Anmälan till sommaridrottsskolan öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Informationsträffar med styrelsen
Nästa informations träff blir den 27 juni 2021kl 19-20, träffen blir digital.
 
Inbjudan till infoträffen kommer via mail till alla medlemmar

 

Mötets punkter

Presenteras här inom kort

 

 

Vallenföreningarna
På begäran av Lidingö Stad har ”Lidingövallen-klubbarna” (IFK Lidingö Fotbollsklubb, Lidingö Tennisklubb LTK och IFK Lidingö Friidrottsklubb) ombetts att dela sina visioner om Lidingövallens utveckling i framtiden.

Redan 2012 inleddes diskussionerna kring hur föreningarna tillsammans ska kunna göra det bästa av Vallenområdet i symbios med varandra, det vill säga en gemensam vision. 

När frågan ställdes från Lidingö Stad var det en enkel sak att uppdatera det arbete som gjorts. I korthet är klubbarna är överens om att maximera idrottsytorna före parkering, förvaring, avställningsytor för fordon och lokaler för kommunal personal. 

När tillfälle ges i detaljplaneringen ska Vallens yta utökas så mycket som möjligt. 

Tillgängligheten till Lidingövallen kan bli bättre och ytorna mer inkluderande med fokus på att öka attraktionskraften för tonåringar. 

Vikten av att Vallen kontinuerligt moderniseras och kännetecknas av ordning och reda hänger när samman med detta. 

Vi i IFK Lidingö Friidrott känner att samarbetet mellan ”Lidingövallen-klubbarna” är bättre än någonsin och att denna allians kommer båda mycket gott för framtiden.
 
Våra sociala medier
#DELA INTE MED DIG
föreningens covid info
STOLT ARRANGÖR AV LIDINGÖLOPPSVECKAN 2021
Våra partners
Övriga partners
RF Sisu