Sommaridrottsskolan 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Junior & Senior
Foton: Janne Åkerblom, Ivan Sundström
 
IFK Lidingö Friidrott har en lång framgångsrik historia av fina prestationer såväl nationellt som internationellt. Att göra sin friidrottssatsning i IFK Lidingö Friidrott innebär att man har en erfaren och erfaren tränarkår och sportchef i ryggen och många likasinnade att sparras med i träning och tävling.

Junior- och seniorverksamheten bygger på att ge våra så bra förutsättningar som möjligt att nå sina personliga mål (oavsett om det är ett OS-guld eller bara kunna träna regelbundet).

Ambitionen är att allt vi gör ska vara av "hög kvalitet" som motiverar till att fortsätta sitt friidrottande så länge som möjligt. Hög kvalitet innebär att träningen/tävlandet är så pass roligt och lagom utmanande att alla längtar till nästa tillfälle!

Vår juniorverksamhet ska både kunna tillgodose dem som vill "bara vill hålla igång" och förbereda dem som vill satsa på att "ta klivet" in i en elitsatsning.

Vår elitverksamhet ska vara av sådan kvalitet att drömmar ska kunna bli verklighet! Både för aktiva och tränare!

Utöver ovan så finns det alltid spännande uppdrag att komplettera sitt eget friidrottande med i föreningen; allt från att träna andra till att bidra i styrelsearbetet.
 
Antidoping
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott