Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Grattis Lasse ”Mr Lidingöloppet” Dahlstedt, åttio år i dag
2017-05-28 10:39

I dag fyller Lasse Dahlstedt 80 år. Ja, eller Lars-Eric som han egentligen heter. Lasse är kanske mest känd som Mr Lidingöloppet. Men han har gjort så oändligt mycket mer för idrotten på Lidingö och i Sverige.

Lasse fyller alltså 80 år. Och hur uppmärksammar man en sån grej? Ja, man kan naturligtvis gratta, men samtidigt vill vi ju berätta lite om Lasses liv och gärningar genom åren. Det är då det ställer till problem. För även om en webbsida i princip kan göras oändligt lång så verkar den ändå inte räcka till.

Så vi får göra ett urval. Vi får helt enkelt välja ett par av de saker som Lasse har varit med och bidragit till. För bidragit det har han gjort. Bidragit till att vi har fantastiska arrangemang här på Lidingö, bidragit till att människor mår bra och har kul. Bidragit till samtalsämnen i när och fjärran.


Jag var till exempel i Japan förra sommaren. Och visst, där började vi prata Lidingöloppet med mina japanska värdar. För även där fanns det folk som kände till Lidingöloppet. En av dem kommer förresten till höstens lopp för att springa 30 km.


Och just Lidingöloppet, och kanske i synnerhet Lidingöloppets 30 km-bana, är antagligen det som är mest synonymt med Lars-Eric Dahlstedt.

 

Mr Lidingöloppet

Ja, för även om det var Kacke Karlberg och Sven Gärderud som stod för idén till Lidingöloppet så var ju Lasse ändå med från i princip allra första början. Det var nämligen Lasse som 1965 fick i uppdrag att lägga banan. Då, premiäråret, var starten förlagd till Hersby åker, men sen har banan i stort sett varit identisk med den som fortfarande är.


Lasse mätte ut banan på en karta. Målet var att få just tre mil, men det visade sig att banan var något för lång. Men bara något, så det var ju bra mätt på kartan den där sommaren 1965.

Det var visserligen inte för att banan var några hundra meter för lång som starten året därpå flyttades till Koltorps gärde. Man behövde helt enkelt större plats för att kunna ta emot fler löpare. För redan första året var Lidingöloppet Sveriges största terränglopp. Och sen dröjde det inte länge förrän Lidingöloppet var världens största terränglopp.


Och egentligen var det väl nästan självklart att starten borde ligga vid Koltorps gärd. Det var ju där, ungefär 700 meter från starten som Lasse en gång växte upp. Det var dit, till Stockby gård, hans föräldrar flyttade från Saltsjöbaden när Lasse var tre år gammal år 1940.


Det allra första Lidingöloppet

Men Lidingöloppets tremil 1965 var faktiskt ändå inte det första Lidingöloppet. Fyraochetthalvt år tidigare Lasse var faktiskt med och arrangerade Lidingöloppet på skidor med stjärnor som Sixten Jernberg, Janne Stefansson och Rolf Rämgård. Fast banan då var inte tremil utan skidåkarna fick åka runt runt på en tvåkilometer lång slinga på Bo gärde.

Det var naturligtvis Lasse som la banan. Något oklart om han mätte upp den med ett 17 år gammalt och 15 meter långt snöre eller inte.

 

Banläggare, banchef och inspiratör redan som liten

De första tio åren – 1965–1974 – var Lasse ansvarig för Lidingöloppsbanan. Då var han Lidingöloppets banchef, men sedan tog han över Sven Gärderuds roll som tävlingsledare och fick även titeln Generalsekreterare. Den rollen hade han sedan i hela 25 år innan han år 2000 åter gick tillbaka till banchefsrollen, sedan år 2014 som biträdande banchef.


Lasse har nog förresten alltid varit intresserad av att arrangera tävlingar och fixa banor. Han berättar själv om hur han och syskonen, kompisarna som växte upp i närheten av Stockby bildade Stockbypojkarnas IF spelade fotboll, landbandy och grävde egen kombinerad längd- och hoppgrop.


– På Stockby- och Vasavägen ut till nuvarande brandstationen mätte jag upp en 2000 meter lång bana med hjälp av ett 15 meter långt snöre. Banan sprang vi – brorsan Hasse, Classe och Britt-Marie Ahl, jag och ytterligare några yngre förmågor – ett par gånger i veckan under åren 1948 och 1949. Classe Ahl, som med tiden blev landslagsman på 10000m, noterade den bästa tiden: 7.40.


Den som känner Lasse blir förstås inte förvånad över att han minns och säkert också har kvar anteckningarna kring vilka tider de hade som tio-, elva- eller tolvåringar på den där banan år 1949. Lasse för nämligen statistik på det mesta. Och om det något han inte har statistik på så är det faktiskt värt att lyfta på ögonbrynet.


Vet du förresten hur många träd på Lidingö som har en diameter på en meter eller mer? Nej, tänkte väl det. Men Lasse vet. År 2009 mätte han in alla Lidingös träd med över 1 meters diameter.

– 293 av dem var ekar.


 

Lidingöloppets nestor – men som dock inte sett alla Lidingöloppet

Lasse har ju förstås också världens största statistikarkiv när det gäller Lidingöloppet. Han vet hur många som har sprungit alla lopp, hur många meter banan är, vilka år banan har rätats ut eller lagts om på olika ställen, vilka som har flest segrar, hur långt alla Lidingöloppslöpare sammanlagt har sprungit om man räknar ihop alla starter genom åren, hur många backar det är på tremilen, hur många funktionärer det behövs för att arrangera loppet, hur mycket saltgurka som behöver beställas varje år och en massa annat.

Men en statistiksiffra kan vara en plump i Lasses eget protokoll. Nämligen sviten att ha upplevt alla Lidingölopp på plats.

Orienteringens Janne Söderberg (som själv var med redan i det första loppet) berättar:

– Vi har ju i samband med det 50:e loppet, och snart det 53:e, fått veta att ett antal individer har varit med på alla lopp. Men här kommer ett avslöjande: Banchefen Lasse Dahlstedt var själv inte med under det fjärde loppet! Han förberedde visserligen det hela tillsammans med ett antal delbanchefer. Därefter åkte Lasse, hans bror Hasse, jag och ett antal ytterligare resenärer till OS i Mexico City och på en rundresa i USA.

Snacka om breaking news. Fast från 1968.

– Men det var ingen fara med loppets genomförande. Sven Gärderud och Kacke Karlberg kände sig säkra på att det hela var under kontroll. Lasse lämnade över det färdiga paketet till hemmavarande banfunktionärer.

Fast Lasse missade alltså chansen att på plats uppleva Lidingöloppet 1968. Så det blir alltså först nästa år, vid Lidingöloppet 2018, som Lasse får sviten 50 Lidingölopp på plats i följd.

 

Lasse – friidrottaren

Förutom Stockbypojkarnas IF blev gymnastiktruppen Vikingarna Lasses första idrottsklubb.

– Där jag var med från dess start 1949 och blev kvar i föreningen till 1955.

Annars var friidrott, orientering och skidor tidiga intressen. Ungdomsspelen på Vallen var något som idrottsintresserade ungdomar såg fram emot på den tiden.

– 60m, längd och höjd var mina grenar de första åren. Sedan blev orienteringen blev mer och mer intressant, men det var faktiskt först 1954 som jag gick IFKs nybörjarkurs.


Annars hade Lasse många andra idrottsliga intressen – som handboll, bandy, tyngdlyftning, gymnastik, och hastighetsåkning skridsko – som då fick allt mindre utrymme.

I lumpen – Lasse gjorde värnplikten som militärpolis på K3 i Skövde 1956–57 – tog han alla tillfällen som bjöds att vara med på de militära tävlingarna som fanns. Det blev militär femkamp, handboll, orientering och pistolskytte.


Men tittar man lite i IFKs genomtidernasstatistik i friidrott ser man att Lasse tävlat en del ändå. Här är några personliga rekord:


  • 300m                        41.3m                    1954
  • 10 000m            40:31.9m                    1959
  • 100mh (76)                16.4                    1955
  • 110mh (91)                18.0                    1954
  • Slägga (7,26)            29.95                    1958
  • Slägga (6,25)            27.20                    1992
  • Slägga (5,0)              23.37                    2001
  • Diskus (1,5)              32.99                    1955
  • Diskus (1,0)              27.50                    2001
  • Vikt (15,88)                9.92                    1958

Som du ser finns det noteringar både i sprint och häck, långlöpning och kastgrenar. Och resultaten är noterade på 1950-talet och i början av 2000-talet.

Men annars har det nog blivit mest orientering. År 1969 var Lasse Sveriges Meste Orienterare.

– Ja, det året sprang jag flest tävlingar av alla seniororienterare i Sverige.


Ledaren Lasse

Lasse började tidigt som ledare. Ja, egentligen var han ju redan ledare när han arrangerade de där loppen från Stockby till brandstationen och tillbaka.

Lite mer formellt började ledarjobben inom IFK Lidingö år 1958. Då och ett par år framåt var han orienterings- skid- och ungdomsledare. Plus sekreterare, tävlingsanmälare, materialförvaltare, klädansvarig. Och förstås tävlingsledare för orienteringstävlingar, samt tävlingssekreterare och banansvarig vid det första Lidingö loppet som gick på skidor 1961.


Lasse var även sekreterare i IFK Lidingös huvudstyrelse åren 1963–1965.

– Under åren 1963–68 jobbade jag i stort halvtid inom klubben, berättar Lasse.

Under de åren var han också med när skid- och orienteringssektionens tremannastyrelse 1965 tog beslutet att tillsammans med friidrottssektionen starta Lidingöloppet.


Men Lasses ledargärning har inte bara haft geografiska gränser till Lidingö. Nej, under åren 1973­–­75 var han också elitledare i Stockholms Orienteringsförbund, plus att han var elitansvarig och förbundskapten för svenska Skidorienteringslandslaget 1974–78. Åren 1986–88 var Lasse ledamot i Svenska Friidrottsförbundets Motionskommitté.


Och så förstås har han varit med i En Svensk Klassikers styrelse sedan starten och han var också dess ordförande under åtta år. Lasse har också själv genomfört 43 klassikerlopp och 1982 var året då han fick sitt eget Klassikerdiplom.


Att få andra att idrotta har varit en liten ledstjärna. Därför har han också jobbat med Motionspokalen.

– Jag har faktiskt varit ordförande i Motionspokalen i 19 år och dessutom dess huvudledare under de senaste fyra åren. I år deltar jag även som aktiv för 39:e året i följd.

Dessutom har Lasse varit – och är – engagerad i och medlem i Riksidrottens Vänner, Lidingö Gille, Hembygdsföreningen bland mycket annat.

 

Rigmors Lasse

Men allt som Lasse har genomfört i idrottens tjänst bleknar kanske ändå i jämförelse med den insats han gjorde för sin fru Rigmor som blev sjuk i MS. Då blev Lasse hennes personlige assistent på heltid, en gärning som sträckte sig över Rigmors 16 sista år tills hon gick bort i höstas.

 

Jämn födelsedag!

I dag fyller du 80 år, Lasse. Det är rent otroligt vad du har hunnit uträtta under de åren. För en normalpresterande person hade det säkert tagit det dubbla antalet år att göra lika mycket. Minst.

Grattis på födelsedagen från hela IFK Lidingö Friidrottsklubb.

Och tack för allt, så här långt!


Nyhetsarkiv
Bilden: Dags att landa?2024-06-24 15:55
Carro sjua i Norge2024-06-21 10:01
Simon åtta i Åbo2024-06-19 10:12
Nyhet i shopen!2024-06-17 13:45
Lär känna Alba Boric2024-06-15 07:03
Matilda trea i Minimaran2024-06-03 11:27
Papricaloppet 1 juni!2024-05-15 00:21
Ludde persade på 10 km2024-05-03 12:18
Äntligen KM på Vallen2024-04-24 16:05
Glad påsk!2024-03-27 09:04
KM Terräng 20242024-03-21 14:00
Årsmöte på tisdag2024-03-16 07:01
IUSM-sammanfattning2024-03-11 10:11
Klubbrekordslagare 20232024-03-02 07:26
Malins mest kända adept2024-02-28 13:45
Vilket TOPP-samarbete!!!2024-02-21 11:03
Lisa 1.52 + 9.75 i USA2024-02-19 23:48
Årsmötet 19 mars2024-02-05 15:05
2023 i backspegeln2024-01-08 18:30
Fyyyyyyyyra!2023-12-10 13:13
Årets sista Bulle2023-11-29 09:24
Sofia först i Tjurruset2023-10-09 12:11
Axel persade på 400m2023-08-20 21:21
Kalle FYRA i U20EM!!!2023-08-09 18:56
Budapest!2023-08-07 17:50
SM-sammanfattning 20232023-07-31 14:49
Karin segrade i Bollnäs2023-07-17 12:57
Emil tvåa i Kalmar2023-07-10 13:00
Kraftmätningen 20232023-07-05 17:28
Carro sexa i Norge2023-07-01 13:07
Stefan 36:55 i STHL102023-06-22 13:37
NU ÄR DET KLART!2023-06-14 12:42
Olof 3:52ade i Finland2023-06-09 14:04
Tränarträning stavhopp2023-06-03 21:29
Är du snickare?2023-05-03 16:51
Dingospelen 14 maj2023-05-02 16:20
Hemmasegrar i Vårmilen2023-04-30 16:48
KM terräng resultat2023-04-19 18:39
Goda nyheter!2023-03-30 11:00
Årsmötet avklarat!2023-03-24 10:00
Pocket är med oss 20232023-03-20 10:39
2023-02-15 09:30
Vilken Para-dag!! 2023-02-13 10:45
Höjdarpers av Karin2023-02-04 23:27
2022 i bilder2023-01-01 23:16
HÖGST BUD = HÖGST UPP2022-12-14 08:57
Full fart på Vallen 2022-12-05 18:20
Vill du bli starter?2022-11-18 10:54
IFK GALAN 20222022-11-11
Veckas Gren Kast2022-09-26 11:44
Uppbyggnadsträning2022-09-14 19:00
Ingen final för Simon2022-08-17 20:15
Veckans gren: Höjdhopp2022-08-16 08:40
IFK:are i Leksand2022-07-25 10:20
Ingvar bäst i Blekinge2022-06-26 23:55
SM-milen: Ludvig 27a 2022-06-17 20:51
Måltorn2022-05-14 10:11
TUREBERGSTAFETTEN 2022 2022-05-12 09:36
Ludde vann Vårmilen!2022-05-01 12:05
KM Terräng 20222022-04-07 08:37
SOMMARIDROTTSKOLAN 20222022-03-16 11:47
Årsmöte på torsdag2022-03-14 08:44
Vårmilen på Valborg!2022-03-09 09:00
IUSM dag 22022-03-06 19:52
IJSM-IUSM172022-03-05 19:06
ISM dag 32022-02-28 07:04
ISM dag 22022-02-26 22:26
ISM2022-02-26 07:59
Ur Minnets skattkammare2022-02-24 11:00
Nytt Alice-pers på 60m2022-02-09 11:43
Grattis Curt 80 år2022-02-06 16:14
Alice-pers nummer 32022-01-20 09:52
2021-12-31 23:47
Nya plagg i klubbshopen!2021-12-16 15:37
IFK Galan - 6 december2021-10-25 15:15
Underställsdags2021-10-22 09:34
2021-10-15 09:00
Styrelsen informerar2021-10-06 08:57
Äntligen: We are back!2021-09-26 22:18
Funktionärer sökes...2021-09-22 16:17
Invigningen avklarad2021-09-11 16:30
PASSA PÅ!2021-09-10 22:36
SM dag 2 & 32021-09-01 13:41
SM Dag 12021-08-28 09:38
USM-tankar2021-08-15 22:05
Idrottslekis är igång2021-08-11 15:06
USM för 16-17 åringar2021-08-10 15:20
Sommar med Jacob Hård2021-08-08 13:32
Silver på Stafett-SM2021-08-01 15:01
Friidrotten ser ljuset2021-07-30 17:00
Simon i sitt första OS2021-07-30 02:48
En dag i Font Romeu2021-07-16 15:37
Att vara med på OS2021-06-30 13:08
Andreas vann i Lerum2021-06-26 07:08
IFKarna i Huddingespelen2021-06-26 07:01
Glad Midsommar!2021-06-24 08:51
Lag-SM 20212021-05-29 20:49
Tävlingsstatistik2021-05-29 14:44
Lag-SM2021-05-28 20:37
Tyra F17-etta i Täby2021-05-23 23:35
Gräsbanor på Grönsta2021-05-19 10:14
Lag-SM2021-05-17 12:52
2021-05-16 18:30
Nya Lidingövallen2021-05-03 12:50
Sommaridrottsskolan 20212021-04-23 10:00
Tjuvstart...2021-04-22 17:56
Passa på!!2021-04-21 09:00
Updatering Covid2021-04-19 14:53
Sponsorintervju Minutus2021-04-13 15:04
Fredrika tävlar i USA2021-04-06 15:54
CRAFT - Stipendiat 52021-03-31 16:54
CRAFT Stipendiat 42021-03-25 14:10
CRAFT Stipendiat 32021-03-25 13:55
CRAFT Stipendiat 22021-03-22 21:23
CRAFT Stipendiat 12021-03-22 20:58
Årsmöte pågår!2021-03-17 19:37
SM-resan 2021!2021-03-11 18:04
Årets första Bulle!2021-03-08 21:42
Kamrat Nytt 1 för 20212021-01-27 10:32
Uffe 752021-01-22 09:10
Veteranerna tar plats2021-01-20 14:49
Aktuell Statistik2021-01-12 11:00
Kampanjen fortsätter2020-12-26 09:00
85-bästa genom tiderna2020-12-15 16:00
Årsbästa utomhus 20202020-12-14 18:00
Årets Ledare 2020 2020-12-12 10:00
Årets Funktionär 20192020-11-24 17:00
Skön overall i shopen2020-11-15 13:20
Stavcamp i Norrköping!2020-10-12 08:59
Mål och Motivation2020-10-08 11:44
Rolle sprang Bärsärka2020-10-07 15:07
Rapport från Täby Open2020-08-19 09:06
Friidrotts SM, BRONS2020-08-15 17:45
Friidrotts SM GULD2020-08-15 15:53
Lena över 40 i diskus2020-08-14 23:15
David persade i längd2020-07-27 09:13
Helena utepersade i stav2020-07-22 13:31
Simon allt närmare 3:402020-07-12 00:44
Sebbe snabb på 1000m 2020-06-05 22:37
Sommarträning2020-06-05 10:02
Veckans gren Längd2020-06-05 08:35
Utbildning 16/62020-06-02 13:24
Ändrade öppettider2020-05-31 09:42
Bygget på Vallen2020-05-29 14:23
Sommaridrottsskolan 20202020-05-18 13:47
Info om Corona2020-05-10 11:37
Olof – the blogger2020-05-01 14:06
Ordföranden har ordet2020-04-14 14:36
Årsmöte ikväll 18:002020-04-01 09:00
Årsmötet flyttat!2020-03-20 08:00
IJSM-silver till Johanna2020-03-02 20:17
Många pers i Uppsala2020-02-12 00:14
Webshopen är nu öppen!2020-01-20 16:36
IFK - Nytt2020-01-02 13:00
IFK-galan: Årets IFKare2019-12-25 06:32
Senilgala!2019-12-18 21:49
Nu kör vi!2019-12-13 10:05
Simon 51a i terräng-EM2019-12-08 23:15
Intropass 18 januari2019-12-04 10:54
Dingolägret 2019!2019-12-03 14:41
Dingo Camp 20192019-11-13 10:52
IFK-galan 20192019-10-29 10:27
De 315 SM-medaljerna2019-10-27 17:25
Luciaspelen 20192019-10-24 15:56
Veckans Gren 20192019-10-17 16:15
Hässelbyloppet 20192019-10-14 11:40
Veckans gren 9:e Oktober2019-10-11 10:15
Lena fick 08fri-jobbet2019-10-09 19:08
prova kastgrenar2019-10-01 09:37
Veckans gren 2019-09-11 15:40
Årets roligaste helg!2019-09-01 16:10
SM till helgen!2019-08-28 15:20
Tyra trea i trail2019-08-25 23:46
Lag-USM i Uppsala i dag2019-08-18 09:10
Fredrick åter under 14 2019-08-18 09:03
I dag börjar veteran-SM2019-08-16 14:18
IFK-Veckan 19-21 augusti2019-08-14 11:39
USM dag 1: Nike femma2019-08-10 12:22
JSM till helgen!2019-08-06 09:00
Finaler och Knäckebröd2019-07-27 09:05
Alina vann 1500m i Kemi2019-07-23 21:06
2019-07-15 01:00
Edvin vann på Öland2019-07-15 00:59
Elisabeth vann i Kalmar2019-07-15 00:20
Moa vann Mefjärdsjoggen2019-07-10 14:35
Simon 8:50 i Watford2019-07-02 09:28
Malin 5.79 i Spanien2019-06-12 21:07
Edvin vann i Sundsvall2019-05-29 09:38
Grattis!2019-05-25 19:00
Nordiska Skolspelen2019-05-20 22:18
Aktivera Lidingö2019-05-10 18:59
Friidrott i närbild!2019-05-09 22:00
Städhoppsträning2019-04-28 10:40
Heshlu tia i Örebro2019-04-07 12:52
Filip & Ella2019-03-25 22:48
2019-03-22 20:35
IUSM till helgen!2019-03-06 08:00
Utbildningar i närtid!2019-03-05 14:31
IU/JSM i Växjö2019-02-24 15:51
Tips till er tränare!2019-02-22 15:10
Bästa funktionärerna.2019-02-18 09:10
4 medaljer på ISM!2019-02-17 16:29
ISM till helgen!2019-02-13 10:14
Hampus 1.94 i Göteborg2019-02-02 23:16
IUDM 12-17 år 2019-01-23 05:58
2019-01-21 12:13
Vad gör en funktionär?2019-01-16 08:00
Cursus i Sydafrika2019-01-08 15:28
Save the Date 30 maj2018-12-19 08:45
Dags att motionera!2018-11-28 07:15
IFK Galan 2018!2018-11-05 14:20
IFK Lidingö Friidrott2018-11-01 08:42
2018-10-25 13:30
Klövernlägret 20182018-10-16 15:13
Resultat castorama del 12018-10-12 10:40
Funktionär 20182018-09-26 10:22
Det är inte för sent!2018-09-18 21:46
Veckans gren i kast2018-09-04 15:02
Veckans gren på Vallen2018-09-04 07:57
2018-08-27 15:34
Sara snabb i Skara2018-08-19 16:34
Sommarspelen på Stadion2018-08-14 15:45
Tyra fyra i Broloppet2018-07-25 12:49
Jacob vann Jungfruloppet2018-07-25 12:47
Daniel vann Levaloppet2018-07-23 15:40
Jacob vann i Visby2018-07-23 15:34
Mika vann 800m i Kalmar2018-07-18 17:19
Victoria fyra i Nice2018-07-12 11:28
Hasse Ljung 80 år2018-07-12 07:52
Tyra vann i Bollnäs 2018-07-11 17:14
2018-07-09 08:00
Lag-SM på fredag2018-07-04 12:58
Andreas 7.80 i Tyskland2018-06-06 00:46
Lidingöloppet on Tour2018-06-05 13:00
Fyra segrar i Minimaran2018-06-04 10:54
Anna 2:05 i Watford2018-06-03 10:51
Stockholmskampen match 22018-06-01 09:22
Helgens Stafett-SM...2018-05-27 15:55
Stafett-SM till helgen!2018-05-24 13:56
KLUBBDAG 29 maj2018-05-22 11:49
Papricaloppet den 26 maj2018-05-19 11:52
Klubbkampen 20182018-05-02 07:03
Kallemannen vann i Visby2018-04-30 10:10
Bauhaus galan 10 juni2018-04-26 11:45
KM på Vallen 20/52018-04-20 13:08
Mikkel ny i styrelsen!2018-04-13 10:23
KM Terräng 18 april2018-04-05 15:22
Funktionärsutbildning 2018-03-25 19:58
Årets Tränare 2018-03-23 10:45
Årets IFK:are2018-03-23 10:25
Årets Hane och Hona2018-03-23 09:15
Nu är nya Bullen ute2018-03-17 09:37
IJSM the movie!2018-03-08 08:31
IUSM till helgen!2018-02-28 11:00
Årsmöte 21 mars2018-02-27 09:00
Sexton medaljer på IUDM2018-02-23 15:26
IJSM till helgen!2018-02-21 11:00
Andreas fyra i Paris2018-02-16 23:34
ISM till helgen!2018-02-14 11:00
Årsmötet 21 mars 20182018-02-11 14:48
Klubbkväll 27 mars2018-02-09 11:15
Veckans Gren 20182018-02-08 15:30
IVSM-guld till Inge2018-02-04 09:17
Tre viktiga nya regler!2018-01-23 12:44
Tyra tävlade i Örebro2018-01-15 23:43
TCS Lidingöloppet2018-01-12 13:52
God 24 december2017-12-24 21:19
IFK-galan: Årets kämpe2017-12-12 13:10
IFK-galan: Årets kompis2017-12-12 12:46
Läs nya IFK-Bullen nu!2017-12-01 11:40
Ida dubbelvann i Örebro2017-11-18 22:15
3/4 Castorama på onsdag2017-10-02 15:37
Erik, kung av Uppsala2017-09-21 16:18
Tre IFKare i Skol-DM2017-09-16 12:16
Hälsans Dag i lördags!2017-09-12 15:30
Resultaten i KM 5000m2017-09-07 00:02
Melina 71a i Tjejmilen2017-09-04 08:13
En kväll på Vallen2017-08-31 10:24
2017-08-24 10:56
Nytt träningsrekord2017-08-23 07:04
Andreas tvåa i Finland2017-08-21 22:11
Jakob visar SM-form2017-08-21 06:33
USM dag 1: Dubbla brons2017-08-12 14:51
JSM till helgen!2017-08-09 12:00
Dubbelt IFK i Raukloppet2017-08-02 23:17
Anthony femma i Europa2017-08-02 23:17
Björn 4.54 i Göteborg2017-07-29 21:52
Simon hindersexa på JEM2017-07-23 23:50
Simon i JEM-final!2017-07-21 19:41
I september händer det!2017-07-13 09:32
Ida vann på Muskö2017-07-10 09:08
Inte i år heller...2017-07-08 20:17
Talar du finska?2017-06-27 14:54
Nytt i klädshopen!2017-06-16 15:03
Andreas trea i Finland2017-06-11 21:42
Andreas tvåa på Kreta2017-06-05 07:49
Ny hemsida!2017-06-01 10:20
Jobba på Touren;) ?2017-06-01 10:01
Klubbdag på Intersport2017-06-01 10:00
Stafett-SM dag 22017-05-28 10:31
Anton tvåa i Finspång2017-05-26 15:03
Stafett-SM till helgen2017-05-24 11:23
Grillkväll på torsdag!2017-05-22 11:44
Lag-SM kval på torsdag2017-05-22 11:42
Hampus över 1.982017-05-22 11:38
Linnea vann Milspåret2017-05-22 11:33
KM i helgen som var...2017-05-16 21:19
Efter 50 år sa hon ja!2017-05-16 10:36
Sofia vann Vårmilen2017-05-12 13:24
Hälsning från Florida2017-05-08 11:17
Robin över 50 i spjut2017-05-08 11:06
Hampus – the jumper2017-05-01 15:27
 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott