Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Vi tränar i Grönsta skogen. Vi springer, tränar och leker på stigar/Lidingöloppsbanan eller på Grönsta Gärdes fina gräsfält.

 

Onsdagar klockan 17-18 Samling Grönsta Gärde statyn

 

För barn födda 2012 till 2016 +- något år. 

 

Träningen låter barnen testa på lite mer löpträning, men med stor variation. Träna upp kondition, balans, koordination på ett lekfullt sätt i en fin miljö och ofta lite äventyrsfullt. 

Löpningen är i olika former kort, långt, backar, på stigar med sten och rötter, på gräs på det underbara Grönsta-fältet.

Vi springer stafett och kör spring-kasta-ärtpåsar-rockring-stafett och kör massor av lekar. Vi kör också löpteknik och styrka anpassat efter åldersgruppen.

Målet är att träningen ska passa så många som möjligt, dvs vana som ovana aktiva. Det finns därför valmöjligheter för barnen. 

Ansvarig för denna grupp som startar för säsongen onsdag den 10:e april 2023 är Daniel Nilsson med medtränare Karin och Matilda Rangne.

 

(Den 17:e april är det ingen träning ej heller första maj annars kör vi till skolavslutningen)

 

Ni är välkomna att kontakta mig Daniel Nilsson på danielnilsson985@gmail.com

 

 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott