Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

HYGIENE OF SWEDEN

Det har blivit dags att träffa ytterligare en av våra SM-Sponsorer, företaget Hygiene of Sweden. Vi har ställt fem snabba frågor till Robert Löfgren om varför hans företag valt att sponsra vår SM-satsning och om vilken gren han mest ser fram emot på SM.

 

Hej, vem är du och vad jobbar du med?

– Vi är ett bioteknikföretag som jobbar med mer hållbara lösningar för hand- och ytdesinfektion. Våra produkter håller vi så naturliga som möjligt genom att inkludera en minimal mängd aktiva kemiska ämnen. Genom innovativ teknik har vi produkter som är långt mer effektiva än alkohol, och mycket bättre för miljön – helt i linje med FN:s klimatmål. Allt är utvecklat och tillverkat i Sverige.

 

Varför har ni valt att gå in och sponsra IFK Lidingö Friidrott, och på vilket sätt sponsrar ni oss? 

– Vi vet hur viktigt det är att röra på sig, framför allt för ungdomar. Redan idag sponsrar vi Svenska friidrottsförbundet, Svenska skidförbundet och SOK. En levande och vital svensk idrott är viktig. Våra produkter hjälper de aktiva och alla runtomkring att hålla en god handhygien, och därmed att hålla sig friska. Vårt budskap till är att skippa alkoholen, och gå över till grönare, säkrare och mer hållbara alternativ. Vi sponsrar med en dispenser med alkoholfri handfoam som effektivt skyddar mot bakterier. 

 

Har du själv någon tidigare erfarenhet av friidrott? 

– Ja, jag är aktiv i IF Linnéa och håller själv på med landsvägslöpning och lite terräng. Det blir inte jättemycket tävlande längre dock. Några maraton per år, och självklart springer jag Lidingöloppet varje år. Det är lite av årets höjdpunkt faktiskt.

 

Vad ser du mest fram emot med SM i Norrköping? 

– Jag tycker att alla distanser inom löpningen är rolig att följa, där 10 000m är den tävling som toppar det mesta. Det är väldigt roligt att följa just distansgrenarna där det finns lite mer utrymme för taktik och lite rackarspel, sådant är kul. 

 

Om man vill komma i kontakt med Hygiene of Sweden och köpa produkter för handhygien, hur går man bäst till väga?

– Genom det här samarbetet är det bäst att ta kontakten genom mig så landar också rabatter och priser rätt. Kontakta mig på robert.lofgren@hygieneofsweden.com eller på telefon 0722 33 65 20.

 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott