Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

I dag grattar vi Toralf Nilsson som fyller 60
2023-02-15 02:48
Toralf Nilsson. I dag fyller han 60 år. Foto: DECA Text & Bild

Jag har haft förmånen att träna med, äta middag med, resa med och arrangera tävlingar med Toralf Nilsson. 1991 var vi i Japan tillsammans med ytterligare två grabbar för att titta på VM i Tokyo. Toralf hade förstås googlat fram en massa om Tokyo och dessutom bokat in oss för ett par nätter på ett vandrarhem. Han hade också full koll på hur man skulle ta sig från boendet till arenan och vad man skulle se och uppleva. Och detta flera år innan internet slog igenom. Så googlingen hade han löst på annat sätt. Sån är han, den där Toralf.

 

För just det där att ta reda på saker, vara påläst, väl förberedd, ta initiativ och leda andra, ja det är Toralfs signum. Så har nog alltid varit. Och idrottsintresserad har han nog också varit. Hemma i Nybro i Småland startade han en idrottsklubb när han var ung. Eller snarare ett par mil därifrån, på landstället i Loverslund. Klubben hette IFK Loverslund och där var han väl både ordförande, sekreterare och kassör kan jag tänka. Fast det här kommer han säkert att rätta mig på när han läst det. För koll har han.

Hur gammal tror du att han var då när han startade en helt ny klubb? Tjugo kanske? Eller gick han på gymnasiet? Nä, där har du helt fel. Han var faktiskt bara 12 år gammal då och såg snart till att klubben dessutom blev medlem i Svenska Friidrottsförbundet. Rätt ska vara rätt. Han var alltså ganska driftig redan som liten parvel. Och det där med föreningsliv och styrelser, ja, det gått som en röd tråd genom hans liv.

 

 

Till Lidingö 1989

 

Toralf kom till IFK Lidingö i slutet av 1980-talet, först som projektanställd på Lidingöloppet inför det år som loppet fyllde 25 lopp och blev sedan anställd i friidrottsklubben där han har haft roller som ledare och tränare, träningschef, klubbdirektör och säkert en massa annat.

 

Tillsammans med dåvarande ordföranden Anders "Kullen" Havdelin såg han. också till att det hände en massa trevligheter. De var under många år ett starkt radarpar i köket och var de som själva lagade maten när klubben (fast det var säkert de två) ordnade ledarfester. För Toralf har ett väldit stort hjärta också, omtänksam som han är.

 

När du har läst så här långt har du kanske ändå inte riktigt koll på vem han är. För nu är det ett bra tag sedan han var riktigt aktiv i föreningen, även om är med på några hörn här och där. Men om du har varit på ett årsmöte under de senaste åren kanske det går upp ett ljus. För där är det ofta han som svingar ordförandeklubban. Och vem gör det bättre än just Toralf? För han vet verkligen hur ett årsmöte ska gå till, som den föreningsräv han är.

 

 

Ledare med uppdrag på klubbnivå, riksnivå, europanivå och världsnivå

 

Han är förresten ledamot i Riksidrottsförbundets styrelse i dag. Han har också varit ledamot i Svenska Friidrottsförbundets styrelse och i Europeiska Friidrottsförbundets styrelse och säkert en del andra styrelser med. Men ingen av de organisationerna ha han startat själv. Det kanske bara är IFK Loverslund.

 

Fast nu finns faktiskt inte IFK Loverslund kvar som förening. Den hade nog behövt en Toralf för att överleva. Själva underlaget för att ha en klubb där är väl ganska minimalt. Jag har inte ens lyckas googla upp hur många invånare samhället har i dag. De kanske flyttade allihop när klubben som Toralf bildade försvann. När nu det var. Toralf har nog koll. Ska påminna mig själv att fråga honom nästa gång vi ses.

 

Styrelser, utskott och arbetsgrupper har typ alltid varit en stor del av Toralfs fritid. Ja, nånting ska man göra av sin lediga tid. I dag har han uppdrag för både World Athletics (Internationella Friidrottsförbundet) och European Athletics (Europeiska Friidrottsförbundet).

 

 

En arbetsmyra

 

Men jag är förstås inte överraskad. Minns en gång när vi var på läger med klubben. Vi bodde en bit utanför Kalmar. Det var kanske inte så långt från Loverslund kan jag tänka även om det samhället ligger lite söder om Kalmar och vi bodde lite norr om (var det typ Ryssby eller nåt sånt, Toralf?). Fast det där har mindre betydelse. Det jag minns var att när vi andra – under icke-träningstid – spelade kort, vilade i soffan eller spelade Trivial Pursuit, ja då satt Toralf och skrev träningsprogram, artiklar till tidningen Friidrott eller rapporter för vad det nu kunde vara. En flitig myra.

 

Att han inte var med oss och gjorde saker som inte var lika produktiva var kanske tur för bröderna Håkan och Peder Fjaestad som var ena mästare på TP på den tiden. De vann för det mesta. Och det hade de nog inte gjort om Toralf varit med eftersom han redan då var full av kunskap om det mesta.

 

 

T.f. ordförande i Svenska Friidrottsförbundet

 

Efter åren på Lidingöloppet och i IFK Lidingö blev Toralf anställd på Svenska Friidrottsförbundet. Jag hade börjat jobba på reklambyrå och genom åren fick vi både ett och annat uppdrag från förbundet. Via Toralf såklart. På förbundet har han haft flera olika roller och varit både vice ordförande och tillförordnad ordförande. Och sen har han haft diverse uppdrag och de senaste åren exempelvis varit med och tagit fram förslag, utvärderat och genomfört den nya regionsfördelningen.

 

 

En Japanresa som satte sina spår

 

När vi var i Tokyo och tittade på VM 1991 diskuterade vi en del vad som var bra i arrangörsskapet och om det fanns nåt som man kunde göra bättre i framtida mästerskap. Det var ju då bara fyra år till det skulle vara VM i Sverige då Göteborg stod för värdskapet. De skulle ju vara kul att vara inblandad i det arrangemanget så klart. Jag var själv lite inspirerad av ett gäng japanska killar som då och då sprang på en läktare med en stor flagga. Det var nåt som höjde stämningen på läktaren och det där med att publiken skulle han nåt litet extra tyckte jag var viktigt. En annan sak som var cool var invigningen som förutom japansk dans och flera hundra klassiska trummisar bland annat innefattade ett ganska stort gäng fallskärmshoppare som skulle landa på arenan. Det blåste en hel del och jag tror att det var fler än en som landade utanför. Men spektakulärt var det.

 

För mig dröjde det till 1996 innan jag jobbade med ett internationellt friidrottsmästerskap (EM i Globen), men Toralf hade en roll redan i Göteborg 1995. Visst var det så att du jobbade med speakrarna då och servade dem med uppgifter, Toralf? Alltså ganska likt det jag själv har jobbat med som regissör för friidrottstävlingar i drygt 25 år.

 

 

Ansvarig för EM i Göteborg

 

Till Göteborg skulle Toralf återkomma. För när staden sökte EM 2006 blev han förstås inblandad. Någonting annat skulle förstås ha överraskat. Han blev ansvarig för kandidaturen och när staden sen tilldelas mästerskapet blev han anställd som generalsekreterare för hela klabbet. Och det ens innan grabben fyllt 40 bast. Men det är klart. Redan som 38-åring hade han en imponerande meritlista och en 16-årig organisations- och arrangemangserfarenhet sedan han startade IFK Loverslund.

 

EM-arrangemanget blev oerhört lyckat. Skulle ju förstås varit konstigt annars, men Toralf vid rodret. Jag fick själv vara en del av arrangemanget som regissör – eller event presentation manager som det så vackert heter – och fick på nära håll se vad Toralf åstadkommit. Det är typ ingen liten organisation man måste bygga upp.

 

Själva anställningen var i Göteborgs eventbolag Gotevent. Och där blev han kvar ett år efter EM-festen eftersom Göteborg även sökte inomhus-EM till år 2013. Jorå, den ansökan var också väl genomarbetad och Toralf & co såg till att staden även fick det arrangemanget. 

 

 

Hjärnan bakom många IFK-arrangemang

 

Men det är inte bara superstora mästerskap som Toralf jobbat med. Han såg till att vi i IFK Lidingö tillsammans med Hammarby återupplivade gamla Collyspelen som på 1970-talet var den riktigt stora inledningen på utesäsongen och som vi arrangerade på Lidingövallen. På 1990-talet blev det i form av Back-on-track som varannat år var på Vallen, varannat på Enskede IP. Toralf höll i trådarna och såg till att det blev väldigt bra arrangemang på många olika sätt.

 

Jag har genom åren varit på otaliga planerings- och andra förberedande möten i syfte till att göra så bra arrangemang som möjligt. Det är i princip alltid Toralf som är ledare för dem. Där har jag lärt mig mycket om vikten av noggrannhet, förberedelser och informationsspridning.

 

Misstänker också att det var just Toralf som var drivande när vi i början av 1990-talet också bestämde att klubben varje år skulle arrangera en SM-tävling. Det blev veteran-SM, mångkamps-SM och inte minst ett terräng-SM, det senare på en tuff och utslagsgivande bana på Bosön.

 

 

Den egna idrottskarriären

 

Nu kan man ju tro att Toralf bara gör saker för att andra ska idrotta. Men att idrotta själv har han faktiskt också hunnit med. Ja, det är sant. Hans dygn har nämligen 32 timmar. Vete tusan hur det går ihop, men så är det. Hemma i Nybro var det judo, sen simning, brottning och basket som gällde. Och friidrott förstås.

 

Hans pappa var maratonlöpare med OS-meriter och även Toralfs brorsa blev löpare. Och Toralfs barnbarn har fina meriter som både löpare och tränare (du har kanske koll på Mölndals Alexander Nilsson?). Det ligger nog i släkten. Jag gillar ju också att Toralf också var löpare där 800m var specialdistansen. Perset är en lite bättre än 2:00.

 

Annars hade ju varit mycket mångkamp i tränarsysslan, där han bland annat varit coach för klubbens nu tillförordnade klubbchef Jessica Falkman, då med efternamnet Lindén.

 

På ett helgläger i Västerås gjordes det en stor grej av klubben när en ny löpare skulle presenteras som nyförvärv. Det visade sig vara Toralf. Så perset är väl satt med IFK Lidingölinne på överkroppen. IFK-shorts också, misstänker jag.

 

 

Teknisk direktör i Huddinge

 

Rent yrkesmässigt är det inte längre idrott som gäller. Sedan snart tio år jobbar Toralf i Huddinge kommun, nu som teknisk direktör och tidigare som kultur- och fritidschef. Ja, i den rollen ingår förstås idrotten. Föga överraskande kanske man kan säga.

 

 

Tracks

 

Toralf har som sagt koll på det mesta. Jag blev heller inte så förvånad över att han hade listat precis det jag frågade honom om. Det här jag någon gång under tidigt 1990-tal frågade honom om han kunde skriva första artikeln till det blivande artikelserien Tracks i vår klubbtidning Ossemellan.

 

Jag hade en idé om att några klubbmedlemmar i olika artiklar skulle få ranka de tio bästa idrottsplatserna de hade varit på. Idén kom lite av radioprogrammet Tracks som spelade de populäraste låtarna och eftersom tracks även betyder löparbana, ju, du hajar tankegången där.

 

Vem skulle jag fråga först om inte Toralf. Och visst, han hade full koll på samtliga idrottsplatser han någonsin hade varit på. Och att ta fram hela listan, med datum för första besöket, tävlingen eller träningspasset där kanske var några timmars arbete, men det var förstås inget som Toralf räddes för. Knappast var det några stora problem att välja de tio främsta heller. Minns jag rätt att det var Stockholms Stadion du rankade som etta, Toralf?

 

 

På läktaren i EM i München

 

Apropå stora tävlingar och imponerande stadionbyggnader åkte jag i somras till EM i München. Tack vare lite fina kontakter (tack Karin och Staffan) fick jag några gånger komma in på VIP-delen av läktaren. Naturligtvis var även Toralf och hans fru Anna på plats. Det hör liksom inte till ovanligheterna att man stöter på honom på olika platser i världen. I alla fall inte om det är friidrottstävlingar av hög kvalitet där.

 

Ett par veckor senare var jag i Brüssel för att titta på Diamond League-galan där. Och gissa vem jag träffade där! Nu visste jag förstås att han var där eftersom hans fru Anna jobbar i just Brüssel. Så dagen efter galan blev jag bjuden på en fin middag hos dem i Annas lägenhet. Tack! Gott och trevligt som vanligt. Du är en mästare i köket också. Nästa middag är på mig, det är dags att jag bjuder tillbaka. Dessutom fyller du ju nu 60 år, Toralf. Jag hör av mig så bokar vi nåt. Grattis på dagen förresten!


Janne Åkerblom


Nyhetsarkiv
SM-sammanfattning2024-06-30 20:10
Bilden: Dags att landa?2024-06-22 08:55
Carro sjua i Norge2024-06-21 10:01
Simon åtta i Åbo2024-06-19 10:12
Nyhet i shopen!2024-06-17 13:45
Lär känna Alba Boric2024-06-15 07:03
Matilda trea i Minimaran2024-06-03 11:27
Papricaloppet 1 juni!2024-05-15 00:21
Ludde persade på 10 km2024-05-03 12:18
Äntligen KM på Vallen2024-04-24 16:05
Glad påsk!2024-03-27 09:04
KM Terräng 20242024-03-21 14:00
Årsmöte på tisdag2024-03-16 07:01
IUSM-sammanfattning2024-03-11 10:11
Klubbrekordslagare 20232024-03-02 07:26
Malins mest kända adept2024-02-28 13:45
Vilket TOPP-samarbete!!!2024-02-21 11:03
Lisa 1.52 + 9.75 i USA2024-02-19 23:48
Årsmötet 19 mars2024-02-05 15:05
2023 i backspegeln2024-01-08 18:30
Fyyyyyyyyra!2023-12-10 13:13
Årets sista Bulle2023-11-29 09:24
Sofia först i Tjurruset2023-10-09 12:11
Axel persade på 400m2023-08-20 21:21
Kalle FYRA i U20EM!!!2023-08-09 18:56
Budapest!2023-08-07 17:50
SM-sammanfattning 20232023-07-31 14:49
Karin segrade i Bollnäs2023-07-17 12:57
Emil tvåa i Kalmar2023-07-10 13:00
Kraftmätningen 20232023-07-05 17:28
Carro sexa i Norge2023-07-01 13:07
Stefan 36:55 i STHL102023-06-22 13:37
NU ÄR DET KLART!2023-06-14 12:42
Olof 3:52ade i Finland2023-06-09 14:04
Tränarträning stavhopp2023-06-03 21:29
Är du snickare?2023-05-03 16:51
Dingospelen 14 maj2023-05-02 16:20
Hemmasegrar i Vårmilen2023-04-30 16:48
KM terräng resultat2023-04-19 18:39
Goda nyheter!2023-03-30 11:00
Årsmötet avklarat!2023-03-24 10:00
Pocket är med oss 20232023-03-20 10:39
2023-02-15 09:30
Vilken Para-dag!! 2023-02-13 10:45
Höjdarpers av Karin2023-02-04 23:27
2022 i bilder2023-01-01 23:16
HÖGST BUD = HÖGST UPP2022-12-14 08:57
Full fart på Vallen 2022-12-05 18:20
Vill du bli starter?2022-11-18 10:54
IFK GALAN 20222022-11-11
Veckas Gren Kast2022-09-26 11:44
Uppbyggnadsträning2022-09-14 19:00
Ingen final för Simon2022-08-17 20:15
Veckans gren: Höjdhopp2022-08-16 08:40
IFK:are i Leksand2022-07-25 10:20
Ingvar bäst i Blekinge2022-06-26 23:55
SM-milen: Ludvig 27a 2022-06-17 20:51
Måltorn2022-05-14 10:11
TUREBERGSTAFETTEN 2022 2022-05-12 09:36
Ludde vann Vårmilen!2022-05-01 12:05
KM Terräng 20222022-04-07 08:37
SOMMARIDROTTSKOLAN 20222022-03-16 11:47
Årsmöte på torsdag2022-03-14 08:44
Vårmilen på Valborg!2022-03-09 09:00
IUSM dag 22022-03-06 19:52
IJSM-IUSM172022-03-05 19:06
ISM dag 32022-02-28 07:04
ISM dag 22022-02-26 22:26
ISM2022-02-26 07:59
Ur Minnets skattkammare2022-02-24 11:00
Nytt Alice-pers på 60m2022-02-09 11:43
Grattis Curt 80 år2022-02-06 16:14
Alice-pers nummer 32022-01-20 09:52
2021-12-31 23:47
Nya plagg i klubbshopen!2021-12-16 15:37
IFK Galan - 6 december2021-10-25 15:15
Underställsdags2021-10-22 09:34
2021-10-15 09:00
Styrelsen informerar2021-10-06 08:57
Äntligen: We are back!2021-09-26 22:18
Funktionärer sökes...2021-09-22 16:17
Invigningen avklarad2021-09-11 16:30
PASSA PÅ!2021-09-10 22:36
SM dag 2 & 32021-09-01 13:41
SM Dag 12021-08-28 09:38
USM-tankar2021-08-15 22:05
Idrottslekis är igång2021-08-11 15:06
USM för 16-17 åringar2021-08-10 15:20
Sommar med Jacob Hård2021-08-08 13:32
Silver på Stafett-SM2021-08-01 15:01
Friidrotten ser ljuset2021-07-30 17:00
Simon i sitt första OS2021-07-30 02:48
En dag i Font Romeu2021-07-16 15:37
Att vara med på OS2021-06-30 13:08
Andreas vann i Lerum2021-06-26 07:08
IFKarna i Huddingespelen2021-06-26 07:01
Glad Midsommar!2021-06-24 08:51
Lag-SM 20212021-05-29 20:49
Tävlingsstatistik2021-05-29 14:44
Lag-SM2021-05-28 20:37
Tyra F17-etta i Täby2021-05-23 23:35
Gräsbanor på Grönsta2021-05-19 10:14
Lag-SM2021-05-17 12:52
2021-05-16 18:30
Nya Lidingövallen2021-05-03 12:50
Sommaridrottsskolan 20212021-04-23 10:00
Tjuvstart...2021-04-22 17:56
Passa på!!2021-04-21 09:00
Updatering Covid2021-04-19 14:53
Sponsorintervju Minutus2021-04-13 15:04
Fredrika tävlar i USA2021-04-06 15:54
CRAFT - Stipendiat 52021-03-31 16:54
CRAFT Stipendiat 42021-03-25 14:10
CRAFT Stipendiat 32021-03-25 13:55
CRAFT Stipendiat 22021-03-22 21:23
CRAFT Stipendiat 12021-03-22 20:58
Årsmöte pågår!2021-03-17 19:37
SM-resan 2021!2021-03-11 18:04
Årets första Bulle!2021-03-08 21:42
Kamrat Nytt 1 för 20212021-01-27 10:32
Uffe 752021-01-22 09:10
Veteranerna tar plats2021-01-20 14:49
Aktuell Statistik2021-01-12 11:00
Kampanjen fortsätter2020-12-26 09:00
85-bästa genom tiderna2020-12-15 16:00
Årsbästa utomhus 20202020-12-14 18:00
Årets Ledare 2020 2020-12-12 10:00
Årets Funktionär 20192020-11-24 17:00
Skön overall i shopen2020-11-15 13:20
Stavcamp i Norrköping!2020-10-12 08:59
Mål och Motivation2020-10-08 11:44
Rolle sprang Bärsärka2020-10-07 15:07
Rapport från Täby Open2020-08-19 09:06
Friidrotts SM, BRONS2020-08-15 17:45
Friidrotts SM GULD2020-08-15 15:53
Lena över 40 i diskus2020-08-14 23:15
David persade i längd2020-07-27 09:13
Helena utepersade i stav2020-07-22 13:31
Simon allt närmare 3:402020-07-12 00:44
Sebbe snabb på 1000m 2020-06-05 22:37
Sommarträning2020-06-05 10:02
Veckans gren Längd2020-06-05 08:35
Utbildning 16/62020-06-02 13:24
Ändrade öppettider2020-05-31 09:42
Bygget på Vallen2020-05-29 14:23
Sommaridrottsskolan 20202020-05-18 13:47
Info om Corona2020-05-10 11:37
Olof – the blogger2020-05-01 14:06
Ordföranden har ordet2020-04-14 14:36
Årsmöte ikväll 18:002020-04-01 09:00
Årsmötet flyttat!2020-03-20 08:00
IJSM-silver till Johanna2020-03-02 20:17
Många pers i Uppsala2020-02-12 00:14
Webshopen är nu öppen!2020-01-20 16:36
IFK - Nytt2020-01-02 13:00
IFK-galan: Årets IFKare2019-12-25 06:32
Senilgala!2019-12-18 21:49
Nu kör vi!2019-12-13 10:05
Simon 51a i terräng-EM2019-12-08 23:15
Intropass 18 januari2019-12-04 10:54
Dingolägret 2019!2019-12-03 14:41
Dingo Camp 20192019-11-13 10:52
IFK-galan 20192019-10-29 10:27
De 315 SM-medaljerna2019-10-27 17:25
Luciaspelen 20192019-10-24 15:56
Veckans Gren 20192019-10-17 16:15
Hässelbyloppet 20192019-10-14 11:40
Veckans gren 9:e Oktober2019-10-11 10:15
Lena fick 08fri-jobbet2019-10-09 19:08
prova kastgrenar2019-10-01 09:37
Veckans gren 2019-09-11 15:40
Årets roligaste helg!2019-09-01 16:10
SM till helgen!2019-08-28 15:20
Tyra trea i trail2019-08-25 23:46
Lag-USM i Uppsala i dag2019-08-18 09:10
Fredrick åter under 14 2019-08-18 09:03
I dag börjar veteran-SM2019-08-16 14:18
IFK-Veckan 19-21 augusti2019-08-14 11:39
USM dag 1: Nike femma2019-08-10 12:22
JSM till helgen!2019-08-06 09:00
Finaler och Knäckebröd2019-07-27 09:05
Alina vann 1500m i Kemi2019-07-23 21:06
2019-07-15 01:00
Edvin vann på Öland2019-07-15 00:59
Elisabeth vann i Kalmar2019-07-15 00:20
Moa vann Mefjärdsjoggen2019-07-10 14:35
Simon 8:50 i Watford2019-07-02 09:28
Malin 5.79 i Spanien2019-06-12 21:07
Edvin vann i Sundsvall2019-05-29 09:38
Grattis!2019-05-25 19:00
Nordiska Skolspelen2019-05-20 22:18
Aktivera Lidingö2019-05-10 18:59
Friidrott i närbild!2019-05-09 22:00
Städhoppsträning2019-04-28 10:40
Heshlu tia i Örebro2019-04-07 12:52
Filip & Ella2019-03-25 22:48
2019-03-22 20:35
IUSM till helgen!2019-03-06 08:00
Utbildningar i närtid!2019-03-05 14:31
IU/JSM i Växjö2019-02-24 15:51
Tips till er tränare!2019-02-22 15:10
Bästa funktionärerna.2019-02-18 09:10
4 medaljer på ISM!2019-02-17 16:29
ISM till helgen!2019-02-13 10:14
Hampus 1.94 i Göteborg2019-02-02 23:16
IUDM 12-17 år 2019-01-23 05:58
2019-01-21 12:13
Vad gör en funktionär?2019-01-16 08:00
Cursus i Sydafrika2019-01-08 15:28
Save the Date 30 maj2018-12-19 08:45
Dags att motionera!2018-11-28 07:15
IFK Galan 2018!2018-11-05 14:20
IFK Lidingö Friidrott2018-11-01 08:42
2018-10-25 13:30
Klövernlägret 20182018-10-16 15:13
Resultat castorama del 12018-10-12 10:40
Funktionär 20182018-09-26 10:22
Det är inte för sent!2018-09-18 21:46
Veckans gren i kast2018-09-04 15:02
Veckans gren på Vallen2018-09-04 07:57
2018-08-27 15:34
Sara snabb i Skara2018-08-19 16:34
Sommarspelen på Stadion2018-08-14 15:45
Tyra fyra i Broloppet2018-07-25 12:49
Jacob vann Jungfruloppet2018-07-25 12:47
Daniel vann Levaloppet2018-07-23 15:40
Jacob vann i Visby2018-07-23 15:34
Mika vann 800m i Kalmar2018-07-18 17:19
Victoria fyra i Nice2018-07-12 11:28
Hasse Ljung 80 år2018-07-12 07:52
Tyra vann i Bollnäs 2018-07-11 17:14
2018-07-09 08:00
Lag-SM på fredag2018-07-04 12:58
Andreas 7.80 i Tyskland2018-06-06 00:46
Lidingöloppet on Tour2018-06-05 13:00
Fyra segrar i Minimaran2018-06-04 10:54
Anna 2:05 i Watford2018-06-03 10:51
Stockholmskampen match 22018-06-01 09:22
Helgens Stafett-SM...2018-05-27 15:55
Stafett-SM till helgen!2018-05-24 13:56
KLUBBDAG 29 maj2018-05-22 11:49
Papricaloppet den 26 maj2018-05-19 11:52
Klubbkampen 20182018-05-02 07:03
Kallemannen vann i Visby2018-04-30 10:10
Bauhaus galan 10 juni2018-04-26 11:45
KM på Vallen 20/52018-04-20 13:08
Mikkel ny i styrelsen!2018-04-13 10:23
KM Terräng 18 april2018-04-05 15:22
Funktionärsutbildning 2018-03-25 19:58
Årets Tränare 2018-03-23 10:45
Årets IFK:are2018-03-23 10:25
Årets Hane och Hona2018-03-23 09:15
Nu är nya Bullen ute2018-03-17 09:37
IJSM the movie!2018-03-08 08:31
IUSM till helgen!2018-02-28 11:00
Årsmöte 21 mars2018-02-27 09:00
Sexton medaljer på IUDM2018-02-23 15:26
IJSM till helgen!2018-02-21 11:00
Andreas fyra i Paris2018-02-16 23:34
ISM till helgen!2018-02-14 11:00
Årsmötet 21 mars 20182018-02-11 14:48
Klubbkväll 27 mars2018-02-09 11:15
Veckans Gren 20182018-02-08 15:30
IVSM-guld till Inge2018-02-04 09:17
Tre viktiga nya regler!2018-01-23 12:44
Tyra tävlade i Örebro2018-01-15 23:43
TCS Lidingöloppet2018-01-12 13:52
God 24 december2017-12-24 21:19
IFK-galan: Årets kämpe2017-12-12 13:10
IFK-galan: Årets kompis2017-12-12 12:46
Läs nya IFK-Bullen nu!2017-12-01 11:40
Ida dubbelvann i Örebro2017-11-18 22:15
3/4 Castorama på onsdag2017-10-02 15:37
Erik, kung av Uppsala2017-09-21 16:18
Tre IFKare i Skol-DM2017-09-16 12:16
Hälsans Dag i lördags!2017-09-12 15:30
Resultaten i KM 5000m2017-09-07 00:02
Melina 71a i Tjejmilen2017-09-04 08:13
En kväll på Vallen2017-08-31 10:24
2017-08-24 10:56
Nytt träningsrekord2017-08-23 07:04
Andreas tvåa i Finland2017-08-21 22:11
Jakob visar SM-form2017-08-21 06:33
USM dag 1: Dubbla brons2017-08-12 14:51
JSM till helgen!2017-08-09 12:00
Dubbelt IFK i Raukloppet2017-08-02 23:17
Anthony femma i Europa2017-08-02 23:17
Björn 4.54 i Göteborg2017-07-29 21:52
Simon hindersexa på JEM2017-07-23 23:50
Simon i JEM-final!2017-07-21 19:41
I september händer det!2017-07-13 09:32
Ida vann på Muskö2017-07-10 09:08
Inte i år heller...2017-07-08 20:17
Talar du finska?2017-06-27 14:54
Nytt i klädshopen!2017-06-16 15:03
Andreas trea i Finland2017-06-11 21:42
Andreas tvåa på Kreta2017-06-05 07:49
Ny hemsida!2017-06-01 10:20
Jobba på Touren;) ?2017-06-01 10:01
Klubbdag på Intersport2017-06-01 10:00
Stafett-SM dag 22017-05-28 10:31
Anton tvåa i Finspång2017-05-26 15:03
Stafett-SM till helgen2017-05-24 11:23
Grillkväll på torsdag!2017-05-22 11:44
Lag-SM kval på torsdag2017-05-22 11:42
Hampus över 1.982017-05-22 11:38
Linnea vann Milspåret2017-05-22 11:33
KM i helgen som var...2017-05-16 21:19
Efter 50 år sa hon ja!2017-05-16 10:36
Sofia vann Vårmilen2017-05-12 13:24
Hälsning från Florida2017-05-08 11:17
Robin över 50 i spjut2017-05-08 11:06
Hampus – the jumper2017-05-01 15:27
 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott