Kraftmätningen final 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Polar hjälper dig att i grund och botten förstå din träning.

Vi kombinerar expertis inom idrott, fysiologi och elektronik med en omfattande kunskap om kundernas behov.

 

Det är därför ingen överraskning att vi har varit ledande inom tekniska innovationer och pulsklockor sedan 1977.

 

Vi tillgodoser kundernas träningsbehov på alla nivåer genom att erbjuda ett omfattande produktsortiment tillsammans med nödvändig support och goda råd. Allt från att förbättra en idrottsutövares resultat till att hjälpa människor att njuta av en hälsosammare livsstil och underlätta återhämtning och viktkontroll.

 

Denna önskan att vara bäst möjliggörs tack vare ett professionellt team av ambitiösa och mycket begåvade personer som arbetar med det vi gör idag med lika stort engagemang som för 30 år sedan. Och vår framgång är tydlig. Polar har idag 1.200 anställda världen över och all tillverkning sker i egna fabriker.

Organisationen består globalt av 26 helägda dotterbolag som hanterar ett distributionsnätverk med över 35.000 försäljningsställen i mer än 80 länder. Det är vad vi kallar den drivande kraften bakom Polar.

 

 

Du har som medlem i IFK Lidingö Friidrott 20 % rabatt när du handlar i Polars webshop. Använd koden IFKLIDINGÖ2022

Här hittar du webshopen 

 
Antidoping och Trygg Förening
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott