Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Cool Rubrik

ÅRETS UNGDOMSLEDARE

FÖRORD 

Årets ungdomsledare är en utmärkelse som tilldelas FRI:s ungdomsledare/-tränare, som i de flesta fall är aktiva ungdomar/juniorer som vid sidan av sitt eget friidrottsutövande vill utbilda sig till tränare.  

 

STATUT 

För att vara aktuell för utmärkelsen ska ungdomstränaren varit medlem i FRI under aktuell period.  

 

Utmärkelsen tillfaller en ungdomsledare som... 

  • med högt engagemang och lust bidrar till en god sammanhållning, glädje och inspiration till aktiva, andra ledare och föräldrar i sin omgivning, 
  • engagerar sig i verksamheten och deltar i arbetet med att vidareutveckla och förbättra, 
  • engagerar sig i varje aktiv, får alla att trivas och känna gemenskap; att få varje aktiv att längta till nästa tillfälle. 
     

NOMINERING & BESLUT 

Kandidater nomineras av sportchef i samråd med aktuella kommittéordföranden, som tillsammans också beslutar vem som ska motta utmärkelsen. Detta bör ske i oktober varje år.  

 

Utmärkelsen delas ut vid lämpligt tillfälle efter Lidingöloppet och kan tilldelas samma personer obegränsat många gånger. 

 

OBS! har kommittéordföranden familjeband/släktskap till någon av de nominerade, ska istället föreningens ordförande inträda i dennes ställe. 

 

Utmärkelsens innehåll kan variera från år till år.

Pristagare genom tiderna
SÄSONG (ÅR) PRISTAGARE
2022 Axel Ejendal och Ruben Hart
2021 Melina Franzé och Alina Vuokila
2020 Olof Silvander, Andreas Movin
2019 Victoria Psilander
2018 Anna Sara Tunelli
2017 Olivia Taha
Årets ungdomsledare

Priset tillfalleren ungdomsledare som...

... med högt engagemang och lust bidrar till en god sammanhållning, glädje och inspiration till aktiva, andra ledare och föräldrar i sin omgivning.

... engagerar sig i verksamheten och deltar i arbetet med att vidareutveckla och förbättra.

... engagerar sig i varje aktiv, får alla att trivas och känna gemenskap; att få varje aktiv att längta till nästa tillfälle.

 

Kandidater nomineras av sportchef och vinnare utses genom omröstning. Priset delas ut på IFK-galan och uppmärksammas i årsberättelsen (årsmöte)

 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott