Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

2010-talet (del 2) – regissör för fem EM-tävlingar
2024-01-07 12:04
När Janne Åkerblom fick Lions Idrottsledarpris var Ellinor Pålson. Janne Karlsson och Leo Angenfelt hans stand-in och tog emot priset när han var i Göteborg för Finnkampen. Foto: Maria Schölander

I den andra delen av vad som händer under 2010-talet i Janne Åkerbloms tillbakablick får du hänga med på några EM-tävlingar, några utmärkelser han är stolt över och lite idrottsliga stafettframgångar.

 

 

 

Junior-EM i Eskilstuna skulle bli det första av tre på hemmaplan

 

På väg till ett förberedande möte i Göteborg (inför det kommande inne-EMet i Scnandinavium och på Svenska mässan) 2013 hade jag året innan blivit uppringd av Karin Movin som undrade om jag kunde vara referens åt henne. Hon skulle nämligen söka uppdraget som ansvarig för det kommande junior-EMet – U20EM – i Eskilstuna 2015. Det kunde jag förstås.

 

Att ett junior-EM skulle gå i Sverige var spännande. Jag fick uppdraget att vara regissör och hade sen mängder av möten i Eskilstuna för att prata med organisationskommittén och med representanter för kommunen. Samtidigt byggde jag upp ett delvis nytt event presentation team där några för första gången arbetade ihop först på testtävlingen ett par dag innan. Tävlingarna gick bra och Eskilstuna fick mycket beröm för arrangemanget, inte minst för det hållbarhetsarbete som gjordes. Karin har sen fått fler uppdrag av Europeiska friidrottsförbundet, eller European Athletics som det har bytt namn till. Nu har hon viktiga roller i styrelsen för förbundet!

 

Fyra år senare tilldelades både Gävle (U21) och Borås (U19) Europeiska juniormästerskap. Nu blev det dubbla resor för att förbereda i två städer, med två team även om några personer ingick i båda.

 

De tre Europamästerskapen för juniorer kompletterade Lag-EM i Stockholm 2011 och EM inomhus i Göteborg 2013 så att det blev hela fem EM-tävlingar i Sverige under 2010-talet.Nära medalj i Nordiska veteranmästerskapen

 

Junior-EM-tävlingarna skulle gå 2019 och året innan var det förstås några förberedande tävlingar i Gävle respektive Borås. I Gävle körde man en U20-landskamp och i Borås Nordiska veteranmästerskapen. I den senare kom Malex med och körde musik och ljudeffekter. 

 

Här hade vi ett discotema på jinglarna som visade sig vara riktigt bra. Och så kortade vi ner nationalsångerna till typ 15 sekunder vardera. Det var Emilie Rantzows idé. Hon var min huvudkontaktperson i Borås inför Nordiska veteranmästerskapen och vi båda insåg problemet med så extremt många åldersklasser och grenar så att bara tiden att spela nationalsångerna skulle vara problematiskt. Vi var förstås beredda på protester, men det var faktisk ingen som klagade, i alla fall inte så att det kom fram till mig.

 

När jag ändå var på plats i Borås frågade jag om jag inte kunde få ställa upp i kula. Det vore ju kul att faktiskt en gång i livet få tävla i landslagsdräkt. I ungdomsfinnkampen 1980 fick jag aldrig starta, men nu 38 år senare fick jag tävla i gulblå heldräkt. I Nordiska veteranmästerskapen måste man tävla i landslagsdräkt. Överraskande nog kom jag inte sist och var som fyra inte så långt från medalj ändå.Tillbaka i Japan igen

 

Efter att ha varit i Tokyo som åskådare 1991 och i Osaka för att jobba med VM 2007 kom jag tillbaka till Japan 2016. Nu var det tänkt som semester tillsammans med barnen Strix (då 12 år) och Malex (då 16). Jag hörde av mig till mina kontakter i Japan för att fråga om det kanske fanns någon tävling som de kunde vara med i. Jovisst, det kunde de ordna. 

 

Så vi beställde flygbiljetter. Då hörde de av sig från Japan igen. De frågade om jag kunde vara med på en workshop som de skulle hålla kring event presentation inför OS 2020. De passade på att arrangera den när jag ändå var där. Jovisst, det kunder jag ju vara. Om inte annat som tack för att de hjälpte till att boka biljetter till Disney World i Tokyo och Universal studios i Osaka. Men jag hann knappt tacka ja till att vara med på workshopen innan de hörde av sig igen.

 

– Skulle du dessutom kunna hålla en föreläsning om friidrottsregi för oss?

 

Det blev en knapp vecka i Japan med en tävling där killarna kastade spjut, där vi besökte tre nöjesfält och där vi fick åka och kolla på Japanska studentmästerskapen i friidrott i en ort i närheten av Osaka. Plus då föreläsningen och workshopen inför OS – som skulle vara fyra år bort (men som inte, på grund av coronaoandemin) blev av först 2021.Fler föreläsningar om event presentation

 

Förutom i Japan har jag fått föreläsa på två seminarier om event presentation som European Athletics har anordnat. Plus några gånger på hemmaplan i Sverige. Det är förstås viktigt att friidrotten presenteras bättre så att våra tävlingar blir bättre och bättre. Det behöver vi i en sportvärld där fotboll och motorsport hela tiden tar större marknadsandelar.Uppmärksammad av Lasse Dahlstedt

 

Under hela tiden under 2010-talet fortsatte jag att vara speaker på Lidingöloppet och även i min professionella roll med marknadsföring av loppet. Vi drog också, på initiativ av Curt Högberg, igång Lidingöloppet Cross-country Conference (XCC) på Bosön på fredagskvällen före loppet.

 

2014 fyllde Lidingöloppet 50 lopp och lagom till jubileumsloppet startade vi webbtevesändning av loppet. Då under namnet Lidingöloppet 365. Här fick jag rollen som redaktör med planering av innehåll och även ansvar för att prioritera innehållet under sändning. I år är det tioårsjubileum för Lidingöloppet på webben och numera tv.

 

2017 valde Lasse Dahlstedt mig som mottagare av Lidingöloppet Lasses funktionärspris. Det är i mitt tycke ett av de allra finaste priser man kan få!Lions Clubs Idrottsledarpris 2012

 

Ett annat fint pris fick jag år 2012. Då tilldelades jag Lions Clubs Idrottsledarpris. Utdelningen skulle ske i Lidingö Centrum första helgen i september. Jag förklarade att jag tyvärr inte kunde delta själv. Just den helgen var jag regissör för Finnkampen på Ullevi i Göteborg. Vem kunde då ta emot priset i mitt ställe?

 

Efter en stunds funderande kom jag på en ganska bra lösning. Jag bad två av mina första tränare – Janne Karlsson och Tommy Holmestrand – vara där och ta emot det tillsammans med två av dem jag coachade. Tommy kunde inte vara med (han var åskådare på Ullevi), men Janne var där tillsammans med Ellinor Pålson och Leo Angefelt. Elli läste upp mitt tacktal som gick ut på att Tommy och Janne inspirerat mig och att jag i min tur inspirerar ett gäng ungdomar som sen i sin tur kan inspirera ännu fler. Några medaljer på USM och stafett-SM

 

Några av de aktiva i 00-01-gruppen var med med på USM och det blev någon eller några medaljer. Men ännu roligare var ju träningarna. Det har säkert blivit ett par tusen träningspass på Lidingövallen och Bosön genom åren. Sammanlagt är det ungefär 300 aktiva som varit med i de träningsgrupper jag haft eller varit en del av. Ibland är det svårt att komma ihåg namnen på alla som varit med!

 

Men som i alla träningsgrupper blev det successivt färre och färre som fortsatt allt eftersom de blivit äldre och fått anda intressen. Jag fokuserade också allt mer på medeldistansträning och drog parallellt igång träningsgruppen Medeldistansraketerna där fler åldersgrupper välkomnades.

 

Men några tävlade mycket och har fortsatt längre än andra. Och en del bra resultat har det också blivit. Framförallt på tjejsidan kom det fina framgångar. 2015 blev det guld på 3x800m för F15-laget med ett 00-01-lag, året därpå ett brons med ett 01-02-lag. 2017 var det klang och jubel där förstalaget (02-03) vann och andralaget blev fyra, snubblande nära medalj . 2018 blev det silver (03-04) och ett andralag på plats nio. 2019 blev det nytt brons (04-05). Så medalj fem år i rad, varav två guld var fint!

 

Lite extra kul var det också när Julius Mördrup sprang hem P16-guldet på hinder 2018 och när Victor Björk tog silver på terräng-SM på Öland samma år. Men det hände förstås mycket annat idrottsligt med både 00-01-gruppen och medeldistansraketerna under 2010-talet. Men det tar vi nån annan gång.Med en mikrofon i handen

 

Apropå stafett-SM. Jag tycker att det är en lite extra rolig och viktig tävling för att få många att tävla och vara viktiga. Den bygger också klubbkänsla och gemenskap. Därför är jag gärna speaker på just stafett-SM. Det har jag varit både 2016 och 2019 när klubbarna i Stockholm har varit arrangörer. Plus senare 2021 (Huddinge) och 2023 (Södertälje).

 

Utöver det har jag haft speakerrollen på på våra egna tävlingar: Lidingö-OS så länge det fanns kvar, Lidingöloppet, Sommarsmajlet, Veckans gren, KM och Luciaspelen. Plus ett antal andra ungdomstävlingar i Stockholmstrakten. 

 

En rolig grej var när jag och Mikkel Mördrup var på Ungdoms-SM i Trollhättan 2019. Vi stod och pratade med Pia Isaksson i ena kurvan. Då vände sig en man mot mig och sa:

 

– Det är du som är prisutdelningsspeaker på Lidingöloppet, va?

 

Det var Carl Hofvendahl, pappa till Johanna som flera gånger varit pristagare på Lilla Lidingöloppet, som kände igen min röst. Ja, efter då mer än 20 år som prisutdelningsspeaker bör det kanske vara en och annan som känner igen den!

 

 

Veckans gren var ett viktigt initiativ

 

Kring 2014 startade vi Veckans gren på Lidingövallen. För mig var det ett viktigt påhitt där det från början var Kai Abrahamsson och jag som höll i arrangemanget. Tanken är att det ska vara enkelt att börja tävla, kanske på en vanlig träningskväll, och att det vara ska finnas en enda gren just den kvällen. Enkelt att arrangera också alltså!

 

Sedan något år har Svensk Friidrott även initierat Veckans grenar, säkert ganska mycket inspirerade av Veckans gren. I min värld tycker jag dock att man tappar lite när det är flera grenar som ska arrangeras.

 

Det är viktigt att vi arrangerar enkla tävlingar på Lidingövallen. Det behöver verkligen inte vara så krångligt!

 

 

Janne Åkerblom

 


Nyhetsarkiv
Glad påsk!2024-03-27 09:04
KM Terräng 20242024-03-21 14:00
Årsmöte på tisdag2024-03-16 07:01
IUSM-sammanfattning2024-03-11 10:11
Klubbrekordslagare 20232024-03-02 07:26
Malins mest kända adept2024-02-28 13:45
Vilket TOPP-samarbete!!!2024-02-21 11:03
Lisa 1.52 + 9.75 i USA2024-02-19 23:48
Årsmötet 19 mars2024-02-05 15:05
2023 i backspegeln2024-01-08 18:30
Fyyyyyyyyra!2023-12-10 13:13
Årets sista Bulle2023-11-29 09:24
Sofia först i Tjurruset2023-10-09 12:11
Axel persade på 400m2023-08-20 21:21
Kalle FYRA i U20EM!!!2023-08-09 18:56
Budapest!2023-08-07 17:50
SM-sammanfattning 20232023-07-31 14:49
Karin segrade i Bollnäs2023-07-17 12:57
Emil tvåa i Kalmar2023-07-10 13:00
Kraftmätningen 20232023-07-05 17:28
Carro sexa i Norge2023-07-01 13:07
Stefan 36:55 i STHL102023-06-22 13:37
NU ÄR DET KLART!2023-06-14 12:42
Olof 3:52ade i Finland2023-06-09 14:04
Tränarträning stavhopp2023-06-03 21:29
Är du snickare?2023-05-03 16:51
Dingospelen 14 maj2023-05-02 16:20
Hemmasegrar i Vårmilen2023-04-30 16:48
KM terräng resultat2023-04-19 18:39
Goda nyheter!2023-03-30 11:00
Årsmötet avklarat!2023-03-24 10:00
Pocket är med oss 20232023-03-20 10:39
2023-02-15 09:30
Vilken Para-dag!! 2023-02-13 10:45
Höjdarpers av Karin2023-02-04 23:27
2022 i bilder2023-01-01 23:16
HÖGST BUD = HÖGST UPP2022-12-14 08:57
Full fart på Vallen 2022-12-05 18:20
Vill du bli starter?2022-11-18 10:54
IFK GALAN 20222022-11-11
Veckas Gren Kast2022-09-26 11:44
Uppbyggnadsträning2022-09-14 19:00
Ingen final för Simon2022-08-17 20:15
Veckans gren: Höjdhopp2022-08-16 08:40
IFK:are i Leksand2022-07-25 10:20
Ingvar bäst i Blekinge2022-06-26 23:55
SM-milen: Ludvig 27a 2022-06-17 20:51
Måltorn2022-05-14 10:11
TUREBERGSTAFETTEN 2022 2022-05-12 09:36
Ludde vann Vårmilen!2022-05-01 12:05
KM Terräng 20222022-04-07 08:37
SOMMARIDROTTSKOLAN 20222022-03-16 11:47
Årsmöte på torsdag2022-03-14 08:44
Vårmilen på Valborg!2022-03-09 09:00
IUSM dag 22022-03-06 19:52
IJSM-IUSM172022-03-05 19:06
ISM dag 32022-02-28 07:04
ISM dag 22022-02-26 22:26
ISM2022-02-26 07:59
Ur Minnets skattkammare2022-02-24 11:00
Nytt Alice-pers på 60m2022-02-09 11:43
Grattis Curt 80 år2022-02-06 16:14
Alice-pers nummer 32022-01-20 09:52
2021-12-31 23:47
Nya plagg i klubbshopen!2021-12-16 15:37
IFK Galan - 6 december2021-10-25 15:15
Underställsdags2021-10-22 09:34
2021-10-15 09:00
Styrelsen informerar2021-10-06 08:57
Äntligen: We are back!2021-09-26 22:18
Funktionärer sökes...2021-09-22 16:17
Invigningen avklarad2021-09-11 16:30
PASSA PÅ!2021-09-10 22:36
SM dag 2 & 32021-09-01 13:41
SM Dag 12021-08-28 09:38
USM-tankar2021-08-15 22:05
Idrottslekis är igång2021-08-11 15:06
USM för 16-17 åringar2021-08-10 15:20
Sommar med Jacob Hård2021-08-08 13:32
Silver på Stafett-SM2021-08-01 15:01
Friidrotten ser ljuset2021-07-30 17:00
Simon i sitt första OS2021-07-30 02:48
En dag i Font Romeu2021-07-16 15:37
Att vara med på OS2021-06-30 13:08
Andreas vann i Lerum2021-06-26 07:08
IFKarna i Huddingespelen2021-06-26 07:01
Glad Midsommar!2021-06-24 08:51
Lag-SM 20212021-05-29 20:49
Tävlingsstatistik2021-05-29 14:44
Lag-SM2021-05-28 20:37
Tyra F17-etta i Täby2021-05-23 23:35
Gräsbanor på Grönsta2021-05-19 10:14
Lag-SM2021-05-17 12:52
2021-05-16 18:30
Nya Lidingövallen2021-05-03 12:50
Sommaridrottsskolan 20212021-04-23 10:00
Tjuvstart...2021-04-22 17:56
Passa på!!2021-04-21 09:00
Updatering Covid2021-04-19 14:53
Sponsorintervju Minutus2021-04-13 15:04
Fredrika tävlar i USA2021-04-06 15:54
CRAFT - Stipendiat 52021-03-31 16:54
CRAFT Stipendiat 42021-03-25 14:10
CRAFT Stipendiat 32021-03-25 13:55
CRAFT Stipendiat 22021-03-22 21:23
CRAFT Stipendiat 12021-03-22 20:58
Årsmöte pågår!2021-03-17 19:37
SM-resan 2021!2021-03-11 18:04
Årets första Bulle!2021-03-08 21:42
Kamrat Nytt 1 för 20212021-01-27 10:32
Uffe 752021-01-22 09:10
Veteranerna tar plats2021-01-20 14:49
Aktuell Statistik2021-01-12 11:00
Kampanjen fortsätter2020-12-26 09:00
85-bästa genom tiderna2020-12-15 16:00
Årsbästa utomhus 20202020-12-14 18:00
Årets Ledare 2020 2020-12-12 10:00
Årets Funktionär 20192020-11-24 17:00
Skön overall i shopen2020-11-15 13:20
Stavcamp i Norrköping!2020-10-12 08:59
Mål och Motivation2020-10-08 11:44
Rolle sprang Bärsärka2020-10-07 15:07
Rapport från Täby Open2020-08-19 09:06
Friidrotts SM, BRONS2020-08-15 17:45
Friidrotts SM GULD2020-08-15 15:53
Lena över 40 i diskus2020-08-14 23:15
David persade i längd2020-07-27 09:13
Helena utepersade i stav2020-07-22 13:31
Simon allt närmare 3:402020-07-12 00:44
Sebbe snabb på 1000m 2020-06-05 22:37
Sommarträning2020-06-05 10:02
Veckans gren Längd2020-06-05 08:35
Utbildning 16/62020-06-02 13:24
Ändrade öppettider2020-05-31 09:42
Bygget på Vallen2020-05-29 14:23
Sommaridrottsskolan 20202020-05-18 13:47
Info om Corona2020-05-10 11:37
Olof – the blogger2020-05-01 14:06
Ordföranden har ordet2020-04-14 14:36
Årsmöte ikväll 18:002020-04-01 09:00
Årsmötet flyttat!2020-03-20 08:00
IJSM-silver till Johanna2020-03-02 20:17
Många pers i Uppsala2020-02-12 00:14
Webshopen är nu öppen!2020-01-20 16:36
IFK - Nytt2020-01-02 13:00
IFK-galan: Årets IFKare2019-12-25 06:32
Senilgala!2019-12-18 21:49
Nu kör vi!2019-12-13 10:05
Simon 51a i terräng-EM2019-12-08 23:15
Intropass 18 januari2019-12-04 10:54
Dingolägret 2019!2019-12-03 14:41
Dingo Camp 20192019-11-13 10:52
IFK-galan 20192019-10-29 10:27
De 315 SM-medaljerna2019-10-27 17:25
Luciaspelen 20192019-10-24 15:56
Veckans Gren 20192019-10-17 16:15
Hässelbyloppet 20192019-10-14 11:40
Veckans gren 9:e Oktober2019-10-11 10:15
Lena fick 08fri-jobbet2019-10-09 19:08
prova kastgrenar2019-10-01 09:37
Veckans gren 2019-09-11 15:40
Årets roligaste helg!2019-09-01 16:10
SM till helgen!2019-08-28 15:20
Tyra trea i trail2019-08-25 23:46
Lag-USM i Uppsala i dag2019-08-18 09:10
Fredrick åter under 14 2019-08-18 09:03
I dag börjar veteran-SM2019-08-16 14:18
IFK-Veckan 19-21 augusti2019-08-14 11:39
USM dag 1: Nike femma2019-08-10 12:22
JSM till helgen!2019-08-06 09:00
Finaler och Knäckebröd2019-07-27 09:05
Alina vann 1500m i Kemi2019-07-23 21:06
2019-07-15 01:00
Edvin vann på Öland2019-07-15 00:59
Elisabeth vann i Kalmar2019-07-15 00:20
Moa vann Mefjärdsjoggen2019-07-10 14:35
Simon 8:50 i Watford2019-07-02 09:28
Malin 5.79 i Spanien2019-06-12 21:07
Edvin vann i Sundsvall2019-05-29 09:38
Grattis!2019-05-25 19:00
Nordiska Skolspelen2019-05-20 22:18
Aktivera Lidingö2019-05-10 18:59
Friidrott i närbild!2019-05-09 22:00
Städhoppsträning2019-04-28 10:40
Heshlu tia i Örebro2019-04-07 12:52
Filip & Ella2019-03-25 22:48
2019-03-22 20:35
IUSM till helgen!2019-03-06 08:00
Utbildningar i närtid!2019-03-05 14:31
IU/JSM i Växjö2019-02-24 15:51
Tips till er tränare!2019-02-22 15:10
Bästa funktionärerna.2019-02-18 09:10
4 medaljer på ISM!2019-02-17 16:29
ISM till helgen!2019-02-13 10:14
Hampus 1.94 i Göteborg2019-02-02 23:16
IUDM 12-17 år 2019-01-23 05:58
2019-01-21 12:13
Vad gör en funktionär?2019-01-16 08:00
Cursus i Sydafrika2019-01-08 15:28
Save the Date 30 maj2018-12-19 08:45
Dags att motionera!2018-11-28 07:15
IFK Galan 2018!2018-11-05 14:20
IFK Lidingö Friidrott2018-11-01 08:42
2018-10-25 13:30
Klövernlägret 20182018-10-16 15:13
Resultat castorama del 12018-10-12 10:40
Funktionär 20182018-09-26 10:22
Det är inte för sent!2018-09-18 21:46
Veckans gren i kast2018-09-04 15:02
Veckans gren på Vallen2018-09-04 07:57
2018-08-27 15:34
Sara snabb i Skara2018-08-19 16:34
Sommarspelen på Stadion2018-08-14 15:45
Tyra fyra i Broloppet2018-07-25 12:49
Jacob vann Jungfruloppet2018-07-25 12:47
Daniel vann Levaloppet2018-07-23 15:40
Jacob vann i Visby2018-07-23 15:34
Mika vann 800m i Kalmar2018-07-18 17:19
Victoria fyra i Nice2018-07-12 11:28
Hasse Ljung 80 år2018-07-12 07:52
Tyra vann i Bollnäs 2018-07-11 17:14
2018-07-09 08:00
Lag-SM på fredag2018-07-04 12:58
Andreas 7.80 i Tyskland2018-06-06 00:46
Lidingöloppet on Tour2018-06-05 13:00
Fyra segrar i Minimaran2018-06-04 10:54
Anna 2:05 i Watford2018-06-03 10:51
Stockholmskampen match 22018-06-01 09:22
Helgens Stafett-SM...2018-05-27 15:55
Stafett-SM till helgen!2018-05-24 13:56
KLUBBDAG 29 maj2018-05-22 11:49
Papricaloppet den 26 maj2018-05-19 11:52
Klubbkampen 20182018-05-02 07:03
Kallemannen vann i Visby2018-04-30 10:10
Bauhaus galan 10 juni2018-04-26 11:45
KM på Vallen 20/52018-04-20 13:08
Mikkel ny i styrelsen!2018-04-13 10:23
KM Terräng 18 april2018-04-05 15:22
Funktionärsutbildning 2018-03-25 19:58
Årets Tränare 2018-03-23 10:45
Årets IFK:are2018-03-23 10:25
Årets Hane och Hona2018-03-23 09:15
Nu är nya Bullen ute2018-03-17 09:37
IJSM the movie!2018-03-08 08:31
IUSM till helgen!2018-02-28 11:00
Årsmöte 21 mars2018-02-27 09:00
Sexton medaljer på IUDM2018-02-23 15:26
IJSM till helgen!2018-02-21 11:00
Andreas fyra i Paris2018-02-16 23:34
ISM till helgen!2018-02-14 11:00
Årsmötet 21 mars 20182018-02-11 14:48
Klubbkväll 27 mars2018-02-09 11:15
Veckans Gren 20182018-02-08 15:30
IVSM-guld till Inge2018-02-04 09:17
Tre viktiga nya regler!2018-01-23 12:44
Tyra tävlade i Örebro2018-01-15 23:43
TCS Lidingöloppet2018-01-12 13:52
God 24 december2017-12-24 21:19
IFK-galan: Årets kämpe2017-12-12 13:10
IFK-galan: Årets kompis2017-12-12 12:46
Läs nya IFK-Bullen nu!2017-12-01 11:40
Ida dubbelvann i Örebro2017-11-18 22:15
3/4 Castorama på onsdag2017-10-02 15:37
Erik, kung av Uppsala2017-09-21 16:18
Tre IFKare i Skol-DM2017-09-16 12:16
Hälsans Dag i lördags!2017-09-12 15:30
Resultaten i KM 5000m2017-09-07 00:02
Melina 71a i Tjejmilen2017-09-04 08:13
En kväll på Vallen2017-08-31 10:24
2017-08-24 10:56
Nytt träningsrekord2017-08-23 07:04
Andreas tvåa i Finland2017-08-21 22:11
Jakob visar SM-form2017-08-21 06:33
USM dag 1: Dubbla brons2017-08-12 14:51
JSM till helgen!2017-08-09 12:00
Dubbelt IFK i Raukloppet2017-08-02 23:17
Anthony femma i Europa2017-08-02 23:17
Björn 4.54 i Göteborg2017-07-29 21:52
Simon hindersexa på JEM2017-07-23 23:50
Simon i JEM-final!2017-07-21 19:41
I september händer det!2017-07-13 09:32
Ida vann på Muskö2017-07-10 09:08
Inte i år heller...2017-07-08 20:17
Talar du finska?2017-06-27 14:54
Nytt i klädshopen!2017-06-16 15:03
Andreas trea i Finland2017-06-11 21:42
Andreas tvåa på Kreta2017-06-05 07:49
Ny hemsida!2017-06-01 10:20
Jobba på Touren;) ?2017-06-01 10:01
Klubbdag på Intersport2017-06-01 10:00
Stafett-SM dag 22017-05-28 10:31
Anton tvåa i Finspång2017-05-26 15:03
Stafett-SM till helgen2017-05-24 11:23
Grillkväll på torsdag!2017-05-22 11:44
Lag-SM kval på torsdag2017-05-22 11:42
Hampus över 1.982017-05-22 11:38
Linnea vann Milspåret2017-05-22 11:33
KM i helgen som var...2017-05-16 21:19
Efter 50 år sa hon ja!2017-05-16 10:36
Sofia vann Vårmilen2017-05-12 13:24
Hälsning från Florida2017-05-08 11:17
Robin över 50 i spjut2017-05-08 11:06
Hampus – the jumper2017-05-01 15:27
 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott