SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

SM-RESAN 2022

Hej och välkommen till Lidingö Friidrotts-SM 2022 sida!

 

Här kommer vi följa våra aktivas och tränares resa till vad många tycker är friidrottsårets höjdpunkt, stora Friidrotts SM! På den här sidan så kommer man kunna läsa intervjuer med vår otroligt duktiga elit, höra hur våra elittränare tänker kring långsiktig utveckling. 

 

Inget av det här hade såklart varit möjligt utan hjälp av våra sponsorer. Pandemin har slagit hårt mot föreningslivet men vi vill ändå ha en stor trupp som presterar på topp under SM. Så ett stort tack till våra sponorer som ni kan läsa mer om under SPONSORER. Se till att stötta dessa företag som verkligen gör en skillnad för idrottslivet på ön.

 

Nu börjar resan mot Friidrotts-SM 2022 i Norrköping!

 

Här hittar du bilder från 2021 års SM-Resa som gick till Borås!

SM-RESAN 2022, NORRKÖPING 5-7 augusti
2022-01-03 08:00
Vår SM-tröja 2021 med alla våra SM-sponsorer

Julmaten är precis smält och raketröken har precis lagt sig, men vi är redan igång att planera för sommaren.

 

Senior- och juniorverksamheten är utspridd över året och SM är då alla elitaktiva träffas och umgås samtidigt. Pandemin har riskerat att begränsa våra möjligheter att genomföra SM i den omfattning vi vill och 2021 tog vi ett nytt grepp, ”SM-Resan”. Projektet innebär i korthet att SM finansieras med sponsorstöd och utan att påverka någon annan del av klubbens verksamhet.

 

Nu har arbetet dragit igång med full kraft inför SM i Norrköping den 5–7 augusti. Målet är att kunna åka med en stor trupp (utan att behöva toppa) och samtidigt kunna ta med oss lovande juniorer som får möjligheten att se, lära och uppleva hur ett seniormästerskap fungerar.

 

Allt om SM-Resan 2022 hittar du här!

  

 

Vill du vara med i SM-gruppen eller vill vara med att stödja oss som sponsor, maila kansliet!

 

 
Våra sociala medier
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
Övriga partners
RF Sisu