Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

BK Slagskeppet Muay Thai

Slagskeppet Muay Thai är en av Sveriges äldsta och mest anrika thaiboxningsklubbar och grundades redan 1977. Verksamheten rymmer också ett fullutrustat gym och Circuit-träning.

 

Peter Lööf, som driver Slagskeppet är uppvuxen på Lidingö och har många goda erfarenheter av IFK Lidingö Friidrott. Dessutom har Slagskeppet samarbetet med IFK i många år där bl.a. Cursus Elit har kört delar av sin försäsongsträning på klubben. Det inställda Klövernlägret skulle också ha omfattat thaiboxning på Slagskeppet.

 

”För mig känns det bra att kunna stödja IFK Lidingö Friidrotts SM-satsning och jag känner mig redan som en del av den om jag ska vara ärlig. Jag har själv varit med att träna Cursus-gänget och följt dem över tid. Jag hoppas att vi kan fortsätta vårt fina samarbete och det finns mycket att vinna på det. Mina boxare har mycket att lära av friidrotten och vi vill också dela med oss till fler aktiva i IFK Lidingö Friidrott.

 

 

Kampsortsträningen är allsidig och ett mycket bra komplement till friidrotten. Fråga gärna coach Malin i Cursus vad hennes erfarenheter är. Stort lycka till med er satsning och jag kommer att följa er hela vägen” säger Peter Lööf.

 

”Det är jätteroligt att en förening med nära samarbete till IFK Lidingö Friidrott faktiskt också går in och stödjer oss! Det måste vara unikt i sitt slag, stort tack! Varför inte ett upptaktsläger på Slagskeppet?” säger SM-generalen Adam Lindhe.

 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott