Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Raccoon Development AB

Raccoon Development AB är ett Stockholmsföretag som arbetar med systemutveckling för både webbaserade och mobila lösningar. Raccoon skräddarsyr sina lösningar för sina kunder utifrån deras unika behov.

 

Raccoon har flera kunder inom idrotten och är också en aktiv sponsor i Stockholmsområdet där Djurgården Fotboll är den största. ”Vi är nu mycket glada att Raccoon valt att stötta IFK Lidingö Friidrotts satsning mot SM i Norrköping 2022” säger SM-generalen Adam Lindhe.

 

”IFK Lidingö Friidrott är en välkänd förening i Stockholm och det första man tänker på är Lidingöloppet och duktiga löpare säger Raccoons ägare, Jonas Carlqvist. Simon Sundström har jag fått upp ögonen för och såg honom både vinna SM-guld och Finnkampen i hinderlöpning på TV.

 

Jag tycker IFK Lidingö Friidrotts SM-satsning är beundransvärd på det sättet att man uttryckligen har ambitionen att elitsatsningen inte ska gå ut över bredd- och barnverksamheten. Så borde alla föreningar göra! Det är mest rättvist och det känns bra att veta att mitt stöd faktiskt också gynnar bredden. Mycket bra!”

 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott