Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Toralfs väg till ny vice ordförande i Riksidrottsförbundet 
2023-11-02 15:11
Toralf Nilsson har utnämnts till vice ordförande i Riksidrottsförbundet. Foto: Riksidrottsförbundet

Här är en längre intervju som Janne Åkerblom har gjort där du får följa Toralf Nilssons väg in till Riksidrottsförbundet och till rollen som vice ordförande. Han förklarar också varför han tror att många ledare kommer från IFK Lidingö och vad man bör tänka på om man vill följa i Toralfs fotspår.

 

 

Jag har följt Toralfs resa inom idrotten länge, ibland på nära håll, ibland lite mer på distans. Lite som aktiv (han sprang lite 800m), men mest som ledare. Där har han haft många roller. Och nu har han nästan kommit så långt man kan inom svensk idrott. 

 

 

Hej Toralf och grattis till att nyligen ha utnämnts till vice ordförande i Riksidrottsförbundet. Du och jag har ju gjort ett och annat ihop såväl i IFK Lidingö och Svenska Friidrottsförbundet som Europeiska Friidrottsförbundet. Det har varit läger, arrangemang, mästerskap och även en del marknadsföring. Vi har hittat på och förvaltat. Och du har strukturerat och organiserat. Jag minns speciellt hur du tog tag i fixeriet när vi var fyra killar som åkte iväg till Tokyo gör att kolla på VM i friidrott 1991. Vad minns du bäst från den resan?

– Det allra starkaste minnet är det historiska världsrekordet i längdhopp av Mike Powell, 8.95, efter en rafflande duell med storfavoriten Carl Lewis som hoppade 8.91w. Men jag har också många goda minnen vid sidan om tävlingarna så som besök på en pytteliten hål-i-väggen restaurang där hon som serverade var tvungen att gå ut från lokalen för att kunna komma åt att servera oss och vårt besök på ett traditionellt japanskt värdshus (Ryokan) dagarna före VM.  


Du flyttade från Småland för att gå Bosön i mitten av 1980-talet. Hur hamnade du i IFK Lidingö?
– 1982 deltog jag i Svenska Friidrottsförbundets dåvarande ungdomsinstruktörskurs steg III på Bosön och lärde då att känna en av IFKs ungdomstränare, Roland Ljungberg som talade väldigt varmt om klubben. När jag 1984 började på Bosöns Idrottsfolkhögskola var det därför naturligt att kontakta IFK Lidingö om det fanns behov av fler ungdomstränare. Lennart Nilsson, som jag också lärt känna, hänvisade mig till Anders Juhlin som jobbade på kansliet. Anders bad mig först att bli hjälptränare i en grupp födda 1968–69. Jag upplevde dock att de inte var så motiverade varvid jag fick en ny och egen grupp födda 1970–71 som jag sedan följde och utvecklade fram till början av 90-talet.      

Efter tiden i IFK Lidingö började du på Friidrottsförbundet. Hur fick du erbjudande om jobb där?
– Jag fick 1993 en fråga om jag ville ta över tjänsten som utbildningsansvarig när min föregångare och tidigare studiekompis från GIH, Ulrik Mattisson, slutade.

 

Du hade många roller där?
– Redan från slutet av 1980-talet jobbade jag deltid på Svenska Friidrottsförbundet med olika verksamheter kopplat till utbildning och en stor ungdomssatsning som kallades OK-projektet. Från och med 1992 anlitades jag även som landslagsledare för junior- och ungdomslandslagen, ett uppdrag som jag fortsatte med fram till 1995. Hösten 1995 skapades en ny organisation varvid jag tillträdde den nyinrättade rollen som idrottschef.    

 

Och sen blev du ansvarig när Sverige skulle ansöka om EM i Göteborg. Hur fick du det uppdraget?
– Jag började redan i unga tonåren att arrangera allehanda tävlingar i Småland, något jag fortsatte med när jag kom till IFK Lidingö. Med andra ord har jag alltid haft ett stort intresse för evenemang. När jag 1993 anställdes som utbildningsansvarig fick jag frågan av dåvarande generalsekreteraren, Sture Ericsson, vad jag ville jobba med på sikt. Jag sa då att jag gärna skulle vilja jobba med internationella evenemang, vilket senare blev en del av mitt uppdrag som idrottschef. Det var därför en naturlig följd när Göteborgs stad redan under VM 1995 visade intresse för EM 2006 att jag uttryckte intresse för att få leda arbetet med kandidaturen och så blev det. Hösten 1999 påbörjade jag arbetet och från och i maj 2000 flyttade jag till Göteborg för att under 1½ års tid jobba heltid med kandidaturen.   

 

Ja, ansökan gick ju finfint och så fick Sverige mästerskapet och då blev du generalsekretare för hela klabbet. Var det en självklar roll?
– I och med att jag lämnade min anställning som idrottschef för att leda kandidaturen så gjorde jag klart att jag ville jobba med genomförandet. Det formella beslutet att jag skulle bli generalsekreterare togs dock först efter att vi tilldelats evenemanget.

 

Och så blev det uppdrag för Europeiska Friidrottsförbundet, ja till och med innan du visat hur ett EM skulle styras. Hur halkade du in där?
– 1999 kandiderade jag till en av de fyra valda platserna i utvecklingskommittén och blev invald. Skälet till det var förmodligen att jag åren dessförinnan kommit att involvera mig allt mer i Europeiska Friidrottsförbundets aktiviteter och därmed hunnit bli etablerad.

 

Där har du också haft flera roller och varit med i några kommittéer?
– 2007 valdes jag in i styrelsen och från och med 2015 kom jag in i den exekutiva ledningen i vilken jag var kvar fram till 2019. 2007 lämnade jag utvecklingskommittén för att istället komma med  i det som numera heter evenemangs- och tävlingskommissionen, ett uppdrag jag behöll till i våras. 2015–2019 var jag ordförande för kommissionen. Sedan i somras ingår jag i den nybildade kommissionen som arbetar med frågor kring governance och integritet, där jag fått ett särskilt ansvar för att leda arbetet kring mänskliga rättigheter.  

 

Och de senaste åren har du varit ledamot i den gemensamma styrelsen för Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna. Blev du tillfrågad eller hur fick du den rollen?
– Jag hade redan i slutet av 2017 bestämt mig för att lämna Europeiska Friidrottsförbundets styrelse 2019 då jag ansåg att tolv år kunde vara tillräckligt. Samtidigt ville jag vara fortsatt engagerad inom idrotten och ställde då frågan till Svenska Friidrottsförbundets (SFIF) dåvarande ordförande Björn O. Nilsson om SFIF skulle vilja nominera mig till en plats i riksidrottsstyrelsen och förbundsstyrelsen. Björn och övriga i styrelsen ställde sig bakom detta. Jag valdes in vid Riksidrottsmötet 2019 och blev i maj omvald för ytterligare en fyraårsperiod.     

 

Och för en dryg vecka sen blev du vice ordförande. Berätta!
– Då ordförande Karl-Erik Nilsson den 6 oktober meddelade att avgick med omedelbar verkan så utsågs den tidigare vice ordförande Anna Iwarsson till tillförordnad ordförande. Hon ställde därefter frågan till mig om jag skulle kunna tänka mig att ta vid rollen som vice ordförande. Jag tackade ja och på styrelsemötet på Bosön den 17 november valdes jag till vice ordförande.

 

Om du nu ser tillbaka på de här uppdragen; vilket har varit mest spännande?
– Varje uppdrag har sin tjusning, men om jag måste välja ett så skulle jag framhålla rollen som generalsekreterare för EM 2006. Att få jobba med projektet från första tanken på läktaren vid VM 1995 via kandidaturen och sedan få ägna 4½ år till att planera evenemanget och bygga upp organisationen för att sedan efter ett mycket framgångsrikt genomförande avveckla hela organisationen var en unik upplevelse. Jag var först in och sist ut.

 

Vilket har varit mest utmanande?
– Det är två olika tillfällen då jag fått varit med om att hantera stora ekonomiska svårigheter. Den första var i IFK Lidingö när vi hösten 1990 hamnade på obestånd, men räddades av Lidingöloppet. En motsvarande situation inträffade på Svenska Friidrottsförbundet i oktober 1995 uppdagades att den förväntade vinsten på 25 mnkr från VM utmynnat i en förlust som kom att växa till 60 mnkr.  

 

Och var tycker du att du gjort störst nytta?
– Det bör andra bedöma, men när jag blickar tillbaka så vill jag lyfta fram mina år i styrelsen för Europeiska Friidrottsförbundet.

 

IFK Lidingö har haft många ledare och uppdrag både i den svenska och internationella förbunden. Vad tror du ligger bakom det?
– IFK är en stor och traditionsrik förening som länge spelat en viktig roll i svensk friidrott. Lidingöloppet utgör som världens största terränglopp en viktig bas. Tidigare var även friidrottsgymnasiet en viktig plattform. Att Bosön ligger på Lidingö och att Lidingö ligger nära såväl GIH som Svenska Friidrottsförbundets kansli spelar förmodligen också in. I slutänden handlar det dock om individer som kan och vill ta på sig olika uppdrag.  

 

Har du något råd till unga ledare som är sugna på att i framtiden få prova på olika uppdrag och roller på riksbasus och kanske även internationellt?
– Var nyfiken, knyt och värna kontakter, ta chansen och se till att leverera med gott resultat så kommer det ena leda till det andra.

 

Jag började med att fråga om VM i Tokyo, nu för 32 år sedan. 2025 går VM i Tokyo igen. Ska vi åka dit och kolla?

– Jag tycker mycket om Japan och skulle gärna åka dit på VM, men med tanke på tidpunkten (mitt i september) så blir det problematiskt jobbmässigt.

 

Tack och lycka till på det nya uppdraget!

 

Janne Åkerblom


Nyhetsarkiv
Vägvalet2024-07-19 11:14
Andreas allt närmare 402024-07-18 22:58
SM-sammanfattning2024-06-30 20:10
Bilden: Dags att landa?2024-06-22 08:55
Carro sjua i Norge2024-06-21 10:01
Simon åtta i Åbo2024-06-19 10:12
Nyhet i shopen!2024-06-17 13:45
Lär känna Alba Boric2024-06-15 07:03
Malin under 40 på milen2024-06-12 08:40
Matilda trea i Minimaran2024-06-03 11:27
Papricaloppet 1 juni!2024-05-15 00:21
Ludde persade på 10 km2024-05-03 12:18
Äntligen KM på Vallen2024-04-24 16:05
Glad påsk!2024-03-27 09:04
KM Terräng 20242024-03-21 14:00
Årsmöte på tisdag2024-03-16 07:01
IUSM-sammanfattning2024-03-11 10:11
Klubbrekordslagare 20232024-03-02 07:26
Malins mest kända adept2024-02-28 13:45
Vilket TOPP-samarbete!!!2024-02-21 11:03
Lisa 1.52 + 9.75 i USA2024-02-19 23:48
Årsmötet 19 mars2024-02-05 15:05
2023 i backspegeln2024-01-08 18:30
Fyyyyyyyyra!2023-12-10 13:13
Årets sista Bulle2023-11-29 09:24
Sofia först i Tjurruset2023-10-09 12:11
Axel persade på 400m2023-08-20 21:21
Kalle FYRA i U20EM!!!2023-08-09 18:56
Budapest!2023-08-07 17:50
SM-sammanfattning 20232023-07-31 14:49
Karin segrade i Bollnäs2023-07-17 12:57
Emil tvåa i Kalmar2023-07-10 13:00
Kraftmätningen 20232023-07-05 17:28
Carro sexa i Norge2023-07-01 13:07
Stefan 36:55 i STHL102023-06-22 13:37
NU ÄR DET KLART!2023-06-14 12:42
Olof 3:52ade i Finland2023-06-09 14:04
Tränarträning stavhopp2023-06-03 21:29
Är du snickare?2023-05-03 16:51
Dingospelen 14 maj2023-05-02 16:20
Hemmasegrar i Vårmilen2023-04-30 16:48
KM terräng resultat2023-04-19 18:39
Goda nyheter!2023-03-30 11:00
Årsmötet avklarat!2023-03-24 10:00
Pocket är med oss 20232023-03-20 10:39
2023-02-15 09:30
Vilken Para-dag!! 2023-02-13 10:45
Höjdarpers av Karin2023-02-04 23:27
2022 i bilder2023-01-01 23:16
HÖGST BUD = HÖGST UPP2022-12-14 08:57
Full fart på Vallen 2022-12-05 18:20
Vill du bli starter?2022-11-18 10:54
IFK GALAN 20222022-11-11
Veckas Gren Kast2022-09-26 11:44
Uppbyggnadsträning2022-09-14 19:00
Ingen final för Simon2022-08-17 20:15
Veckans gren: Höjdhopp2022-08-16 08:40
IFK:are i Leksand2022-07-25 10:20
Ingvar bäst i Blekinge2022-06-26 23:55
SM-milen: Ludvig 27a 2022-06-17 20:51
Måltorn2022-05-14 10:11
TUREBERGSTAFETTEN 2022 2022-05-12 09:36
Ludde vann Vårmilen!2022-05-01 12:05
KM Terräng 20222022-04-07 08:37
SOMMARIDROTTSKOLAN 20222022-03-16 11:47
Årsmöte på torsdag2022-03-14 08:44
Vårmilen på Valborg!2022-03-09 09:00
IUSM dag 22022-03-06 19:52
IJSM-IUSM172022-03-05 19:06
ISM dag 32022-02-28 07:04
ISM dag 22022-02-26 22:26
ISM2022-02-26 07:59
Ur Minnets skattkammare2022-02-24 11:00
Nytt Alice-pers på 60m2022-02-09 11:43
Grattis Curt 80 år2022-02-06 16:14
Alice-pers nummer 32022-01-20 09:52
2021-12-31 23:47
Nya plagg i klubbshopen!2021-12-16 15:37
IFK Galan - 6 december2021-10-25 15:15
Underställsdags2021-10-22 09:34
2021-10-15 09:00
Styrelsen informerar2021-10-06 08:57
Äntligen: We are back!2021-09-26 22:18
Funktionärer sökes...2021-09-22 16:17
Invigningen avklarad2021-09-11 16:30
PASSA PÅ!2021-09-10 22:36
SM dag 2 & 32021-09-01 13:41
SM Dag 12021-08-28 09:38
USM-tankar2021-08-15 22:05
Idrottslekis är igång2021-08-11 15:06
USM för 16-17 åringar2021-08-10 15:20
Sommar med Jacob Hård2021-08-08 13:32
Silver på Stafett-SM2021-08-01 15:01
Friidrotten ser ljuset2021-07-30 17:00
Simon i sitt första OS2021-07-30 02:48
En dag i Font Romeu2021-07-16 15:37
Att vara med på OS2021-06-30 13:08
Andreas vann i Lerum2021-06-26 07:08
IFKarna i Huddingespelen2021-06-26 07:01
Glad Midsommar!2021-06-24 08:51
Lag-SM 20212021-05-29 20:49
Tävlingsstatistik2021-05-29 14:44
Lag-SM2021-05-28 20:37
Tyra F17-etta i Täby2021-05-23 23:35
Gräsbanor på Grönsta2021-05-19 10:14
Lag-SM2021-05-17 12:52
2021-05-16 18:30
Nya Lidingövallen2021-05-03 12:50
Sommaridrottsskolan 20212021-04-23 10:00
Tjuvstart...2021-04-22 17:56
Passa på!!2021-04-21 09:00
Updatering Covid2021-04-19 14:53
Sponsorintervju Minutus2021-04-13 15:04
Fredrika tävlar i USA2021-04-06 15:54
CRAFT - Stipendiat 52021-03-31 16:54
CRAFT Stipendiat 42021-03-25 14:10
CRAFT Stipendiat 32021-03-25 13:55
CRAFT Stipendiat 22021-03-22 21:23
CRAFT Stipendiat 12021-03-22 20:58
Årsmöte pågår!2021-03-17 19:37
SM-resan 2021!2021-03-11 18:04
Årets första Bulle!2021-03-08 21:42
Kamrat Nytt 1 för 20212021-01-27 10:32
Uffe 752021-01-22 09:10
Veteranerna tar plats2021-01-20 14:49
Aktuell Statistik2021-01-12 11:00
Kampanjen fortsätter2020-12-26 09:00
85-bästa genom tiderna2020-12-15 16:00
Årsbästa utomhus 20202020-12-14 18:00
Årets Ledare 2020 2020-12-12 10:00
Årets Funktionär 20192020-11-24 17:00
Skön overall i shopen2020-11-15 13:20
Stavcamp i Norrköping!2020-10-12 08:59
Mål och Motivation2020-10-08 11:44
Rolle sprang Bärsärka2020-10-07 15:07
Rapport från Täby Open2020-08-19 09:06
Friidrotts SM, BRONS2020-08-15 17:45
Friidrotts SM GULD2020-08-15 15:53
Lena över 40 i diskus2020-08-14 23:15
David persade i längd2020-07-27 09:13
Helena utepersade i stav2020-07-22 13:31
Simon allt närmare 3:402020-07-12 00:44
Sebbe snabb på 1000m 2020-06-05 22:37
Sommarträning2020-06-05 10:02
Veckans gren Längd2020-06-05 08:35
Utbildning 16/62020-06-02 13:24
Ändrade öppettider2020-05-31 09:42
Bygget på Vallen2020-05-29 14:23
Sommaridrottsskolan 20202020-05-18 13:47
Info om Corona2020-05-10 11:37
Olof – the blogger2020-05-01 14:06
Ordföranden har ordet2020-04-14 14:36
Årsmöte ikväll 18:002020-04-01 09:00
Årsmötet flyttat!2020-03-20 08:00
IJSM-silver till Johanna2020-03-02 20:17
Många pers i Uppsala2020-02-12 00:14
Webshopen är nu öppen!2020-01-20 16:36
IFK - Nytt2020-01-02 13:00
IFK-galan: Årets IFKare2019-12-25 06:32
Senilgala!2019-12-18 21:49
Nu kör vi!2019-12-13 10:05
Simon 51a i terräng-EM2019-12-08 23:15
Intropass 18 januari2019-12-04 10:54
Dingolägret 2019!2019-12-03 14:41
Dingo Camp 20192019-11-13 10:52
IFK-galan 20192019-10-29 10:27
De 315 SM-medaljerna2019-10-27 17:25
Luciaspelen 20192019-10-24 15:56
Veckans Gren 20192019-10-17 16:15
Hässelbyloppet 20192019-10-14 11:40
Veckans gren 9:e Oktober2019-10-11 10:15
Lena fick 08fri-jobbet2019-10-09 19:08
prova kastgrenar2019-10-01 09:37
Veckans gren 2019-09-11 15:40
Årets roligaste helg!2019-09-01 16:10
SM till helgen!2019-08-28 15:20
Tyra trea i trail2019-08-25 23:46
Lag-USM i Uppsala i dag2019-08-18 09:10
Fredrick åter under 14 2019-08-18 09:03
I dag börjar veteran-SM2019-08-16 14:18
IFK-Veckan 19-21 augusti2019-08-14 11:39
USM dag 1: Nike femma2019-08-10 12:22
JSM till helgen!2019-08-06 09:00
Finaler och Knäckebröd2019-07-27 09:05
Alina vann 1500m i Kemi2019-07-23 21:06
2019-07-15 01:00
Edvin vann på Öland2019-07-15 00:59
Elisabeth vann i Kalmar2019-07-15 00:20
Moa vann Mefjärdsjoggen2019-07-10 14:35
Simon 8:50 i Watford2019-07-02 09:28
Malin 5.79 i Spanien2019-06-12 21:07
Edvin vann i Sundsvall2019-05-29 09:38
Grattis!2019-05-25 19:00
Nordiska Skolspelen2019-05-20 22:18
Aktivera Lidingö2019-05-10 18:59
Friidrott i närbild!2019-05-09 22:00
Städhoppsträning2019-04-28 10:40
Heshlu tia i Örebro2019-04-07 12:52
Filip & Ella2019-03-25 22:48
2019-03-22 20:35
IUSM till helgen!2019-03-06 08:00
Utbildningar i närtid!2019-03-05 14:31
IU/JSM i Växjö2019-02-24 15:51
Tips till er tränare!2019-02-22 15:10
Bästa funktionärerna.2019-02-18 09:10
4 medaljer på ISM!2019-02-17 16:29
ISM till helgen!2019-02-13 10:14
Hampus 1.94 i Göteborg2019-02-02 23:16
IUDM 12-17 år 2019-01-23 05:58
2019-01-21 12:13
Vad gör en funktionär?2019-01-16 08:00
Cursus i Sydafrika2019-01-08 15:28
Save the Date 30 maj2018-12-19 08:45
Dags att motionera!2018-11-28 07:15
IFK Galan 2018!2018-11-05 14:20
IFK Lidingö Friidrott2018-11-01 08:42
2018-10-25 13:30
Klövernlägret 20182018-10-16 15:13
Resultat castorama del 12018-10-12 10:40
Funktionär 20182018-09-26 10:22
Det är inte för sent!2018-09-18 21:46
Veckans gren i kast2018-09-04 15:02
Veckans gren på Vallen2018-09-04 07:57
2018-08-27 15:34
Sara snabb i Skara2018-08-19 16:34
Sommarspelen på Stadion2018-08-14 15:45
Tyra fyra i Broloppet2018-07-25 12:49
Jacob vann Jungfruloppet2018-07-25 12:47
Daniel vann Levaloppet2018-07-23 15:40
Jacob vann i Visby2018-07-23 15:34
Mika vann 800m i Kalmar2018-07-18 17:19
Victoria fyra i Nice2018-07-12 11:28
Hasse Ljung 80 år2018-07-12 07:52
Tyra vann i Bollnäs 2018-07-11 17:14
2018-07-09 08:00
Lag-SM på fredag2018-07-04 12:58
Andreas 7.80 i Tyskland2018-06-06 00:46
Lidingöloppet on Tour2018-06-05 13:00
Fyra segrar i Minimaran2018-06-04 10:54
Anna 2:05 i Watford2018-06-03 10:51
Stockholmskampen match 22018-06-01 09:22
Helgens Stafett-SM...2018-05-27 15:55
Stafett-SM till helgen!2018-05-24 13:56
KLUBBDAG 29 maj2018-05-22 11:49
Papricaloppet den 26 maj2018-05-19 11:52
Klubbkampen 20182018-05-02 07:03
Kallemannen vann i Visby2018-04-30 10:10
Bauhaus galan 10 juni2018-04-26 11:45
KM på Vallen 20/52018-04-20 13:08
Mikkel ny i styrelsen!2018-04-13 10:23
KM Terräng 18 april2018-04-05 15:22
Funktionärsutbildning 2018-03-25 19:58
Årets Tränare 2018-03-23 10:45
Årets IFK:are2018-03-23 10:25
Årets Hane och Hona2018-03-23 09:15
Nu är nya Bullen ute2018-03-17 09:37
IJSM the movie!2018-03-08 08:31
IUSM till helgen!2018-02-28 11:00
Årsmöte 21 mars2018-02-27 09:00
Sexton medaljer på IUDM2018-02-23 15:26
IJSM till helgen!2018-02-21 11:00
Andreas fyra i Paris2018-02-16 23:34
ISM till helgen!2018-02-14 11:00
Årsmötet 21 mars 20182018-02-11 14:48
Klubbkväll 27 mars2018-02-09 11:15
Veckans Gren 20182018-02-08 15:30
IVSM-guld till Inge2018-02-04 09:17
Tre viktiga nya regler!2018-01-23 12:44
Tyra tävlade i Örebro2018-01-15 23:43
TCS Lidingöloppet2018-01-12 13:52
God 24 december2017-12-24 21:19
IFK-galan: Årets kämpe2017-12-12 13:10
IFK-galan: Årets kompis2017-12-12 12:46
Läs nya IFK-Bullen nu!2017-12-01 11:40
Ida dubbelvann i Örebro2017-11-18 22:15
3/4 Castorama på onsdag2017-10-02 15:37
Erik, kung av Uppsala2017-09-21 16:18
Tre IFKare i Skol-DM2017-09-16 12:16
Hälsans Dag i lördags!2017-09-12 15:30
Resultaten i KM 5000m2017-09-07 00:02
Melina 71a i Tjejmilen2017-09-04 08:13
En kväll på Vallen2017-08-31 10:24
2017-08-24 10:56
Nytt träningsrekord2017-08-23 07:04
Andreas tvåa i Finland2017-08-21 22:11
Jakob visar SM-form2017-08-21 06:33
USM dag 1: Dubbla brons2017-08-12 14:51
JSM till helgen!2017-08-09 12:00
Dubbelt IFK i Raukloppet2017-08-02 23:17
Anthony femma i Europa2017-08-02 23:17
Björn 4.54 i Göteborg2017-07-29 21:52
Simon hindersexa på JEM2017-07-23 23:50
Simon i JEM-final!2017-07-21 19:41
I september händer det!2017-07-13 09:32
Ida vann på Muskö2017-07-10 09:08
Inte i år heller...2017-07-08 20:17
Talar du finska?2017-06-27 14:54
Nytt i klädshopen!2017-06-16 15:03
Andreas trea i Finland2017-06-11 21:42
Andreas tvåa på Kreta2017-06-05 07:49
Ny hemsida!2017-06-01 10:20
Jobba på Touren;) ?2017-06-01 10:01
Klubbdag på Intersport2017-06-01 10:00
Stafett-SM dag 22017-05-28 10:31
Anton tvåa i Finspång2017-05-26 15:03
Stafett-SM till helgen2017-05-24 11:23
Grillkväll på torsdag!2017-05-22 11:44
Lag-SM kval på torsdag2017-05-22 11:42
Hampus över 1.982017-05-22 11:38
Linnea vann Milspåret2017-05-22 11:33
KM i helgen som var...2017-05-16 21:19
Efter 50 år sa hon ja!2017-05-16 10:36
Sofia vann Vårmilen2017-05-12 13:24
Hälsning från Florida2017-05-08 11:17
Robin över 50 i spjut2017-05-08 11:06
Hampus – the jumper2017-05-01 15:27
 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott