Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Cool Rubrik

SM-STATISTIK 1932-2023

IFK Lidingö Friidrott SM-statistik

IFK Lidingö Friidrottsklubb (FRI) har rönt stora framgångar i svenska mästerskap genom tiderna. Klubbens allra första SM-medaljör var Margareta Färnström (f. 1916), som vann ett silver på kvinnliga SM 1932. Det senaste SM-guldet tog Simon Sundström hem vid SM i Söderhamn 2023 där han vann 3000m hinder.


Statistiken är manuellt inmatad genom åren och klubben tar tacksamt emot rättelser och frågor kring resultat som ser konstiga ut. Observera också att statistiken i vissa delar uppdateras efter avslutad säsong (efter SM terräng).

IFK Lidingö Friidrott tonar som regel ner resultat och prestationer i ungdoms- och juniorklasserna eftersom framgångar som ungdom inte automatiskt innebär att man ska nå snabba framgångar som senior. Klubben vill inte att resultat i tonåren ska bli till press. Övergången till senior ska vara långsiktig och rolig. Att fortsätta med friidrotten som senior är en vinst i sig och mycket viktigare än att vinna SM-medaljer.


SM-STATISTIK:

Sammanställning SM genom tiderna

Sammanställning SM-Pokalen & SM-Standaren

 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott