Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Det här är Track Power Run
 

Vill du träna tillsammans med andra? Eller har du något lopp i sikte? I så fall är vår vuxenträning Track Power Run för dig! Du kan vara med oavsett träningsbakgrund. Anmäl dig genom att klicka här! Du är välkommen på ett prova-på-pass gratis om du vill testa först!

 

 

Vi erbjuder fyra pass i veckan:

Tisdagar 18.00-19.00: Intervallträning

Torsdagar 18.00-19.00: Intervallträning (löpvana minst 5 km)

Lördagar 10.00-11.00: Styrka med konditionsinslag

Söndagar 10.00-11.30: Långpass distans

 

Så här funkar det:

 
  • Årskostnaden för att delta på valfritt antal pass per vecka är 1 100 kr i träningsavgift + 200 kr i medlemsavgift.
  • För dig som är ledare eller tränare i någon av våra grupper i IFK Lidingö Friidrott så är du välkommen att vara med och träna i Track Power Run utan kostnad.
  • För att anmäla dig klickar du här. I anmälan väljer du vilka pass du vill få kallelse till varje vecka. Kontakta kansliet om du vill göra nya eller ändra i dina befintliga val.
  • Träningen följer skolans kalenderår och har därmed uppehåll för jul- och nyår, påsk, sportlov, röda dagar och sommarlovet. I vissa fall kan träning förekomma även på loven och då skickas kallelse ut som vanligt. 
 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott