SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Sponsorintervju Minutus
2021-03-22 16:16

I sponsorintervjun får ni träffa de företag som hjälper till att göra vår SM-resa möjlig. Först ut är det Lidingöbaserade gymmet Minutus!

Vad jobbar ni på Minutus Gym med?

Vi är en Träningsstudio i Lidingö Centrum där vårt fokus är att hjälpa våra medlemmar mot en bättre hälsa. Vi stöttar, coachar och hjälper på vägen mot våra medlemmars träningsmål. Till oss kommer personer som kanske inte fått till träningen ordentligt tidigare utan behöver lite mer hjälp. Vi har väldigt smarta maskiner som gör det både enkelt och tidseffektivt att få till träningen.

 

Hur gör man för att anlita er? Var hittar man er?

Vi finns i Lidingö Centrum, i samma hus som Polisen. Man kan antingen bara komma förbi, eller så kan man anmäla intresse på vår hemsida minutus.se. Man hittar oss också på sociala medier, Minutus på Facebook eller Minutusgym på Instagram.

 

Varför har ni valt att sponsra IFK Lidingö Friidrott?

Då vi själva vet hur viktigt det är med fysisk aktivitet vill vi gärna stötta andra verksamheter/föreningar som erbjuder sådant, framförallt till ungdomar.

 

Har du själv någon idrottsbakgrund?

Jag har idrottat med massa olika sporter som ung, men det var ishockeyn jag höll på med ordentligt och spelade på hög juniornivå. Numera är det gymträning och golf som gäller.

 

Den 22:a augusti går SM av stapeln. Inför vilken gren sitter du bänkad framför TV:n?

400 och 800 meter tycker jag alltid är spännande grenar.

 

 

 

 

 
Våra sociala medier
Antidoping och Trygg Förening
Stockholmskampen
STOLT ARRANGÖR AV
Våra partners
RF Sisu & Svensk Friidrott