IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Våra sponsorer 2018
 
2018-01-11 14:18
Adidas är en av världens ledande tillverkare av sport-och fritidskläder samt skor. I Adidas sortiment hittar du både skor och kläder för friidrottandet och för dina andra idrotter samt fritidsaktiviteter. Adidas är vår leverantör av klubbkläder för träning och tävling. Vår sortimentet!
2018-01-11 14:17
Intersport Lidingö är vår samarbetspartner när det gäller tränings- och tävlingskläder. Vår klubbkollektion! Du som är medlem i IFK Lidingö Friidrott kan också bli medlem i Club Intersport och tjäna pengar både till dig själv och till klubben. Registrerar dig här!
Du får 2-6 % bonus på dina inköp, beroende på hur mycket du handlar för under ett år, dessutom får vi som klubb 3 % i bonus på dina inköp. Glöm inte att registrera dig för IFK Lidingö Friidrott på din egna Club-sida!
2018-01-11 14:16
Ramundberget är ett äkta småskaligt alternativ till de som söker något bortom det massproducerade och lättkonsumerade. Självklart har vi höga ambitioner med våra parker, krogar, barnområden och spa men eftersom vi är en skidort som tänker lite annorlunda, sker all expansion utifrån våra fundament. Vi kommer nog aldrig att bli en ort för alla, men för allt fler verkar vi vara den enda skidort man kan tänka sig.
2018-01-11 14:14

På ICA Kvantum Lidingö i Larsberg älskar vi mat som både smakar och gör gott. Genom att satsa på ett rikligt utbud av frukt, grönsaker, ekologiskt och vegetariskt vill vi vara butiken som varje dag, året runt, bidrar till både naturlig matglädje och hälsa. Vi sammanfattar vår vision i tre ord: Grönast på ön!

Grönast på service: Att vara grönast handlar om mer än varor. För oss kan även service vara grön. Precis som att vi alltid ska möta dig med ett leende, ska du lämna butiken med ett. För att vi alltid ska vara på tårna, skickar vi iväg oss själva på servicekurser titt som tätt.


Hälsa: Precis som ICA i stort vill vara en hälsosam kraft i Sverige, vill vi vara det på Lidingö. Självklart genom att erbjuda en mängd hälsosamma varor i butiken, men också genom att inspirera dig till att lyckas i köket med dem. ICA Kvantum Lidingö stödjer framförallt IFK LIdingös  barn- och ungdomsverksamhet, bland annat  Sommaridrottsskolan och Papricaloppet.
2018-01-11 14:13
Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot fastighetsutveckling och förvaltning av egenägda kontorslokaler i Stockholm. Fastigheterna finns i attraktiva lägen med hög tillväxt i Stockholm såsom innerstaden, Arenastaden, Hammarby Sjöstad och Solna Business Park.

Fabege stödjer IFK Lidingö Friidrotts populära Sommaridrottsskola, som vänder sig mot barn i åldern 7 till 12 år och har ca 500 deltagare.

2018-01-11 14:11

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Företaget har drygt 400 fastigheter med en total uthyrningsbar yta på ca 3  miljoner kvadratmeter. Klövern erbjuder lokaler inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan också i en lång rad av starka regionstäder över hela landet.

Klövern stödjer framförallt vår tonår- och juniorverksamhet, bland annat genom att satsa på ett träningsläger för 12 - 15-åringar.

2018-01-11 14:10

Centigo är en unik samarbetspartner för affärskritisk och tvärfunktionell förändring.


Centigo erbjuder långsiktiga samarbeten för ett hållbart värdeskapande. Centigo består av ovanligt engagerade människor med en unik kombination av spetskompetens och förändringskraft som löser konkreta problem åt ledare genom unika åsikter om företagande och verksamhetsutveckling. Utifrån ett helhetsperspektiv utvecklar Centigo tillsammans med sina kunder spänstiga och välmående organisationer och företag med varaktig konkurrenskraft.


”Vi har valt att gå in som sponsor till IFK Lidingö Friidrott för att kunna hjälpa till och stötta den fantastiska barn- och ungdomsverksamheten som klubben bedriver” berättar Johan Barenstedt som är partner på Centigo. ”Klubbens höstläger, Dingo Camp, samlar vid två tillfällen närmare 150 barn” fortsätter Johan. ”För många barn är Dingolägren årets höjdpunkt så det känns klockrent att stötta just denna verksamhet”.

2018-01-11 14:09
John Mattson är ett familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter och kommersiella lokaler i Larsberg, Baggeby och Dalénum på Lidingö. Till de kommersiella hyresgästerna hör ICA Kvantum och Malmstens, Linköping Universitet. John Mattson strävar efter att skapa trivsamma och attraktiva livsmiljöer för boende och besökare, både i dag och i framtiden.

”Som största privata fastighetsägare på Lidingö har John Mattson en viktig roll i utvecklingen av Lidingö” säger Anna Bellander, kommunikationschef på John Mattson. ”Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller hälsa och trivsel och därför är vi väldigt glada att kunna bidra till en rolig och hälsosam fritid för barnen i området. Att stödja en klubb som IFK Lidingö Friidrott, med en stark värdegrund och som är öppen för alla oavsett förmåga känns mycket meningsfullt”, fortsätter Anna.

2018-01-11 14:08
Lidingö Rosteri är ett modernt, ekologiskt kafferosteri.

Lidingö Rosteri har en vision att höja kaffenivån i Sverige genom att öka kunskapen om kaffets kvalitet, ursprung och ekologi. Lidingö Rosteri köper kvalitetsbönor av finaste sortering direkt från bönderna. På så sätt kan man kvalitet- och ursprungsmärka bönorna, samtidigt som man vet att bönderna får bra betalt.

”Vi har valt att gå in som sponsor till IFK eftersom det är en förening som driver en idrottsverksamhet av hög kvalitet, både avseende träningsupplägg och värdegrund. Detta rimmar helt med vårt sätt att arbeta”, förklarar Darius Rosenquist som är Rostmästare och en av delägarna till Lidingö Rosteri.

2018-01-11 14:07
Norron Asset Management är ett nordiskt investeringsbolag som förvaltar sex stycken fonder med primär inriktning mot långsiktigt pensionssparande. Bolaget har vuxit kraftigt sedan starten i 2010 och förvaltar i dagsläget ca 13 miljarder kronor. Under de senaste åren har vi erhållit en rad priser och utmärkelser för fondernas goda avkastning.

Vi stödjer med glädje IFK Lidingö Friidrott, då vi imponerats av klubbens laganda, sammanhållning och resultat. Att få vara med att bidra till att lyfta fram allt det positiva som en bred satsning inom ungdomsidrott ger på lång sikt är viktigt, -precis som vårt eget arbete att verka för en långsiktigt god avkastning till alla våra pensionssparare. 

 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners