Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Att stötta SM-resan betyder otroligt mycket!
Prispallen för 3000 m hinder vid SM i Borås 2021; Silver Axel Djurberg (Hässelby), Guld Simon Sundström (IFK Lidingö), Brons Miguel Palm (Mölndal)
Att stödja IFK Lidingö Friidrotts "SM-Resa 2022" betyder oerhört mycket för våra elitaktiva och deras coacher. Vi kan med våra SM-sponsorers stöd genomföra SM i Norrköping med samma resurser som ett vanligt år, vilket annars inte varit möjligt i kölvattnet av pandemin.
 
SM är våra elitaktivas och våra coachers absoluta höjdpunkt varje år och fyller också en mycket viktig social funktion i föreningen. Under året är våra aktiva utspridda (tränar olika grenar, tävlar på olika tävlingar, åker på olika läger, osv.) och det är på mästerskapen som vi verkligen kan vara tillsammans.
 
Tack vare våra SM-sponsorer kan vi dessutom addera en guldkant som är ovärderlig genom att vi kan åka med en stor trupp till Norrköping. Vi slipper spara och toppa vår trupp, utan vi kan också ta med dem som annars balanserat på gränsen att få åka med. Dessutom har vi möjligheten att ta med oss lovande juniorer som får möjligheten att se, lära och uppleva hur ett seniormästerskap fungerar. Ovärderligt för återväxten inom IFK Lidingö Friidrott!
 
Genom att vara SM-sponsor stöttar man indirekt också vår barn-, ungdoms- och veteranverksamhet, som inte behöver stå tillbaka för att vår elit ska kunna tävla på SM. I praktiken så tillförs de resurser som SM egentligen hade kostat föreningen.
 
 
Att vara SM-sponsor kostar 5 000 kr och omfattar en artikel på hemsidan, en sektion för en företagspresentation på denna sida (se ovan), möjligheten att få skicka ut två erbjudanden via vårt medlemsbrev samt logotyp på vår "SM-tröja", som alla SM-deltagare får (även de som deltar i USM och JSM).
Nils Wiberg, ägare och VD för Prioritet Finans AB

”IFK Lidingö Friidrott är en mycket intressant förening som i generationer fostrat toppelit och samtidigt lyckats bedriva en fin bredd- och barn-/ungdomsverksamhet. Själv har jag ett stort intresse för friidrott och medeldistanslöpningen som jag har följt på nära håll sedan Dan Glans storhetstid.

 

Från IFK Lidingö Friidrott minns jag såklart Anders Gärderud. Han verkar ha fått en arvtagare i form av Simon Sundström och det var kul att se honom OS debutera och vinna SM-guld”, säger Nils Wiberg, VD och ägare på Prioritet Finans.

 

Prioritet Finans ligger bakom Team Prioritet där Simon Sundström ingår; KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM TEAM PRIORITET FINANS!

 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott