Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Familjeföretaget Prioritet Finans, med säte i Göteborg, är en stor sponsor till svensk friidrott och är bl.a. partner till Friidrottsförbundet, Bauhausgalan och Folksam GP. Förutom Sommaridrottsskolan har Prioritet valt att stötta IFK Lidingö Friidrotts satsning på SM i Borås 2021.

 

”IFK Lidingö Friidrott är en mycket intressant förening som i generationer fostrat toppelit och samtidigt lyckats bedriva både en fin bredd- och barn-/ungdomsverksamhet. Själv har jag ett stort intresse för friidrott och medeldistanslöpningen som jag har följt på nära håll sedan Dan Glans storhetstid. Från IFK Lidingö Friidrott minns jag så klart Anders Gärderud. Han verkar ha fått en arvtagare i form av Simon Sundström och det var kul att se honom slå alla finnar på Finnkampen förra året”, säger Nils Wiberg, VD och ägare på Prioritet Finans.

 

Vid sidan av stödet till SM i Borås har Prioritet startat Team Prioritet Finans där IFK Lidingö Friidrotts hinderspecialist Simon Sundström tillsammans med svenska rekordhållaren på 800 meter, Andreas Kramer ingår. Läs nyheten här!

 

 

 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott