Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

JEM-brons för Simon Sundström i Gävle 2019, Foto: Deca Text & Bild

Många IFK:are har representerat landlaget genom åren och flera av dessa har vänt hem till Ön med medaljer. "Landslagare genom tiderna hittar du under avdelningen "Statistik" på hemsidan.

 

Från 15 års ålder upp till 22 år arrangeras ungdoms- och juniormästerskap. Ett roligt landslagsuppdrag under dessa år är Ungdomsfinnkampen för 16-17-åringar i samband med seniorlandskampen.

 

Det är mycket värdefullt för IFK som förening varje gång vi har aktiva i landslaget. Förutom den positiva publicitet detta med för så är det minst lika viktigt att skapa intresse, engagemang i föreningen och skapa förebilder för våra barn och ungdomar.

 

Att komma med i landslaget är få förunnat och de allra flesta kommer inte dit. Att ha landslaget som morot för sitt friidrottande är en sporre för de allra flesta som satsar på sitt friidrottande.

 

I IFK Lidingö Friidrott har vi möjligheten och kompetensen att stötta så väl aktiva och coacher med elitambitioner i deras resa mot att eventuellt få representera Sverige i framtida mästerskap och landskamper.

 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott