Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Valberedningen informerar
2018-11-12 09:20
På flera kanter har arbetet inför IFK Lidingö Friidrottsklubbs årsmöte 2019, i mars, påbörjats. Bland annat har valberedningen påbörjat sitt arbete inför val av ledamöter till klubbens styrelse. Vill du engagera dig? Har du förslag på någon person som du tycker skulle passa bra som styrelseledamot? Har du synpunkter som kan vara värdefulla för valberedningen att ta del av?. 

Valberedningen består av Mia Arnhult, ordförande, samt Stig Åhman, Patrik Buddgård och Cilla Gyldén.  Kontakta gärna någon av oss med dina tankar och förslag. Valberedningens ordförande Mia når du på: mia.arnhult@m2gruppen.se, 010-706 01 12.
Luciaspelen 2018 - Anmälan är öppen!
2018-11-07 17:31
Hög tid att anmäla dig till Luciaspelen!
Klubbkväll på Intersport 21 november
2018-11-05 14:39
Vi har tidigare annonserat att det är dags för klubbkväll på Interport den här veckan

MEN, vi väntar in lite nya plagg i sortimentet och vill inte chansa på att de hinner komma så vi SKJUTER PÅ DEN 1 VECKA.

Nästa klubbdag är alltså den 21 november


Välkomna hälsar kansli och Intersport!
IFK Galan 2018!
2018-11-05 14:20Är du född 2000- 2005 skall du boka in den 17 december!

För då är det dags för IFK Galan där vi sammanfattar säsongen som varit, delar ut diplom och priser samt avslutar kvällen med att kolla på bio, käka popcorn samt dricka något gott till.

Vi har dock begränsade platser så det gäller att vara snabb i anmälan för att säkra sin plats.
Anmälan är nu öppen och sker genom att gå in på tävla fliken och sedan anmälningslänken under IFK Galan!
Har du koll på allt kul som händer?
2018-11-02 08:54
Hej Medlem!

Har du koll på allt kul som händer förutom träningen, här kommer lite uppdateringar för november, december och januari!

Förälder, ledare, tränare,  aktiv, stödmedlem, vill du vara med och utveckla våra egna tävlingar så som KM- Terräng, KM-Ute, Veckan Gren och KM-5000?!
Onsdag den 7 november på kansliet träffas vi och utvärderar 2018 och utvecklar 2019, välkommen med din anmälan till Josefin.

Åldersanpassad Fysisk Träning på Bosön torsdag den 8 november - Utbildningen vänder sig till alla vår barn och ungdomstränare. I mån av plats kommer vi även att öppna upp utbildningen för dig som är förälder. Läs mer och anmäl dig här.

Den 17- 19 november är det Dingo Camp för aktiva födda 2007-2009, roligt läger på hemmaplan och bästa utbildningstillfället för dig som är tränare eller funderar på att bli.

Intropass  lördag den 8 december på Källängen. Utbildningen för dig som tränar våra yngsta friidrottare 7-8 år, välkommen med din anmälan här.

Save the date, Funktionärsutbildning onsdag 12 december på Bosön - för dig som ska vara funktionär på Luciaspelen eller andra kommande tävlingar. 

Luciaspelen vår egna stora inomhustävling i Sätrahallen 14-16 december för alla aktiva födda 2010 och tidigare läs mer och anmäl dig här.

Årets IFK Gala för våra aktiva 00- 05
Save the date 17 december och anmäl dig direkt (anmälan öppnar på måndag). 

Hög tid att anmäla dig till 2019- års skidresa till Ramundberget 24- 27 januari anmälan är öppen för alla medlemmar - begränsat antal platser.
IFK Lidingö Friidrott
2018-11-01 08:42
IFK Lidingö Friidrott en del av det svenska föreningslivet

Ofta framställs föreningslivet som något unikt för Sverige –  I Sverige finns det idag många olika föreningar, där IFK Lidingö Friidrott är en av alla dessa. Alla föreningar har en sak gemensamt oavsett om det är en båtklubb eller en idrottsförening. Det är människor som tillsammans för att verka eller driva vissa frågor eller intressen driver en verksamhet.

Det som brukar pekas ut som speciellt med det svenska föreningslivet är den höga anslutningsgrad och den demokratiska uppbyggnad som föreningarna i stort  har. De flesta människor som bor i Sverige är med i någon av de ca 200 000 ideella föreningar som finns. Många är medlemmar utan att vara direkt verksamma i föreningen men oavsett så har man alltid både skyldigheter och rättigheter via sitt medlemskap. Andra väljer att engagera sig i föreningar som styrelseledamot, ledare, tränare eller som deltagare i föreningens verksamhet. 

Den demokratiska uppbyggnad som utmärker ideella föreningar innebär att föreningen är uppbyggd på ett sådant sätt att medlemmarna ska ha möjlighet att påverka föreningen och verksamheten. Det är medlemmarna som tar beslut om föreningens regelsystem (stadgar) och det är årsmötet som är det högst beslutande organet i föreningen där varje medlem har en röst. Det samlade föreningslivet har spelat en stor roll för demokratiseringen av det svenska samhället.  


Lidingö, landets 13e bästa förening!
2018-10-30 15:39
Efter att Terräng- SM på Öland avslutades i helgen kom sluträkningen av SM pokalen 2018...
Rapport från helgens Terräng-SM – två lagguld och två individuella silvermedaljer!
2018-10-29 13:51
Foton: Christer Klinth, Mikkel Mördrup & Malin Sundström
I helgen som var genomfördes året sista svenska mästerskap, Terräng-SM på Öland... Det blev fyra SM-medaljer genom Simon Sundström och Victor Björk som båda tog silver i M22 respektive P15 och två härliga lagguld genom M22-killarna och F15-tjejerna!
Resultat från castorama del 2
2018-10-27 19:33
Stort Tack till alla aktiva och funktionärer som varit med under årets Veckans gren. Nu i onsdags gick den sista tävlingen för i år och vi hoppas vi ses igen till våren. 


Här är resultaten för kula och slägga.
2018-10-25 13:30

På fredag åker 2 bilar med tävlanden till terräng-SM på Öland. Tävlingsplatsen är Ekerum Resort– banan 2 km är på gräs, kortklippt med fast underlag och mjuka kurvor.
Höga höjder för Team 2005
2018-10-25 12:58
Överst: Helena Hvalgren och Max Haaber-Bernth; Underst: Delar av Team 2005 i träden
Efter en intensiv start  på hösten, med träningar och massor med tävlingar (stafett-DM, Stockholmskampen, Svealands och förstås Lidingöloppet), hade Team 2005 behov av att "bara vara tillsammans". Sagt och gjort begav vi oss till Höghöjdsbanan i Lida Friluftsområde för hisnande färder bland trädtopparna, grillkorv, massor av skratt och någon omplåstring. Ett fantastiskt ställe i Stockholms närhet som bjuder in till avkoppling, spänning, att utmana sig själv och att hänga med kompisar och ledare. Rekommenderas till alla andra träningsgrupper (kanske inte de allra yngsta dock!).

Foton: Johan Hedin
Castorama och Vallenavslutning 24/10
2018-10-18 13:15
Sugen att testa formen i slägga och kula?
Efter en hel säsong av tävlande och tränande på Vallen är vi slutligen framme vid årets Vallenavslutning. Denna onsdag bjuder castorama på både kula och inte minst slägga. Med mindre än en vecka kvar är det hög tid att tagga igång och samla ihop gruppen så ses vi på Vallen onsdag kl.18.00. Nu är det sista chansen att utmana vänner, ledare och föräldrar så passa på att dela en härlig kastarkväll med kompisar på Lidingövallen. 

För den som fryser eller behöver ladda på med mer energi mellan kasten kommer det att finnas korv, te och kaffe att köpa för en billig peng. 


För lyckade arrangemang så behövs det engagerade funktionärer, kan du vara med som funktionär få klickar du här - är du helt ny det gör ingenting du får instruktioner på plats av din grenledare eller Johanna Hellman.


Anmälan är nu öppen!
Vuxenträning
 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners