Anmälan till sommaridrottsskolan öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Lidingöloppet

Lidingöloppet

 

Tillsammans med IFK Lidingö Skid- och Orientering äger vi världens största terränglopp, Lidingöloppet
 
Lidingöloppets kansli arrangerar även andra motionslopp stora som små som du kan läsa mer om genom att klicka på dem nedan;

 

Lidingöloppet MTB, en utmaning på två hjul 

Lidingöloppet on tour powerd by KLÖVERN

Blodomloppet Stockholm

 

Är du medlem och ska arbeta som Funktionär under Lidingöloppet sista helgen i september?

Här hittar du alla info

Lasse Dahlstedt om Lidingöloppet i podden Svenska Friidrottare
2021-04-27 14:58
Podden Svenska Friidrottare har en specialutgåva om Lidingöloppet.

Den viktigaste poddlyssning är podden Svenska Friidrottare!
För i den 27e upplagan av Svenska Friidrottare intervjuas Lasse Dahlstedt av poddmastern Andreas Thornell. Det här är första podden som är ett specialavsnitt om viktiga tävlingar som har haft stor betydelse för svensk friidrott.

 

Lasse berättar hela historien om Lidingöloppet, från det att första idén kläcktes 1965 till fram till nu. För Lasse – även kallad ”Mr Lidingöloppet” – har ju verkligen varit med hela tiden, och det i flera olika roller. Podden är fylld av intressant fakta och spännande statistik. För Lasse är ju verkligen en levande uppslagsbok när det kommer till idrottshistoria på Lidingö i allmänhet och till Lidingöloppet i synnerhet.

 

Så är du någorlunda intresserad av idrottshistoria, gillar terränglöpning i allmänhet eller om du bor på Lidingö eller är medlem i IFK Lidingö friidrott eller IFK Lidingö SOK är det dagens trevligaste och bästa uppgift att lyssna på podden Svenska Friidrottares specialutgåva om Lidingöloppet.

 

Lyssna på Svenska Friidrottare nr 27 om Lidingöloppet

 
Våra sociala medier
föreningens covid info
STOLT ARRANGÖR AV LIDINGÖLOPPSVECKAN 2021
Våra partners
Övriga partners
RF Sisu