Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Lidingöloppet

Lidingöloppet
Kalle Ottfalk, vinnare P17 2021 Foto: Janne Åkerblom

EN DEL AV NÅGOT STÖRRE

Tillsammans med IFK Lidingö Skid- och Orientering äger vi världens största terränglopp, Lidingöloppet

 

Som IFK:are är Lidingöloppet en aktivitet som berör alla som deltagare eller som funktionär. Är man fostrad i föreningen har man med största sannolikhet varit med på något av loppen och kan skriva under på att det är lika kul som det är utmanande.

Lidingöloppet är en del av IFK Lidingö Friidrott och ju bättre lopp desto bättre för oss som förening. Ju fler deltagare desto gladare förening! Det är en upplevelse, som vi alla ska vara stolta över att kunna förmedla till vår familj och våra vänner!

HELGEN DÅ VI ALLA TAR I TILLSAMMANS!

Sista helgen i september är finns vi, tillsammans med IFK Lidingö Skid- och Orienteringsklubb, till för hela Löparsverige! Hela föreningen sluter upp som funktionärer och tillsammans hjälps vi åt att förstärka upplevelsen för alla deltagare.

Funktionärsuppdragen fördelas ut via träningsgrupperna och ser lite olika ut beroende på, t.ex. hur gammal man är. Många medlemmar har valt att ta utökade uppdrag av olika slag. Är du intresserad av att ta ett större ansvar som funktionär under Lidingöloppet, kontakta kansliet!

Att föreningen är delägare i världens vackraste terränglopp, som dessutom är en del av En Svensk Klassiker säljer nästan sig själv, men det hindrar ju inte att IFK:are ser till att släkt och vänner springer något av loppen - motivera dem! En bättre och hälsosammare present än ett startbevis i Lidingöloppet finns inte!

Ett annat och enkelt sätt att hjälpa till är att följa Lidingöloppet på sociala medier och dela de inlägg som kontinuerligt publiceras där. Lägg till släkt och vänner där också!

 

Är du medlem och ska arbeta som Funktionär under Lidingöloppet sista helgen i september?

Här hittar du alla info

Lasse Dahlstedt om Lidingöloppet i podden Svenska Friidrottare
2021-04-27 14:58
Podden Svenska Friidrottare har en specialutgåva om Lidingöloppet.

Den viktigaste poddlyssning är podden Svenska Friidrottare!
För i den 27e upplagan av Svenska Friidrottare intervjuas Lasse Dahlstedt av poddmastern Andreas Thornell. Det här är första podden som är ett specialavsnitt om viktiga tävlingar som har haft stor betydelse för svensk friidrott.

 

Lasse berättar hela historien om Lidingöloppet, från det att första idén kläcktes 1965 till fram till nu. För Lasse – även kallad ”Mr Lidingöloppet” – har ju verkligen varit med hela tiden, och det i flera olika roller. Podden är fylld av intressant fakta och spännande statistik. För Lasse är ju verkligen en levande uppslagsbok när det kommer till idrottshistoria på Lidingö i allmänhet och till Lidingöloppet i synnerhet.

 

Så är du någorlunda intresserad av idrottshistoria, gillar terränglöpning i allmänhet eller om du bor på Lidingö eller är medlem i IFK Lidingö friidrott eller IFK Lidingö SOK är det dagens trevligaste och bästa uppgift att lyssna på podden Svenska Friidrottares specialutgåva om Lidingöloppet.

 

Lyssna på Svenska Friidrottare nr 27 om Lidingöloppet

 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott