Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Våra arrangemang

 

IFK Lidingö Friidrott är arrangör eller delarrangör av några av Sveriges största tävlingar. Ja, Lidingöloppet är ju faktiskt även världens största terränglopp. Klicka i rullgardinslisten  "Arrangemang" högst upp så kan du läsa mer om alla våra arrangemang samt om Sommaridrottsskolan. 

 

Tillsammans med vår systerförening Lidingö Skid - och Orienteringsklubb är vi stolta ägare till Lidingöloppet och är med och bidrar med funktionärer på de flesta arrangemangen som Lidingöloppet arrangerar, både på Lidingöloppet och Blodomloppet har vi flera från klubben som är med och bidrar lite extra i form av blockchefer och huvudfunktionärer. 

 

Inte långt från Lidingö ligger en av världens äldsta och vackraste Olympiska arenor, Stockholm Stadion. IFK Lidingö Friidrott är en av medlemmarna i Stadionklubbarna vilket innebär att vi är med som funktionärer på de allra flesta friidrottstävlingar på Stadion. Bauhausgalan och den prestigefyllda kampen Finnkampen går på  Stockholms stadion.

 

Har du frågor kring våra arrangemang, vill du engagera dig lite extra i något arrangemang eller har du frågor kring dina funktionärsuppdrag? Kontakta kansliet.

 

Antalet funktionärsuppdrag är kopplat till hur gammal man är och är obligatoriskt för alla som är med i en träningsgrupp, det är inte kopplat till hur ofta du går på träningar och tävlingar. Från ungefär 14 års ålder har grupperna uppdrag som den aktiva kan klara av själv men vi välkomnar alltid föräldrar och syskon att vara med. 

Alla har Lidingöloppet som ett obligatoriskt uppdrag och sedan väljer man bland de i första hand som gruppen har blivit tilldelad eller tar något av de övriga uppdragen i funktionärskalendern


Har ni tre eller fler aktiva barn i klubben så förväntas familjen göra minst två uppdrag under Lidingöloppshelgen

 

 

Här hittar du info om vilka grupper som gör vilka uppdrag och anmälningsformulär till resp funktionärsuppdrag
 

Kom ihåg att det inte bara är jobb med att vara funktionär, det är roligt också att umgås med sina barn och deras klubbkompisar samt föräldrar!

 

 

 
 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott