Sommaridrottsskolan 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Parafriidrott
Bild: RF-SISU

IFK Lidingö Friidrott startar upp parafriidrott med inriktning mot rullstol där de med rörelsenedsättning är målgruppen.

 

11 maj 17:30-18:30 startar vi upp en träningsgrupp med barn- ungdomar- juniorer och seniorer med funktionsnedsättning och som är rulstolsburen. Uppstarten görs i nära samarbete med RF-SISU Stockholm och Stockholms Parasportförbund.

Hur gruppen kommer se ut vet vi inte idag, men målet är att ha minst två ledare redo tills vi startar upp som kan ta emot alla aktiva.

Träningen kommer ske 1 gång/vecka på vår nya fina arena på Lidingö, Lidingövallen, där man får chansen att testa på alla friidrottsgrenar som varvas med lekar och övningar utifrån sina egna förutsättningar. Träning ska vara kul!

Som förälder till aktiv förväntar vi oss att du är med vid uppstarten av träningsgruppen, därefter sker en avstämning med ledarna för att se om det finns ett fortsatt behov av att fortsätta vara närvarande på träningarna.

 

Inbjudan att delta som aktiv kommer så fort vi löst ledarfrågan.

 

Vi söker ledare till gruppen!
Om du tycker det låter intressant att vara ledare i Paragruppen får du gärna höra av dig till sportchefen Anders Walther för mer information.
Mail: anders.walther@lidingofri.se

Mobil: 070-690 20 96

 

OBS

Då Anders kommer vara borta en tid ber vi er höra av er till föreningens ordförande istället:

Mikkel Mördrup
Mail: mikkel.mordrup@lidingofri.se

Mobil: 070-429 97 00

 
Antidoping
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott