Kraftmätningen final 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Sponsorintervju Sundström Safety AB
2021-05-27 12:35

I våran sponsorintevju serie har turen nu kommit till Sundström Safety AB!

 

Vad gör ni?

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför personlig skyddsutrustning med fokus på andningsskydd. Det är ett familjeföretag, som grundades av min farfar 1926 och vi hade fram till 1976 all verksamhet på Lidingö. Vi har fortfarande kontor på Lidingö (5 minuter till Lidingövallen). Vår produktionsanläggning finns i världsmetropolen Lagan i Småland (nära Ljungby)

 

Hur anlitar man er?

Våra produkter finns i de flesta järn- och färgbutiker eller så hittar man dem på nätet hos våra grossister.  

 

Varför har du valt att sponsra IFK Lidingö Friidrott?

Vi sponsrar mycket lokalt (Lidingö och Lagan/Ljungby) och det är ett sätt att ge tillbaks till våra hembygder. Vi väljer alltid föreningar med en stark värdegrund, som har satsning på bredd och elit, dam/flick och herr/pojk och att det finns en bra och genomtänkt verksamhet för våra allra yngsta. IFK Lidingö Friidrott är en av Lidingös största och finaste föreningar och som står för allt vi tror på i den aspekten. Att både stötta Sommaridrottsskolan och SM-satsningen täcker hela spannet.

 

Någon Idrottsbakgrund?

Jag har hållit på med utförsåkning och fotboll, men min huvudidrott är och har varit thaiboxning. Jag tränar fortfarande regelbundet, men är först och främst tränare/coach i Slagskeppet Muay Thai (under Kungliga Tennishallen). Löpning har alltid ingått i träningen, men jag kunde/kan såklart inte mäta med en friidrottare.  

 

Vilken gren sitter du bänkad vid SVT play 27-29 Augusti?

Jag hoppas slippa sitta vid TV-soffan, utan planen är att jag ska se alla grenar på plats. Eftersom jag sponsrar Friidrottsförbundet också så brukar jag alltid vara på plats. Mest ser jag fram emot medeldistansgrenarna, men alla grenar med IFK:are kommer jag ha noga koll på. Heja Lidingö!

 
Antidoping och Trygg Förening
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott