Kraftmätningen final 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Ett ljus i detta coronamörker!
2021-05-12 15:07
SM-2021 sponsorgruppen, Adam Lindhe, Linda Skantze och Olof Silvander.

Som alla säkert vet i detta läge har rådande covid-19 pandemi satt svåra spår i de flesta idrottsföreningars ekonomi. När möjligheterna till att anordna de annars så framgångsrika arrangemangen försvinner, försvinner också en stor del av föreningarnas inkomster. Trots detta mörker kan vi idag gå ut med glädjande nyheter i IFK Lidingö. I höstas tillsattes en sponsorgrupp  med uppgift att samla in sponsorer främst till senior SM 2021. Gruppen, som leds av Adam Lindhe, har redan överträffat det ekonomiska mål som sattes upp. I skrivande stund är man inte heller så långt ifrån att få till en för klubben helt kostnadsneutral resa till senior-SM 2021. I längden betyder det att klubben inte kommer behöva ta från sina egna resurser för att kunna skicka ner en trupp till SM i Borås i augusti utan kan istället lägga pengar på annat, till exempel mer pengar och resurser till våra barn och ungdomsgrupper. 

 

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till alla våra sponsorer; Ni hittar dem här!

 

Ni kan följa klubbens resa mot SM i Borås, 27-29 augusti, under fliken SM 2021. Där kommer bland annat intervjuer med aktiva, tränare och sponsorer att läggas upp.

 
Antidoping och Trygg Förening
Våra sociala medier
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott