Kraftmätningen final 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

FOLKSAM GRANDPRIX 2023 (World Continental Tour 2023)
Folksam GP är sveriges egna GP-serie där svensk elit får möte internationellt motstånd

 

Folksam Grand Prix (FGP) är en svensk GP-serie där Sverigeeliten ställs mot tufft internationellt motstånd. Galorna brukar sändas direkt i SVT. I tillägg till huvudprogrammet brukar varje gala ha ett nationellt för- och/eller efterprogram med öppen anmälan.

FGP arrangeras i Göteborg, Sollentuna och Karlstad samt ytterligare en ambulerande ort, som 2023 är Malmö. Folksam Grand Prix ingår i Europeiska Friidrottsförbundets tävlingsserie - Continental Tour Bronze Level, dvs. det finns möjlighet att tjäna in rankingpoäng.

 

2023 anordnas dessutom en inomhsgala i Stockholm den 29 januari. 

VIKTIGT OM ANMÄLAN TILL FOLKSAM GP!

Det är mycket viktigt att läsa på exakt vad som gäller kring varje enskild FGP-gala! Anmälningsrutiner samt vad som gäller för att få ackreditering till coacher kan variera liksom vad som gäller för call-in, etc.

Observera att alla Folksam GP-anmälningar görs av kansliet! Några av FGP:s deltävlingar har gammaldags anmälningsmetod med förskottsbetalning och görs detta fel debiteras den aktive för dubbel anmälningsavgift. Kostnader för efteranmälan betalas av den aktive.

För deltagande i FGP utanför Stockholm ska den aktive fylla 18 år samma år som tävlingen om inget annat överenskommits med sportchef. Alla kostnader för kost och logi för deltagande i FGP bärs av den aktive.
FGP Sollentuna 11 juni 2023 och SAYO

FGP Sollentuna 11/6 är en del i en hel friidrottshelg på Sollentunavallen då SAYO-spelen.

 

Länk till grenprogram och mer information

 

 

 

 

 
Antidoping och Trygg Förening
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott