Sommaridrottsskolan 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Parafriidrott
Bild: RF-SISU

IFK Lidingö Friidrott har startat upp Parafriidrott med inriktning mot rullstol där de med rörelsenedsättning är målgruppen.

 

Vi välkomna er ner till Lidingövallen efter påsk igen då vi kommer att köra på tisdagar 17.00-17.45. 

Där och då har vi en träningsgrupp med barn- ungdomar- juniorer och seniorer med funktionsnedsättning och som är rullstolsburna. Träningspassen görs i nära samarbete med RF-SISU Stockholm och Stockholms Parasportförbund.

 

I nuläget erbjuder vi träning 1 gång i veckan på vår nya fina arena på Lidingö, Lidingövallen. På träningspassen får ni testa på att friidrotta och vi varvar friidrottsträningen med lekar och övningar utifrån de aktivas egna förutsättningar. Träning ska vara kul!

Som förälder till aktiv förväntar vi oss att du är med under de första passen, därefter sker en avstämning med ledarna för att se om det finns ett fortsatt behov av att fortsätta vara närvarande på träningarna.

 

 

Vi söker både aktiva och ledare till gruppen!
Om du tycker det låter spännande att delta eller att vara ledare i Paragruppen får du gärna höra av dig till sportchefen Jessica Falkman för mer information.
Mail: jessica.falkman@lidingofri.se

Mobil: 0736-798926

 
Antidoping
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott