Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Vallenföreningarna

På begäran av Lidingö Stad har ”Lidingövallen-klubbarna” (IFK Lidingö Fotbollsklubb, Lidingö Tennisklubb LTK och IFK Lidingö Friidrottsklubb) ombetts att dela sina visioner om Lidingövallens utveckling i framtiden.


Redan 2012 inleddes diskussionerna kring hur föreningarna tillsammans ska kunna göra det bästa av Vallenområdet i symbios med varandra, det vill säga en gemensam vision. 
 
När frågan ställdes från Lidingö Stad var det en enkel sak att uppdatera det arbete som gjorts. I korthet är klubbarna är överens om att maximera idrottsytorna före parkering, förvaring, avställningsytor för fordon och lokaler för kommunal personal. 
 
När tillfälle ges i detaljplaneringen ska Vallens yta utökas så mycket som möjligt. 
 
Tillgängligheten till Lidingövallen kan bli bättre och ytorna mer inkluderande med fokus på att öka attraktionskraften för tonåringar. 
 
Vikten av att Vallen kontinuerligt moderniseras och kännetecknas av ordning och reda hänger när samman med detta. 
 
Vi i IFK Lidingö Friidrott känner att samarbetet mellan ”Lidingövallen-klubbarna” är bättre än någonsin och att denna allians kommer båda mycket gott för framtiden.
Nyhetsarkiv


I och med plattformsbytet av hemsidan så har vi endast flyttat över nyheterna från 1 maj 2017 tills nu.
 
Samtliga tidigare nyheter finns kvar på vår gamla plattform och de hittas genom att ni klickar här!
 
Våra sociala medier
Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott