Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Funktionär/arrangemang

Cool Rubrik

ARRANGEMANGSKALENDERN

 
Cool Rubrik

FUNKTIONÄRSUPPDRAG, MM

IFK Lidingö Friidrott

DET ÄR ROLIGT ATT VARA FUNKTIONÄR!

Det är ett sätt att träffa andra i klubben och ett sätt att umgås med sitt barn och deras klubbkompisar! Föreningen har inte någon anställd person som enbart hanterar funktionärsfrågor. Detta gör att vi alla måste hjälpas åt med arbetet att bemanna våra funktionärsuppdrag. Förhoppningen är att vi kan samla en grupp som jobbar tillsammans med funktionärsfrågor. Om du vill engagera dig med att hjälpa till att bemanna funktionärsuppdrag, kontakta funktionärsgruppen.


En av föreningens grundidéer är att vi hjälps åt och bidrar tillsammans. Att ge några timmar av sin tid som funktionär är inte bara en ovärderlig insats för klubben, utan också ett roligt sätt att lära känna sina barns kompisar och deras föräldrar. Det skapar en starkare gemenskap och gör vår förening ännu starkare.
Antalet funktionärsuppdrag är anpassat efter ålder och gäller alla som är med i en träningsgrupp, oavsett hur ofta man tränar eller tävlar. Från cirka 14 års ålder kan den aktive ta sig an uppdragen själv, men vi ser gärna att föräldrar och syskon också är med och hjälper till. Tillsammans skapar vi en positiv och stöttande miljö där alla kan trivas och utvecklas.


Om du helst gör ett annat uppdrag än det som din grupp har blivit tilldelad, kontakta kansliet och be om att få bli tillagd som funktionär på ett annat uppdrag.


LIDINGÖLOPPET - STÖRST, VACKRAST OCH VÅRT!

Lidingöloppet är världens största terränglopp och något vi alla kan vara otroligt stolta över. Det krävs många personer och många mantimmar för att få ihop helheten, och det är tack vare det fantastiska engagemanget från våra medlemmar att detta är möjligt. IFK Lidingö Friidrott och vår systerförening Lidingö Skid- och Orienteringsklubb är ägarföreningar av Lidingöloppet, vilket är en stor ära och ett ansvar vi tar på största allvar.

Tillsammans bidrar vi till Lidingöloppets alla arrangemang som inkluderar Vårmilen, Blodomloppet och Lidingöloppshelgen. Dessa evenemang är inte bara höjdpunkter på årets idrottskalender utan också fantastiska tillfällen för gemenskap, glädje och inspiration. Vi skapar minnen för livet och främjar hälsa och välmående för deltagare i alla åldrar. Lidingöloppet är en symbol för samarbete, uthållighet och engagemang – värden som vi i IFK Lidingö Friidrott står för och är stolta över att sprida vidare.


KLUBBENS EGNA ARRANGEMANG

Förutom Lidingöloppet arrangemang har vi flera andra tävlingar och aktiviteter i vår verksamhetsplan. Dessa arrangemang är en betydande del av klubbens ekonomi och spelar en viktig roll i att introducera tävlingar för våra yngsta medlemmar och att utbilda våra ungdomsledare. Genom att vara funktionär bidrar du direkt till att skapa dessa möjligheter och att säkerställa att klubben fortsätter att blomstra.


VI ÄR STOLTA ÖVER ATT KUNNA STÖTTA LIDINGÖS FÖRENINGAR

Många familjer är medlemmar i flera föreningar på Lidingö, och vi säljer uppdrag till många av dessa. Vi ser dock att man prioriterar uppdrag för Friidrotten först. Alla har Lidingöloppet som uppdrag, och sedan väljer man bland de övriga uppdrag som åldersgruppen har blivit tilldelad. Lidingöloppet är en mycket viktig inkomstkälla för alla föreningar på Lidingö, och vår gemensamma insats är avgörande för att det ska bli framgångsrikt.

VAD GÄLLER?

Om ni har tre eller fler aktiva barn i klubben, förväntas familjen göra minst två uppdrag under Lidingöloppshelgen. Genom att ställa upp som funktionärer bidrar ni inte bara till friidrotten utan också till att stärka ekonomin för alla Lidingös föreningar, vilket gör det möjligt för oss alla att fortsätta erbjuda fantastiska aktiviteter och evenemang för våra barn och ungdomar.


2017-2012 samt veteraner gör 2 funktionärsuppdrag + Lidingöloppet, 2012-2008 gör 3 funktionärsuppdrag + Lidingöloppet, 2007 – seniorer gör 4 funktionärsuppdrag + Lidingöloppet. Ni hittar alla uppdrag i tabellen längre upp.


Hälsningar funktionärsansvarig styrelsen, Organisationsgruppen och Kansliet

 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott