Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

2000-talet (del 2) – Rädda Lidingövallen och dra igång 00-01-gruppen
2024-01-05 07:14
Sven Gärderud blir intervjuad under överinseende bland annat av det svenska kungaparet.

Andra delen i berättelsen om 2000-talets första tio år. Här handlar det en del om hur nära det vara att Lidingövallens löparbanor skulle blivit ett minne blott, om hur en ny träningsgrupp startade, en del internationella uppdrag och om hur Janne Åkerblom drog upp en pistol när han träffade kungen.

 

 

Operation Rädda Lidingövallen

 

Ungefär samtidigt som det var mest jobb inför och under VM var vi på väg att förlora Lidingövallen som möjlig träningsarena. Ett på pappret hyfsat alternativ på Bosön hade vunnit de styrande politikernas gillande, men många ansåg att läget och det faktum att det snarare var Djurgården fotboll och Svenska Fotbollsförbundets anläggning skulle begränsa våra möjligheter. Så Curt Högberg drog igång en proteströrelse där jag hjälpte till med kommunikation och mycket annat. Vi kämpade för Lidingövallen, vi kämpade för friidrotten, vi kämpade för spontanidrottens möjligheter. Vi samlade in namnunderskrifter från Lidingöbor som krävde en folkomröstning och till slut gav politikerna med sig. Men jösses vad det tog på energin.

 

Det här ökade mitt engagemang i vår verksamhet. Men inte bara mitt. Många andra kom också tillbaka och många nya kom till. Vi visste att vi som klubb behövde växa för att motivera både vår och löparbanornas existens. Vår barn- och ungdomsverksamhet behövde bli större. Vi behövde också växa för att sköta vår del av och därmed öka intäkterna från Lidingöloppet. Fler barn och ungdomar i klubben borde också ge ännu fler medlemmar, fler ledare, bättre verksamhet, fler talanger och därmed också ökad elit. På ett par år växte vi från typ 400 medlemmar till nästan 1700 som mest!Team 2000-2001

 

År 2008 var Malex åtta år och det var dags att dra igång en träningsgrupp för dem som var födda de första åren på 2000-talet. Jag vill dock inte ta på mig hela ansvaret för att leda 2000-gruppen. Samtidigt gick Staffan Movin i motsvarande tankar för 2001:orna. Han ville inte heller ta på sig totalansvaret. Så då föreslog någon att vi skulle slå ihop de tilltänkta grupperna och så blev det. 

 

Första året med en träning i veckan och successivt blev det någon till. Vi har haft många tränare och hjälptränare i gruppen genom åren – Therese Holm, Cissi Klinth, Maria Pålson, Lars-Kristian Feste, Ann-Charlotte Lusiak och många flera. Staffan och jag ledde gruppen i över tio år. Ja, inte bara vi, men vi var med från första till sista träningen mer än tio år senare.

 

En aktiv som var med från början – hon är visserligen född 1999 – var Johanna Hellman. I dag är hon den enda från gruppen som fortfarande håller på. Att hon skulle bli en rackarns vass stavhoppare såg vi inte komma då.Klubbens webbplats

 

Från någon gång 2007/2008 började jag även skriva på IFK Lidingös webbplats lidingofri.se. Det har blivit några tusentals artiklar, notiser och krönikor där genom åren.Fina och ganska unika jobberbjudanden

 

Under senare delen 00-talet fick jag ett par fina erbjudanden, eller åtminstone förfrågningar, om uppdrag inom internationell friidrott. I samband med japanska mästerskapen var jag på en finare middag som Internationell friidrottsförbundet anordnade tillsammans med organisationskommitten i Osaka. IAAFs dåvarande (en av tre) vice ordförande Dapeng Lou jobbade även med de kommande OS-tävlingarna i Beijing året därpå. Han frågade om jag ville regissera tävlingarna i Kina. Men med bara ett år kvar till OS och med vetskapen om hur mycket jobb som skulle krävas för att göra något riktigt bra valde jag att inte gå vidare. Det är inte alls säkert att jag hade fått uppdraget, men det var en frestande fråga.

 

Sista dagen på mästerskapen i Osaka kom representanter för VM i Daegu i Korea som var två år bort i tid och frågade samma sak. Där hade jag gärna varit med, men det rann ut i sanden.Förberedelserna för Diamond League drar igång

 

DN-galan hade varit med och tagit initiativet till Diamond League och jag jobbade med det på lite olika sätt. Bland annat var jag med i deras tv-grupp, som representant för event presentation-delen av tävlingarna. 

 

Jag fick också en ganska konkret fråga om att bli ansvarig för Diamond League. I efterhand är jag glad att jag inte gick vidare där heller. Det var inte så lätt att fatta ett sånt beslut med två små barn och vetskapen om att jag antagligen behövde vara på resande fot från typ slutet av april till slutet av september. Jag hade heller inte varit rätt person för vad som sen behövdes göras.På uppdrag av Europeiska friidrottsförbundet

 

Under 2008 planerade Europeiska friidrottsförbundet att göra om den gamla Europacupen för landslag. Det blev Lag-EM istället och den första upplagan skulle komma att gå i portugisiska Leiria året därpå. Man hade också tänkt införa lite olika regler för att göra tävlingarna mer spännande för publiken. Bland annat korta ner de horisontella teknikgrenarna till fyra försök istället för sex där inte heller alla fick göra alla försök och det mest konstiga: att vissa varv var viktigare än andra under 3000m-loppet – då gällde det att inte vara sist för då skulle man bli avplockat.

 

Jag blev inbjuden till en workshop i Helsingfors där de nya idéerna presenterades. Jag kan knappast säga att jag var överförtjust över de påhitten. Men okej då. Jag tyckte till och analyserade svårigheterna att genomföra dem och för publiken att begripa dem. Jag skrev en rapport. Under sommaren fick jag sedan åka till fyra tävlingar i Spanien där de nya reglerna testades. De aktiva hajade dem inte riktigt, trots flera genomgångar. Jag skrev en ny rapport om svårigheterna. 

 

Men när tävlingarna i Leiria 2009 skulle genomföras gällde de nya reglerna. Ungefär allt som jag hade pekat på som kunde gå snett gick mycket riktigt också snett. Bland annat var den spanska favoriten på 3000m – Natalia Rodríguezsist vid första ”avplockningsvarvningen”. Det svenska laget hade smart nog satt in en stark 800m-/1500m-löpare som skulle ha krafter att spurta mitt i loppet. Det var IFK Lidingös Charlotte Schönbeck som hade koll på reglerna. Vilket tydligen inte spanjorskan hade. Hon fortsatte hela loppet och ville inte förstå varför hon inte vann när hon var först över mållinjen. Ingen direkt storsuccé för de kontroversiella reglerna.Och så blev jag författare!

 

Jag fick också fler uppdrag av Europeiska friidrottsförbundet. Dels var det ytterligare föreläsningar om Event Presentation, dels fick jag frågan om jag kunde skriva förbundets första guidelines kring hur man på bästa sätt ska presentera friidrottstävlingar.

 

Jag har senare i ett par kommande internationella mästerskap fått tips av arrangörerna om att läsa en bok om just det här så att jag ska kunna göra mitt jobb bra. Då är det rätt skönt att kunna säga:

 

– Ja, det är bra att det finns en bok om det här. Det är förresten jag som har skrivit den. När kungen kom till Lidingöloppet

 

Alla de här åren under 2000-talet (och ja, även fortsättningsvis) har jag förstås också jobbat med Lidingöloppet. Främst med marknadsföring och som speaker, men även i en del andra roller.

 

Som speaker införde jag någon gång i början av noll-noll-talet ”det trefaldiga Lidingloppslevet” till pristagarna som får gå upp på scenen och ta emot sina priser. Nu tycker jag att det är en aning tjatigt, men gissa hur många som kommer fram och säger att just det där är en viktig tradition. Så ska man förnya eller hålla fast vid traditionerna? Både och, men det gäller att förnya i tid!

 

I början av september 2003 gjorde kung Carl Gustaf en Eriksgata där han besökte Lidingö. Jag fick äran att vara speaker på det så kallade Kungaloppet där årskurs fem fick springa ett litet Lidingöloppet med start och mål på Grönsta gärde. Att vara speaker var kanske inte så svårt, men hela grejen blev typ 90 minuter försenad då det var flera stopp på vägen som drog ut på tiden. Då handlade det mer om att motivera löpare och publik att vara kvar. 

 

När väl kungaparet kom gick det undan och jag hade dessutom ett något nervöst specialuppdrag. Kungen skulle nämligen vara starter och för att vara starter behöver man förstås en startpistol. Som speaker var jag också den som skulle överräcka startpistolen till kungen. 

 

Lätt som en plätt. I vanliga fall. Men det var ju ändå så att jag plötsligt, när jag stod precis nära Sveriges konung, skulle hala upp en pistol ungefär i maghöjd på honom. Känn på den grejen. Man vill ju liksom inte bli nerskjuten av polisen eller livvakterna… Så jag fick ägna lite extra tid med att gå runt till dem och förklara vad som skulle ske. De sa att det hade koll, men helt lugn kunde jag ju inte vara.

 

Tyvärr fick jag inte intervjua kungen. Det ville han inte. 

 

– Men, sa han, jag tar gärna mikrofonen och säger några ord.

 

Det gjorde han förstås riktigt bra och sen startade han loppet. Det gick också galant!

 

 

Janne Åkerblom

 


Nyhetsarkiv
Simon åtta i Åbo2024-06-19 10:12
Nyhet i shopen!2024-06-17 13:45
Lär känna Alba Boric2024-06-15 07:03
Matilda trea i Minimaran2024-06-03 11:27
Papricaloppet 1 juni!2024-05-15 00:21
Ludde persade på 10 km2024-05-03 12:18
Äntligen KM på Vallen2024-04-24 16:05
Glad påsk!2024-03-27 09:04
KM Terräng 20242024-03-21 14:00
Årsmöte på tisdag2024-03-16 07:01
IUSM-sammanfattning2024-03-11 10:11
Klubbrekordslagare 20232024-03-02 07:26
Malins mest kända adept2024-02-28 13:45
Vilket TOPP-samarbete!!!2024-02-21 11:03
Lisa 1.52 + 9.75 i USA2024-02-19 23:48
Årsmötet 19 mars2024-02-05 15:05
2023 i backspegeln2024-01-08 18:30
Fyyyyyyyyra!2023-12-10 13:13
Årets sista Bulle2023-11-29 09:24
Sofia först i Tjurruset2023-10-09 12:11
Axel persade på 400m2023-08-20 21:21
Kalle FYRA i U20EM!!!2023-08-09 18:56
Budapest!2023-08-07 17:50
SM-sammanfattning 20232023-07-31 14:49
Karin segrade i Bollnäs2023-07-17 12:57
Emil tvåa i Kalmar2023-07-10 13:00
Kraftmätningen 20232023-07-05 17:28
Carro sexa i Norge2023-07-01 13:07
Stefan 36:55 i STHL102023-06-22 13:37
NU ÄR DET KLART!2023-06-14 12:42
Olof 3:52ade i Finland2023-06-09 14:04
Tränarträning stavhopp2023-06-03 21:29
Är du snickare?2023-05-03 16:51
Dingospelen 14 maj2023-05-02 16:20
Hemmasegrar i Vårmilen2023-04-30 16:48
KM terräng resultat2023-04-19 18:39
Goda nyheter!2023-03-30 11:00
Årsmötet avklarat!2023-03-24 10:00
Pocket är med oss 20232023-03-20 10:39
2023-02-15 09:30
Vilken Para-dag!! 2023-02-13 10:45
Höjdarpers av Karin2023-02-04 23:27
2022 i bilder2023-01-01 23:16
HÖGST BUD = HÖGST UPP2022-12-14 08:57
Full fart på Vallen 2022-12-05 18:20
Vill du bli starter?2022-11-18 10:54
IFK GALAN 20222022-11-11
Veckas Gren Kast2022-09-26 11:44
Uppbyggnadsträning2022-09-14 19:00
Ingen final för Simon2022-08-17 20:15
Veckans gren: Höjdhopp2022-08-16 08:40
IFK:are i Leksand2022-07-25 10:20
Ingvar bäst i Blekinge2022-06-26 23:55
SM-milen: Ludvig 27a 2022-06-17 20:51
Måltorn2022-05-14 10:11
TUREBERGSTAFETTEN 2022 2022-05-12 09:36
Ludde vann Vårmilen!2022-05-01 12:05
KM Terräng 20222022-04-07 08:37
SOMMARIDROTTSKOLAN 20222022-03-16 11:47
Årsmöte på torsdag2022-03-14 08:44
Vårmilen på Valborg!2022-03-09 09:00
IUSM dag 22022-03-06 19:52
IJSM-IUSM172022-03-05 19:06
ISM dag 32022-02-28 07:04
ISM dag 22022-02-26 22:26
ISM2022-02-26 07:59
Ur Minnets skattkammare2022-02-24 11:00
Nytt Alice-pers på 60m2022-02-09 11:43
Grattis Curt 80 år2022-02-06 16:14
Alice-pers nummer 32022-01-20 09:52
2021-12-31 23:47
Nya plagg i klubbshopen!2021-12-16 15:37
IFK Galan - 6 december2021-10-25 15:15
Underställsdags2021-10-22 09:34
2021-10-15 09:00
Styrelsen informerar2021-10-06 08:57
Äntligen: We are back!2021-09-26 22:18
Funktionärer sökes...2021-09-22 16:17
Invigningen avklarad2021-09-11 16:30
PASSA PÅ!2021-09-10 22:36
SM dag 2 & 32021-09-01 13:41
SM Dag 12021-08-28 09:38
USM-tankar2021-08-15 22:05
Idrottslekis är igång2021-08-11 15:06
USM för 16-17 åringar2021-08-10 15:20
Sommar med Jacob Hård2021-08-08 13:32
Silver på Stafett-SM2021-08-01 15:01
Friidrotten ser ljuset2021-07-30 17:00
Simon i sitt första OS2021-07-30 02:48
En dag i Font Romeu2021-07-16 15:37
Att vara med på OS2021-06-30 13:08
Andreas vann i Lerum2021-06-26 07:08
IFKarna i Huddingespelen2021-06-26 07:01
Glad Midsommar!2021-06-24 08:51
Lag-SM 20212021-05-29 20:49
Tävlingsstatistik2021-05-29 14:44
Lag-SM2021-05-28 20:37
Tyra F17-etta i Täby2021-05-23 23:35
Gräsbanor på Grönsta2021-05-19 10:14
Lag-SM2021-05-17 12:52
2021-05-16 18:30
Nya Lidingövallen2021-05-03 12:50
Sommaridrottsskolan 20212021-04-23 10:00
Tjuvstart...2021-04-22 17:56
Passa på!!2021-04-21 09:00
Updatering Covid2021-04-19 14:53
Sponsorintervju Minutus2021-04-13 15:04
Fredrika tävlar i USA2021-04-06 15:54
CRAFT - Stipendiat 52021-03-31 16:54
CRAFT Stipendiat 42021-03-25 14:10
CRAFT Stipendiat 32021-03-25 13:55
CRAFT Stipendiat 22021-03-22 21:23
CRAFT Stipendiat 12021-03-22 20:58
Årsmöte pågår!2021-03-17 19:37
SM-resan 2021!2021-03-11 18:04
Årets första Bulle!2021-03-08 21:42
Kamrat Nytt 1 för 20212021-01-27 10:32
Uffe 752021-01-22 09:10
Veteranerna tar plats2021-01-20 14:49
Aktuell Statistik2021-01-12 11:00
Kampanjen fortsätter2020-12-26 09:00
85-bästa genom tiderna2020-12-15 16:00
Årsbästa utomhus 20202020-12-14 18:00
Årets Ledare 2020 2020-12-12 10:00
Årets Funktionär 20192020-11-24 17:00
Skön overall i shopen2020-11-15 13:20
Stavcamp i Norrköping!2020-10-12 08:59
Mål och Motivation2020-10-08 11:44
Rolle sprang Bärsärka2020-10-07 15:07
Rapport från Täby Open2020-08-19 09:06
Friidrotts SM, BRONS2020-08-15 17:45
Friidrotts SM GULD2020-08-15 15:53
Lena över 40 i diskus2020-08-14 23:15
David persade i längd2020-07-27 09:13
Helena utepersade i stav2020-07-22 13:31
Simon allt närmare 3:402020-07-12 00:44
Sebbe snabb på 1000m 2020-06-05 22:37
Sommarträning2020-06-05 10:02
Veckans gren Längd2020-06-05 08:35
Utbildning 16/62020-06-02 13:24
Ändrade öppettider2020-05-31 09:42
Bygget på Vallen2020-05-29 14:23
Sommaridrottsskolan 20202020-05-18 13:47
Info om Corona2020-05-10 11:37
Olof – the blogger2020-05-01 14:06
Ordföranden har ordet2020-04-14 14:36
Årsmöte ikväll 18:002020-04-01 09:00
Årsmötet flyttat!2020-03-20 08:00
IJSM-silver till Johanna2020-03-02 20:17
Många pers i Uppsala2020-02-12 00:14
Webshopen är nu öppen!2020-01-20 16:36
IFK - Nytt2020-01-02 13:00
IFK-galan: Årets IFKare2019-12-25 06:32
Senilgala!2019-12-18 21:49
Nu kör vi!2019-12-13 10:05
Simon 51a i terräng-EM2019-12-08 23:15
Intropass 18 januari2019-12-04 10:54
Dingolägret 2019!2019-12-03 14:41
Dingo Camp 20192019-11-13 10:52
IFK-galan 20192019-10-29 10:27
De 315 SM-medaljerna2019-10-27 17:25
Luciaspelen 20192019-10-24 15:56
Veckans Gren 20192019-10-17 16:15
Hässelbyloppet 20192019-10-14 11:40
Veckans gren 9:e Oktober2019-10-11 10:15
Lena fick 08fri-jobbet2019-10-09 19:08
prova kastgrenar2019-10-01 09:37
Veckans gren 2019-09-11 15:40
Årets roligaste helg!2019-09-01 16:10
SM till helgen!2019-08-28 15:20
Tyra trea i trail2019-08-25 23:46
Lag-USM i Uppsala i dag2019-08-18 09:10
Fredrick åter under 14 2019-08-18 09:03
I dag börjar veteran-SM2019-08-16 14:18
IFK-Veckan 19-21 augusti2019-08-14 11:39
USM dag 1: Nike femma2019-08-10 12:22
JSM till helgen!2019-08-06 09:00
Finaler och Knäckebröd2019-07-27 09:05
Alina vann 1500m i Kemi2019-07-23 21:06
2019-07-15 01:00
Edvin vann på Öland2019-07-15 00:59
Elisabeth vann i Kalmar2019-07-15 00:20
Moa vann Mefjärdsjoggen2019-07-10 14:35
Simon 8:50 i Watford2019-07-02 09:28
Malin 5.79 i Spanien2019-06-12 21:07
Edvin vann i Sundsvall2019-05-29 09:38
Grattis!2019-05-25 19:00
Nordiska Skolspelen2019-05-20 22:18
Aktivera Lidingö2019-05-10 18:59
Friidrott i närbild!2019-05-09 22:00
Städhoppsträning2019-04-28 10:40
Heshlu tia i Örebro2019-04-07 12:52
Filip & Ella2019-03-25 22:48
2019-03-22 20:35
IUSM till helgen!2019-03-06 08:00
Utbildningar i närtid!2019-03-05 14:31
IU/JSM i Växjö2019-02-24 15:51
Tips till er tränare!2019-02-22 15:10
Bästa funktionärerna.2019-02-18 09:10
4 medaljer på ISM!2019-02-17 16:29
ISM till helgen!2019-02-13 10:14
Hampus 1.94 i Göteborg2019-02-02 23:16
IUDM 12-17 år 2019-01-23 05:58
2019-01-21 12:13
Vad gör en funktionär?2019-01-16 08:00
Cursus i Sydafrika2019-01-08 15:28
Save the Date 30 maj2018-12-19 08:45
Dags att motionera!2018-11-28 07:15
IFK Galan 2018!2018-11-05 14:20
IFK Lidingö Friidrott2018-11-01 08:42
2018-10-25 13:30
Klövernlägret 20182018-10-16 15:13
Resultat castorama del 12018-10-12 10:40
Funktionär 20182018-09-26 10:22
Det är inte för sent!2018-09-18 21:46
Veckans gren i kast2018-09-04 15:02
Veckans gren på Vallen2018-09-04 07:57
2018-08-27 15:34
Sara snabb i Skara2018-08-19 16:34
Sommarspelen på Stadion2018-08-14 15:45
Tyra fyra i Broloppet2018-07-25 12:49
Jacob vann Jungfruloppet2018-07-25 12:47
Daniel vann Levaloppet2018-07-23 15:40
Jacob vann i Visby2018-07-23 15:34
Mika vann 800m i Kalmar2018-07-18 17:19
Victoria fyra i Nice2018-07-12 11:28
Hasse Ljung 80 år2018-07-12 07:52
Tyra vann i Bollnäs 2018-07-11 17:14
2018-07-09 08:00
Lag-SM på fredag2018-07-04 12:58
Andreas 7.80 i Tyskland2018-06-06 00:46
Lidingöloppet on Tour2018-06-05 13:00
Fyra segrar i Minimaran2018-06-04 10:54
Anna 2:05 i Watford2018-06-03 10:51
Stockholmskampen match 22018-06-01 09:22
Helgens Stafett-SM...2018-05-27 15:55
Stafett-SM till helgen!2018-05-24 13:56
KLUBBDAG 29 maj2018-05-22 11:49
Papricaloppet den 26 maj2018-05-19 11:52
Klubbkampen 20182018-05-02 07:03
Kallemannen vann i Visby2018-04-30 10:10
Bauhaus galan 10 juni2018-04-26 11:45
KM på Vallen 20/52018-04-20 13:08
Mikkel ny i styrelsen!2018-04-13 10:23
KM Terräng 18 april2018-04-05 15:22
Funktionärsutbildning 2018-03-25 19:58
Årets Tränare 2018-03-23 10:45
Årets IFK:are2018-03-23 10:25
Årets Hane och Hona2018-03-23 09:15
Nu är nya Bullen ute2018-03-17 09:37
IJSM the movie!2018-03-08 08:31
IUSM till helgen!2018-02-28 11:00
Årsmöte 21 mars2018-02-27 09:00
Sexton medaljer på IUDM2018-02-23 15:26
IJSM till helgen!2018-02-21 11:00
Andreas fyra i Paris2018-02-16 23:34
ISM till helgen!2018-02-14 11:00
Årsmötet 21 mars 20182018-02-11 14:48
Klubbkväll 27 mars2018-02-09 11:15
Veckans Gren 20182018-02-08 15:30
IVSM-guld till Inge2018-02-04 09:17
Tre viktiga nya regler!2018-01-23 12:44
Tyra tävlade i Örebro2018-01-15 23:43
TCS Lidingöloppet2018-01-12 13:52
God 24 december2017-12-24 21:19
IFK-galan: Årets kämpe2017-12-12 13:10
IFK-galan: Årets kompis2017-12-12 12:46
Läs nya IFK-Bullen nu!2017-12-01 11:40
Ida dubbelvann i Örebro2017-11-18 22:15
3/4 Castorama på onsdag2017-10-02 15:37
Erik, kung av Uppsala2017-09-21 16:18
Tre IFKare i Skol-DM2017-09-16 12:16
Hälsans Dag i lördags!2017-09-12 15:30
Resultaten i KM 5000m2017-09-07 00:02
Melina 71a i Tjejmilen2017-09-04 08:13
En kväll på Vallen2017-08-31 10:24
2017-08-24 10:56
Nytt träningsrekord2017-08-23 07:04
Andreas tvåa i Finland2017-08-21 22:11
Jakob visar SM-form2017-08-21 06:33
USM dag 1: Dubbla brons2017-08-12 14:51
JSM till helgen!2017-08-09 12:00
Dubbelt IFK i Raukloppet2017-08-02 23:17
Anthony femma i Europa2017-08-02 23:17
Björn 4.54 i Göteborg2017-07-29 21:52
Simon hindersexa på JEM2017-07-23 23:50
Simon i JEM-final!2017-07-21 19:41
I september händer det!2017-07-13 09:32
Ida vann på Muskö2017-07-10 09:08
Inte i år heller...2017-07-08 20:17
Talar du finska?2017-06-27 14:54
Nytt i klädshopen!2017-06-16 15:03
Andreas trea i Finland2017-06-11 21:42
Andreas tvåa på Kreta2017-06-05 07:49
Ny hemsida!2017-06-01 10:20
Jobba på Touren;) ?2017-06-01 10:01
Klubbdag på Intersport2017-06-01 10:00
Stafett-SM dag 22017-05-28 10:31
Anton tvåa i Finspång2017-05-26 15:03
Stafett-SM till helgen2017-05-24 11:23
Grillkväll på torsdag!2017-05-22 11:44
Lag-SM kval på torsdag2017-05-22 11:42
Hampus över 1.982017-05-22 11:38
Linnea vann Milspåret2017-05-22 11:33
KM i helgen som var...2017-05-16 21:19
Efter 50 år sa hon ja!2017-05-16 10:36
Sofia vann Vårmilen2017-05-12 13:24
Hälsning från Florida2017-05-08 11:17
Robin över 50 i spjut2017-05-08 11:06
Hampus – the jumper2017-05-01 15:27
 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott