Sommaridrottsskola 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Familjeföretaget Prioritet Finans, med säte i Göteborg, är en stor sponsor till svensk friidrott och är bl.a. partner till Friidrottsförbundet, Bauhausgalan och huvudsponsor till Göteborgs jubileumsmaraton 2021.

 

Prioritet brinner för både topp och bredd och fick stor uppmärksamhet när de gick in och räddade GKG (Göteborgs Kvinnliga Idrottsklubb), som hade svåra ekonomiska problem till följd av pandemin i slutet av 2020 (mer information här!).

 Under 2021 har Prioritet valt att bl.a. stötta Sommaridrottsskolan och IFK Lidingö Friidrotts satsning på SM i Borås 2021.

 

Bolaget är ett familjeföretag och Sveriges största företag när det gäller fakturaköp. Målet är att stödja företag och organisationer med sin likviditet; ”Vi fixar likviditeten, du lönsamheten”. Prioritet är en av Sveriges största sponsorer till idrottsrörelsen och har flera stora förbund (t.ex. Svenska Friidrottsförbundet, Svenska Skidförbundet, Handbollsförbundet) och klubbar (t.ex. DIF Hockey & Fotboll, IFK Göteborg, Malmö Redahawks).

 

”IFK Lidingö Friidrott är en mycket intressant förening som i generationer fostrat toppelit och samtidigt lyckats bedriva både en fin bredd- och barn-/ungdomsverksamhet. Själv har jag ett stort intresse för friidrott och medeldistanslöpningen har jag följt på nära håll sedan Dan Glans storhetstid. Från IFK Lidingö Friidrott minns jag så klart Anders Gärderud. Han verkar ha fått en arvtagare i form av Simon Sundström och det var kul att se honom slå alla finnar på Finnkampen förra året”, säger Nils Wiberg, VD och ägare på Prioritet Finans.

 

Vi hoppas att detta är börja på ett långt samarbete – välkomna Prioritet Finans!

 
Antidoping
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott