Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Cool Rubrik

VÅRA MEDLEMMAR ÄR FÖRSÄKRADE!

All ordinarie tränings- och tävlingsverksamhet vi bedriver inom föreningen är försäkrade i Folksam genom föreningens tillhörighet till Svenska Friidrottsförbundet och Riksidrottsförbundet. Försäkringen gäller för aktiva, tränare, ledare och anställda.
 
För att ta del av denna försäkring måste man vara medlem i IFK Lidingö Friidrott, men även s.k. provträning omfattas.
 
Notera att denna försäkring inte alltid omfattar träningsläger, läger/tävlingar utomlands, etc. Det är alltid upp till varje grupp och/eller enskild aktiv/tränare att alltid kontrollera sitt försäkringsskydd vid alla typer av resor (läger och tävlingar).
 
För elitaktiva finns en utökad försäkring, som ingår för vissa elitaktiva (Elittrappan), men som kan köpas med drabbat via IFK Lidingö Friidrott. Kontakta kansliet för för vägledning.
Cool Rubrik

Elitidrottsförsäkringen - utökat skydd för elitfriidrottare

Att vara elitidrottare innebär också att man i högre utsträckning än en motionär riskerar skador. Försäkringen syftar till att den aktive snabbt ska få vård och stöd om olyckan är framme.
 
 
Elitidrottsförsäkringen ingår för de elitaktiva som uppnått A-B-nivå i Elittrappan. Övriga aktiva som nått Elittrappan kan använda sin arvodering till försäkringen och övriga aktiva kan köpa försäkringen via föreningen.
 
Har du frågor eller är intresserad att teckna denna försäkring, kontakta sportchef för vägledning.
 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott