Sommaridrottsskolan 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Fem frågor till Markus hos vår SM-sponsor Pay2Me
2022-08-02 12:00

Det har blivit dags att träffa ytterligare en av de sponsorer som gör vår SM-resa möjlig. Vi tar tempen på Markus Aglander på Pay2Me och ställer fem snabba frågor.

Hej, vem är du och vad jobbar du med?

– Markus, trebarnspappa och Lidingöbo. Entreprenör, jurist och bland annat en av grundarna av egenanställningsföretaget Pay2me.

 

Varför har du valt att få in och sponsra IFK Lidingö Friidrott?

– Pay2me vill stötta ungdomar och individer som tror på sig själva, vågar satsa och vill göra sin egen grej. Där tycker vi att friidrott passar väldigt bra in! Dessutom vet vi hur svårt det är att kombinera elitsatsning med en normal arbetssituation, varför vi både vill stötta och introducera Pay2me som ett sätt att underlätta vardagen.

 

Har du själv någon tidigare erfarenhet av friidrott?

– Inte som aktiv utövare, däremot har min son vid tillfällen följt med en kompis till klubben på roliga träningar. Jag har själv hittat min sport i fäktning på Lidingö Fäktklubb.

 

Vad ser du mest fram emot med SM i Norrköping?

– Möjligheten och glädjen för alla idrottare som satsat tid, kraft och engagemang på sin sport att äntligen få gå ut i ett nationellt sammanhang och uppleva gemenskapen med sina likasinnade och i slutändan få tävla, utmana och få utdelning för alla timmars hårda träning, oavsett placering eller resultat!

 

Hur går man bäst till väga om man vill komma i kontakt med Pay2Me?

– Besök vår webbplat www.pay2me.se eller prata med vår tillgängliga och trevliga kundtjänst i Dorotea på 0771-22 33 55.

 

Stort tack Pay2Me för att ni stöttar oss!

 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott