Sommaridrottsskolan 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Veckans gren

Vår spontantävling på vallen - Veckans Gren tillbaka 2022

Tävla i en gren i veckan!

 

Superlämpligt för dig som vill prova en ny gren, testa formen, komma i gång att tävla eller bara ha kul! Veckans gren är för alla, ledare, aktiva och medlemmar som bara vill testa.

 

En gren
Konceptet är enkelt. En gren då och då på Lidingövallen. Du kommer ner och anmäler dig på plats om du inte redan föranmält dig såklart. Värmer upp och tävlar, Får ett resultat. Snackar lite. Sen dags att ladda för nästa onsdag!

 

Anmälningsavgift
Fri start för dig som är medlem i arrangerande IFK Lidingö Friidrott. Övriga 80kr/ start vilket faktureras klubben i efterhand

 

Första start
18.00. Heat indelning/startgruppsindelning görs i samband med anmälan. Är man inte på plats till tävlingsstart kan vi inte garantera ert deltagande.

 

Funktionär

Vi har i år tilldelat veteraner, grupp 2005 och 2006 att ha veckans gren som funktionärsansvar. MEN vill du komma ner och hjälpa till så är du mer än välkommnen.

 

 

 

Grenar Datum PM Anmälan Resultat
Spjut  1 juni   Till anmälan Till resultat
Sprint 9 juni   Till anmälan Till resultat
Höjd  17 augusti   Till anmälan Till resultat
5000 m 14 september   Till anmälan Till resultat
Kast  5 oktober   Till anmälan Till resultat

 

 

Upplysningar
ifk@lidingofri.se 08-767 64 83.

 
Antidoping
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott