Sommaridrottsskolan 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Lidingöföretaget Sundström Safety AB designar och tillverkar andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning och försäljning av produkterna, som marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder. Merparten av verksamheten finns i Lagan (Småland), men koncernledningen finns kvar på Ön.

 

Sundström Safety har varit partner med IFK Lidingö Friidrott sedan 2015 och har under åren bl.a. stöttat Sommaridrottsskolan. Under 2021 fortsätter Sundström Safety att stötta verksamheten kring SM tävlingar. I år går Senior SM i Borås och vi hoppas innerligt att vi kan få dit en trupp som får ett mer normalt SM än under 2020.

 

För oss är det viktigt att stötta idrottsverksamheten på Lidingö. Det är viktigt att skapa gemenskap även för de äldre aktiva, föreningens seniorer. Genom att stötta föreningen i tider med något sämre ekonomiska förutsättningar gör vi det möjligt att bibehålla den fina gemenskap föreningen vill att alla som tävlar under SM ska känna, det finaste tävling man kan vara med i nationellt. Stödet betyder att mästerskapet kan genomföras på bästa sätt, dvs. med de resurser som krävs utan att det påverkar andra delar av IFK Lidingös verksamhet.”, säger Lars Ronner Global Business Manager på Sundström Safety AB.

 
Antidoping och Trygg Förening
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott