Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Funktionär/arrangemang

Priser
Vi som är prisfunktionärer ser till att det är ordning på alla priser som ska delas ut under helgen. Det är närmare 800 priser som ska delas ut under tre dagar. 

I de yngre klasserna är det de 30 bästa som får pris och i de äldre klasserna är det i snitt 10 bästa som får pris. Vi bemannar scen och ett pristält. 

Huvudfunktionären har en hel  del att göra innan Lidingöloppshelgen kan börja bl.a planera vad alla ska få, sortera alla priser, hämta blommor och kransar. 

Som huvudfunktionär är jag först på plats och informerar mina funktionärer var de ska stå och vad de ska tänka på under dagen/dagarna.
Har du ett funktionärspass som är minst 4 timmar och är över lunch så får du en matkupong är det kortare så får du en fikakupong.

Funktionärsväst får du när du börjar ditt pass. Alla får en Crew T-shirt har du flera pass så använder du samma Crew T-shirt.
 
Huvudfunktionär: Pia Isaksson
 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott