium i syfte till att utveckla terränglöpningen – Lidingöloppet Cross Country Conference har ett par år arrangerats i digital form, men i år var vi åter på plats på Bosön under Lidingöloppsfredagen.

 

Det här var det femtionde året på raken som jag på något sätt var funktionär för Lidingöloppet. Mest har det varit som speaker och de senaste typ 25 åren som prisutdelningsspeaker. Men det har varit många roller som började 1974 som iplockare av innehåll i nummerlappskuverten. Annars har jag varit marknadsförare både ideellt och professionellt, skribent, intervjuare, konferencier med mera. Jag har suttit i marknadsgruppen och tackat nej till att vara med i ledningsgruppen.Inställda tävlingar – men många genomförda

 

Annars var det första året på 2020-talet ett år då många tävlingar fick ställas in. År 2020 blev det exempelvis inte någon upplaga av Luciaspelen. Men har sen kommit tillbaka igen. Nu i december arrangerade vi Luciaspelen för 37e gången och det var också 25e gången i Sätra friidrottshall. Gotland-Stockholms friidrottsförbund valde samtidigt att uppmärksamma att hallen fyllde 25 år. Jag var speaker och fick äran att hylla och intervjua några av Stockholmsfriidrottens främsta friidrottare.

 

En tävling som trots allt blev av under år 2020 var Diamond League i Doha. Fast på hösten istället för i början av maj. Också den med mycket starka coronarestriktioner. Jag och Claes Noting åkte ner för att återigen hjälpa till med tävlingsregin, musik och ljudeffekter.Mitt fjärde europeiska juniormästerskap

 

Det blev också ytterligare ett annat utlandsuppdrag när jag fick åka till U20EM i Tallinn 2021 för att bidra i Event presentationteamet. Jag kom dit nån dag före. Nästan direkt vid min ankomst förklarade arrangörerna att de ville stuva om lite i teamet och sätta mig som event presentation manager. 

 

– Hmmm, det var inte riktigt vad jag räknat med 

 

Och tiden för förberedelser blev minimal. Så istället för ett par hyfsat lugna dagar i Tallinn blev det i det närmaste dygnet runt-jobb för att hinna planera och snacka ihop mig med teamet. Men det gick bra till slut.

 

U20EM i Tallinn 2021 blev det fjärde juniormästerskapet, det sjunde mästerskapet som regissör och det åttonde mästerskapet för Europeiska friidrottsförbundet som jag jobbat med.Speaker och föreläsare

 

På hösten samma år, 2021, fick jag tillsammans med Andreas Thornell det ärofyllda uppdraget att vara speaker på Nordiska mästerskapen i terräng i Lida. Jag förberedde mig väl och tränade lite extra på att kunna uttala de isländska deltagarnas namn. Nu regnade hela grejen bort – det är ju ändå en utomhusidrott – då mikrofonerna och högtalarsystemet fungerade långt ifrån perfekt. 

 

Annars jobbar jag gärna med eller på uppdrag av Andreas – nu senast på stafett-SM i Södertälje i september.

 

På uppdrag av Svensk Friidrott har det också blivit ett par föreläsningar.IFK Lidingö fyllde 90 år

 

Det finns många bra speakrar i Sverige. Inte minst i Lidingö där vi genom att vara flitiga arrangörer och med Lidingöloppet som riktigt stort arrangemang har kunnat lotsa fram många som blir vana att prata för publik i mikrofon.

 

 I IFK Lidingö har vi ju också Jessica Falkman som är supergrym. Vi båda fick äran att tillsammans hålla i det som hände på scenen under IFK Lidingö Friidrotts 90-årsfirande i december 2022.

 

Under åren har jag fått coacha många speakrar och haft förmånen att jobba med både supererfarna och unga coming talanger. Speakerfrågan är superviktig för svensk friidrott i framtiden.Ett stafettguld som värmde!

 

Även USM och JSM genomfördes, men i lite annorlunda tappningar. Och stafett-SM blev faktiskt också av. Kul att trion Victoria Psilander, Estelle Strand och Nike Isaksson fick springa hem guldet på 3x800m.Medeldistansraketerna

 

Men ännu roligare än tävlingar och arrangemang är det att vara coach. Träningsgruppen Medeldistansraketerna har visserligen blivit mindre än vad den var för ett antal år sedan, men vi kör tre–fyra och ibland fem gemensamma träningar i veckan.

 

Glad att ha och ha haft många fina tränare och hjälptränare i gruppen. Ett extra tack till Staffan Östlund och Cecilia Klinth.

 

Det blir förstås också många resor till tävlingar, inte minst USM, JSM och stora SM. Det är en förmån att få vara med!Krönikör i Idrottens affärer

 

Under coronapandemin skrev Staffan Movin ett antal mycket viktiga krönikor om långloppens situation, betydelse och svårigheter i Idrottens affärer. Han tipsade även om att jag borde skriva krönikor där. Det har blivit några under åren, i princip alla med friidrottsliga teman.Minst en motion om året

 

På slutet av 2010-talet började jag vara med som en av klubbens representanter på Svensk friidrotts förbundsårsmöte.Staffan Movin och jag har varit med flera gånger och vi har också haft ambitionen att initiera minst en motion från IFK Lidingö till mötet. Riktigt varje år har det inte blivit av, men det har känts både viktigt och roligt att vara med och utveckla friidrotten och friidrottens organisation i Sverige. Vi har också flera år skrivit motioner till Stockholms friidrottsförbunds årsmöte.

 

De senaste åren har jag också varit IFKs representant på IFK Centralorganisations årsmöten.Föryngring och bredd i styrelser

 

Nu senast – när det var Gotland-Stockholms friidrottsförbunds årsmöte – var jag där tillsammans med Jessica Falkman. På årsmötet föreslog jag också att man på sikt ska kunna föryngra styrelsen och få in fler perspektiv i arbetet bör börja med att få in yngre redan i valberedningen. Jag föreslog Frida Hafström och Marcus Julin som båda blev valda och tackade ja. 

 

Planen var sen att göra samma sak på Svensk friidrotts förbundsårsmöte, men där tackade den tilltänkta yngre förmågan nej till att bli föreslagen. Men här kommer vi igen! Det är viktigt med bredd i styrelser.

 

Jag får ofta frågor om jag själv aldrig velat sitta i en styrelse. Svaret är nej, jag tycker att jag gör bättre insatser i andra roller. Visst har jag suttit i kommitteer, arbetsgrupper och utskott men idrottens styrelser har jag stått över.Ungdomsfinnkampen med ungdomsteam

 

Även för event presentation och friidrottsregi är det viktigt att sprida kunskap och bidra till föryngring. Sedan 2019 har jag initierat, planerat och coachat ett ungdomsgäng – max 26 år gamla – som har fått sköta regi, speakeri och musik och ljudeffekter på ungdomsfinnkampen. Några av dem har senare fått gå vidare och istället vara med i regigänget kring seniorernas Finnkamp. 

 

Målet är att se till att vi bygger för framtiden och att Sverige fortsätter att vara bland de allra bästa i världen på att arrangera och producera friidrott. Men också att jag ska lära mig, få nya influenser och ny inspiration.Nya Lidingövallen

 

En resa som varit väldigt viktig för klubben är frågan om Lidingövallens framtid. I början av 2020 började den tidigare charmiga men sedan länge helt uttjänta 369-metersvarvet rivas för att ge plats åt en ny 400-metersoval.

 

Äntligen har vi sedan 2022 en arena där vi kan arrangera riktigt bra tävlingar. I höstas körde vi ju Kraftmätningen där (men jag var på Stadion där det var Finnkampen) och tidigare under året Medeldistansfestivalen. 

 

Den senare var som en förkortad version av Sommarsmajlet där vi även la in ett speciallopp – Tommy Holmestrand Memorial Trophy. En av de viktigaste inspiratörerna och förebilderna jag har haft under min idrottskarriär, Tommy Holmestrand,  hade gått bort och det här var en del i hyllningen till honom. Jag hoppas att det kan bli en fortsättning under många år framöver.Tack!

 

Under mina år i IFK Lidingö har jag varit ideell, professionell, kommersiell och haft många olika roller. 

 

Det här var sammantaget en alldeles för lång sammanfattning av en nu 50 år lång resa. Och resan fortsätter!

 

Här vill jag passa på att tacka alla som hittills har inspirerat mig och varit förebilder både som ledare, tränare, aktiva, kompisar, arrangörer med mera. Jag skulle kunna nämna hundratals namn, men om ingen är nämnd så är ingen heller glömd. 

 

Nu går vi igång med säsongen 2024. Häng med!

 

Janne Åkerblom

 


Nyhetsarkiv
Papricaloppet 1 juni!2024-05-15 00:21
Ludde persade på 10 km2024-05-03 12:18
Äntligen KM på Vallen2024-04-24 16:05
Glad påsk!2024-03-27 09:04
KM Terräng 20242024-03-21 14:00
Årsmöte på tisdag2024-03-16 07:01
IUSM-sammanfattning2024-03-11 10:11
Klubbrekordslagare 20232024-03-02 07:26
Malins mest kända adept2024-02-28 13:45
Vilket TOPP-samarbete!!!2024-02-21 11:03
Lisa 1.52 + 9.75 i USA2024-02-19 23:48
Årsmötet 19 mars2024-02-05 15:05
2023 i backspegeln2024-01-08 18:30
Fyyyyyyyyra!2023-12-10 13:13
Årets sista Bulle2023-11-29 09:24
Sofia först i Tjurruset2023-10-09 12:11
Axel persade på 400m2023-08-20 21:21
Kalle FYRA i U20EM!!!2023-08-09 18:56
Budapest!2023-08-07 17:50
SM-sammanfattning 20232023-07-31 14:49
Karin segrade i Bollnäs2023-07-17 12:57
Emil tvåa i Kalmar2023-07-10 13:00
Kraftmätningen 20232023-07-05 17:28
Carro sexa i Norge2023-07-01 13:07
Stefan 36:55 i STHL102023-06-22 13:37
NU ÄR DET KLART!2023-06-14 12:42
Olof 3:52ade i Finland2023-06-09 14:04
Tränarträning stavhopp2023-06-03 21:29
Är du snickare?2023-05-03 16:51
Dingospelen 14 maj2023-05-02 16:20
Hemmasegrar i Vårmilen2023-04-30 16:48
KM terräng resultat2023-04-19 18:39
Goda nyheter!2023-03-30 11:00
Årsmötet avklarat!2023-03-24 10:00
Pocket är med oss 20232023-03-20 10:39
2023-02-15 09:30
Vilken Para-dag!! 2023-02-13 10:45
Höjdarpers av Karin2023-02-04 23:27
2022 i bilder2023-01-01 23:16
HÖGST BUD = HÖGST UPP2022-12-14 08:57
Full fart på Vallen 2022-12-05 18:20
Vill du bli starter?2022-11-18 10:54
IFK GALAN 20222022-11-11
Veckas Gren Kast2022-09-26 11:44
Uppbyggnadsträning2022-09-14 19:00
Ingen final för Simon2022-08-17 20:15
Veckans gren: Höjdhopp2022-08-16 08:40
IFK:are i Leksand2022-07-25 10:20
Ingvar bäst i Blekinge2022-06-26 23:55
SM-milen: Ludvig 27a 2022-06-17 20:51
Måltorn2022-05-14 10:11
TUREBERGSTAFETTEN 2022 2022-05-12 09:36
Ludde vann Vårmilen!2022-05-01 12:05
KM Terräng 20222022-04-07 08:37
SOMMARIDROTTSKOLAN 20222022-03-16 11:47
Årsmöte på torsdag2022-03-14 08:44
Vårmilen på Valborg!2022-03-09 09:00
IUSM dag 22022-03-06 19:52
IJSM-IUSM172022-03-05 19:06
ISM dag 32022-02-28 07:04
ISM dag 22022-02-26 22:26
ISM2022-02-26 07:59
Ur Minnets skattkammare2022-02-24 11:00
Nytt Alice-pers på 60m2022-02-09 11:43
Grattis Curt 80 år2022-02-06 16:14
Alice-pers nummer 32022-01-20 09:52
2021-12-31 23:47
Nya plagg i klubbshopen!2021-12-16 15:37
IFK Galan - 6 december2021-10-25 15:15
Underställsdags2021-10-22 09:34
2021-10-15 09:00
Styrelsen informerar2021-10-06 08:57
Äntligen: We are back!2021-09-26 22:18
Funktionärer sökes...2021-09-22 16:17
Invigningen avklarad2021-09-11 16:30
PASSA PÅ!2021-09-10 22:36
SM dag 2 & 32021-09-01 13:41
SM Dag 12021-08-28 09:38
USM-tankar2021-08-15 22:05
Idrottslekis är igång2021-08-11 15:06
USM för 16-17 åringar2021-08-10 15:20
Sommar med Jacob Hård2021-08-08 13:32
Silver på Stafett-SM2021-08-01 15:01
Friidrotten ser ljuset2021-07-30 17:00
Simon i sitt första OS2021-07-30 02:48
En dag i Font Romeu2021-07-16 15:37
Att vara med på OS2021-06-30 13:08
Andreas vann i Lerum2021-06-26 07:08
IFKarna i Huddingespelen2021-06-26 07:01
Glad Midsommar!2021-06-24 08:51
Lag-SM 20212021-05-29 20:49
Tävlingsstatistik2021-05-29 14:44
Lag-SM2021-05-28 20:37
Tyra F17-etta i Täby2021-05-23 23:35
Gräsbanor på Grönsta2021-05-19 10:14
Lag-SM2021-05-17 12:52
2021-05-16 18:30
Nya Lidingövallen2021-05-03 12:50
Sommaridrottsskolan 20212021-04-23 10:00
Tjuvstart...2021-04-22 17:56
Passa på!!2021-04-21 09:00
Updatering Covid2021-04-19 14:53
Sponsorintervju Minutus2021-04-13 15:04
Fredrika tävlar i USA2021-04-06 15:54
CRAFT - Stipendiat 52021-03-31 16:54
CRAFT Stipendiat 42021-03-25 14:10
CRAFT Stipendiat 32021-03-25 13:55
CRAFT Stipendiat 22021-03-22 21:23
CRAFT Stipendiat 12021-03-22 20:58
Årsmöte pågår!2021-03-17 19:37
SM-resan 2021!2021-03-11 18:04
Årets första Bulle!2021-03-08 21:42
Kamrat Nytt 1 för 20212021-01-27 10:32
Uffe 752021-01-22 09:10
Veteranerna tar plats2021-01-20 14:49
Aktuell Statistik2021-01-12 11:00
Kampanjen fortsätter2020-12-26 09:00
85-bästa genom tiderna2020-12-15 16:00
Årsbästa utomhus 20202020-12-14 18:00
Årets Ledare 2020 2020-12-12 10:00
Årets Funktionär 20192020-11-24 17:00
Skön overall i shopen2020-11-15 13:20
Stavcamp i Norrköping!2020-10-12 08:59
Mål och Motivation2020-10-08 11:44
Rolle sprang Bärsärka2020-10-07 15:07
Rapport från Täby Open2020-08-19 09:06
Friidrotts SM, BRONS2020-08-15 17:45
Friidrotts SM GULD2020-08-15 15:53
Lena över 40 i diskus2020-08-14 23:15
David persade i längd2020-07-27 09:13
Helena utepersade i stav2020-07-22 13:31
Simon allt närmare 3:402020-07-12 00:44
Sebbe snabb på 1000m 2020-06-05 22:37
Sommarträning2020-06-05 10:02
Veckans gren Längd2020-06-05 08:35
Utbildning 16/62020-06-02 13:24
Ändrade öppettider2020-05-31 09:42
Bygget på Vallen2020-05-29 14:23
Sommaridrottsskolan 20202020-05-18 13:47
Info om Corona2020-05-10 11:37
Olof – the blogger2020-05-01 14:06
Ordföranden har ordet2020-04-14 14:36
Årsmöte ikväll 18:002020-04-01 09:00
Årsmötet flyttat!2020-03-20 08:00
IJSM-silver till Johanna2020-03-02 20:17
Många pers i Uppsala2020-02-12 00:14
Webshopen är nu öppen!2020-01-20 16:36
IFK - Nytt2020-01-02 13:00
IFK-galan: Årets IFKare2019-12-25 06:32
Senilgala!2019-12-18 21:49
Nu kör vi!2019-12-13 10:05
Simon 51a i terräng-EM2019-12-08 23:15
Intropass 18 januari2019-12-04 10:54
Dingolägret 2019!2019-12-03 14:41
Dingo Camp 20192019-11-13 10:52
IFK-galan 20192019-10-29 10:27
De 315 SM-medaljerna2019-10-27 17:25
Luciaspelen 20192019-10-24 15:56
Veckans Gren 20192019-10-17 16:15
Hässelbyloppet 20192019-10-14 11:40
Veckans gren 9:e Oktober2019-10-11 10:15
Lena fick 08fri-jobbet2019-10-09 19:08
prova kastgrenar2019-10-01 09:37
Veckans gren 2019-09-11 15:40
Årets roligaste helg!2019-09-01 16:10
SM till helgen!2019-08-28 15:20
Tyra trea i trail2019-08-25 23:46
Lag-USM i Uppsala i dag2019-08-18 09:10
Fredrick åter under 14 2019-08-18 09:03
I dag börjar veteran-SM2019-08-16 14:18
IFK-Veckan 19-21 augusti2019-08-14 11:39
USM dag 1: Nike femma2019-08-10 12:22
JSM till helgen!2019-08-06 09:00
Finaler och Knäckebröd2019-07-27 09:05
Alina vann 1500m i Kemi2019-07-23 21:06
2019-07-15 01:00
Edvin vann på Öland2019-07-15 00:59
Elisabeth vann i Kalmar2019-07-15 00:20
Moa vann Mefjärdsjoggen2019-07-10 14:35
Simon 8:50 i Watford2019-07-02 09:28
Malin 5.79 i Spanien2019-06-12 21:07
Edvin vann i Sundsvall2019-05-29 09:38
Grattis!2019-05-25 19:00
Nordiska Skolspelen2019-05-20 22:18
Aktivera Lidingö2019-05-10 18:59
Friidrott i närbild!2019-05-09 22:00
Städhoppsträning2019-04-28 10:40
Heshlu tia i Örebro2019-04-07 12:52
Filip & Ella2019-03-25 22:48
2019-03-22 20:35
IUSM till helgen!2019-03-06 08:00
Utbildningar i närtid!2019-03-05 14:31
IU/JSM i Växjö2019-02-24 15:51
Tips till er tränare!2019-02-22 15:10
Bästa funktionärerna.2019-02-18 09:10
4 medaljer på ISM!2019-02-17 16:29
ISM till helgen!2019-02-13 10:14
Hampus 1.94 i Göteborg2019-02-02 23:16
IUDM 12-17 år 2019-01-23 05:58
2019-01-21 12:13
Vad gör en funktionär?2019-01-16 08:00
Cursus i Sydafrika2019-01-08 15:28
Save the Date 30 maj2018-12-19 08:45
Dags att motionera!2018-11-28 07:15
IFK Galan 2018!2018-11-05 14:20
IFK Lidingö Friidrott2018-11-01 08:42
2018-10-25 13:30
Klövernlägret 20182018-10-16 15:13
Resultat castorama del 12018-10-12 10:40
Funktionär 20182018-09-26 10:22
Det är inte för sent!2018-09-18 21:46
Veckans gren i kast2018-09-04 15:02
Veckans gren på Vallen2018-09-04 07:57
2018-08-27 15:34
Sara snabb i Skara2018-08-19 16:34
Sommarspelen på Stadion2018-08-14 15:45
Tyra fyra i Broloppet2018-07-25 12:49
Jacob vann Jungfruloppet2018-07-25 12:47
Daniel vann Levaloppet2018-07-23 15:40
Jacob vann i Visby2018-07-23 15:34
Mika vann 800m i Kalmar2018-07-18 17:19
Victoria fyra i Nice2018-07-12 11:28
Hasse Ljung 80 år2018-07-12 07:52
Tyra vann i Bollnäs 2018-07-11 17:14
2018-07-09 08:00
Lag-SM på fredag2018-07-04 12:58
Andreas 7.80 i Tyskland2018-06-06 00:46
Lidingöloppet on Tour2018-06-05 13:00
Fyra segrar i Minimaran2018-06-04 10:54
Anna 2:05 i Watford2018-06-03 10:51
Stockholmskampen match 22018-06-01 09:22
Helgens Stafett-SM...2018-05-27 15:55
Stafett-SM till helgen!2018-05-24 13:56
KLUBBDAG 29 maj2018-05-22 11:49
Papricaloppet den 26 maj2018-05-19 11:52
Klubbkampen 20182018-05-02 07:03
Kallemannen vann i Visby2018-04-30 10:10
Bauhaus galan 10 juni2018-04-26 11:45
KM på Vallen 20/52018-04-20 13:08
Mikkel ny i styrelsen!2018-04-13 10:23
KM Terräng 18 april2018-04-05 15:22
Funktionärsutbildning 2018-03-25 19:58
Årets Tränare 2018-03-23 10:45
Årets IFK:are2018-03-23 10:25
Årets Hane och Hona2018-03-23 09:15
Nu är nya Bullen ute2018-03-17 09:37
IJSM the movie!2018-03-08 08:31
IUSM till helgen!2018-02-28 11:00
Årsmöte 21 mars2018-02-27 09:00
Sexton medaljer på IUDM2018-02-23 15:26
IJSM till helgen!2018-02-21 11:00
Andreas fyra i Paris2018-02-16 23:34
ISM till helgen!2018-02-14 11:00
Årsmötet 21 mars 20182018-02-11 14:48
Klubbkväll 27 mars2018-02-09 11:15
Veckans Gren 20182018-02-08 15:30
IVSM-guld till Inge2018-02-04 09:17
Tre viktiga nya regler!2018-01-23 12:44
Tyra tävlade i Örebro2018-01-15 23:43
TCS Lidingöloppet2018-01-12 13:52
God 24 december2017-12-24 21:19
IFK-galan: Årets kämpe2017-12-12 13:10
IFK-galan: Årets kompis2017-12-12 12:46
Läs nya IFK-Bullen nu!2017-12-01 11:40
Ida dubbelvann i Örebro2017-11-18 22:15
3/4 Castorama på onsdag2017-10-02 15:37
Erik, kung av Uppsala2017-09-21 16:18
Tre IFKare i Skol-DM2017-09-16 12:16
Hälsans Dag i lördags!2017-09-12 15:30
Resultaten i KM 5000m2017-09-07 00:02
Melina 71a i Tjejmilen2017-09-04 08:13
En kväll på Vallen2017-08-31 10:24
2017-08-24 10:56
Nytt träningsrekord2017-08-23 07:04
Andreas tvåa i Finland2017-08-21 22:11
Jakob visar SM-form2017-08-21 06:33
USM dag 1: Dubbla brons2017-08-12 14:51
JSM till helgen!2017-08-09 12:00
Dubbelt IFK i Raukloppet2017-08-02 23:17
Anthony femma i Europa2017-08-02 23:17
Björn 4.54 i Göteborg2017-07-29 21:52
Simon hindersexa på JEM2017-07-23 23:50
Simon i JEM-final!2017-07-21 19:41
I september händer det!2017-07-13 09:32
Ida vann på Muskö2017-07-10 09:08
Inte i år heller...2017-07-08 20:17
Talar du finska?2017-06-27 14:54
Nytt i klädshopen!2017-06-16 15:03
Andreas trea i Finland2017-06-11 21:42
Andreas tvåa på Kreta2017-06-05 07:49
Ny hemsida!2017-06-01 10:20
Jobba på Touren;) ?2017-06-01 10:01
Klubbdag på Intersport2017-06-01 10:00
Stafett-SM dag 22017-05-28 10:31
Anton tvåa i Finspång2017-05-26 15:03
Stafett-SM till helgen2017-05-24 11:23
Grillkväll på torsdag!2017-05-22 11:44
Lag-SM kval på torsdag2017-05-22 11:42
Hampus över 1.982017-05-22 11:38
Linnea vann Milspåret2017-05-22 11:33
KM i helgen som var...2017-05-16 21:19
Efter 50 år sa hon ja!2017-05-16 10:36
Sofia vann Vårmilen2017-05-12 13:24
Hälsning från Florida2017-05-08 11:17
Robin över 50 i spjut2017-05-08 11:06
Hampus – the jumper2017-05-01 15:27
 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott