Anmälan till sommaridrottsskolan är nu öppen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Sommaridrottskolan
Sommaridrottskolan 2020
2019 års Sommaridrottsskola blev återigen en succé med c:a 400 barn under fyra veckor! Och vi siktar såklart på att Sommaridrottsskolan 2020 ska bli ännu bättre!

IFK Lidingö Friidrott kommer att anpassa årets läger efter gällande regler kring Covid-19.


Friidrottsförbundet har tagit fram riktlinjer att förhålla sig till när en klubb ska arrangera sommarläger. Dessa kommer vi att rätta oss efter till fullo, för både vår och era barns säkerhet, men också för att dra vårt strå till stacken för att stoppa smittspridningen. 


Just nu planerar vi  att genomföra lägret, men vi följer de direktiv som folkhälsomyndigheten utfärdar.

Vi kommer att anpassa antalet till den tillåtna gränsen på 50 personer per enhet


Detta kommer innebära att vi sprider ut oss på olika platser. Vi kommer att hålla till på de tre platser vi bedriver vår veckoträning på, det vill säga Rudboda skola, Källängen skola och Grönsta gärde. 


Grupperna kommer att rotera för att variera dagarna. Information om var vilken åldersgrupp ska vara vilken dag kommer via mail till de anmälda veckan innan lägret. Alla platser ligger inom 5-10 minuters cykelavstånd. Har ni några som helst frågor eller fundering på ovanstående, maila lovidrottskolan@lidingofri.se

 

I år bjuder vi in barn födda 2007 till 2013 dessa veckor:

Vecka 25 måndag-torsdag (15-18 Juni): Kostnad 1400 kr (4 dagar Midsommarveckan)

Vecka 26 måndag- fredag (22-26 Juni): Kostnad 1750 kr (5 dagar) 

Vecka 27 måndag- fredag (29 Juni-3 Juli): Kostnad 1750 kr (5 dagar)

Vecka 33 måndag- fredag (12- 16 Aug): Kostnad 1750 kr (5 dagar)


IFK veckan v.33


V. 33 har vi parallellt ett specialupplägg för våra aktiva i klubben födda 2007-2008 där vi bjuder in elitaktiva som håller i träningspass under veckan.

 

Grundstommen för vår sommaridrottsskola är givetvis friidrott, där barnen kommer att prova på i princip alla friidrottsgrenar (inklusive grenar som spjut, häck och diskus)! Vi provar även på att springa Lilla Lidingöloppet under en av eftermiddagarna!


Dessutom varvar vi friidrottandet med mycket lek och andra aktiviteter som orientering och massage-stunder. Hur en veckas schema kan se ut ser du exempel på här.


Målet med vår sommaridrottsskolan är framförallt att barnen ska tycka det är kul att röra på sig och idrotta! Att sprida idrottsglädje helt enkelt! 

 

Tider Varje dag håller vi igång mellan 09:00- 15:00 och 15:00- 16:30 för de som valt fritidstimmen! Drop inlämning från 08:45- 09:00.


Lunchen som kommer serveras varje dag är en rejäl, näringsriktig lunch som är lagad från grunden. Den kommer ge både barn och ledare ny, härlig energi till eftermiddagens strapatser.


Mellanmål får barnen också i form av frukt.


Inbjudan som Pdf


Titta på filmen från Sommaridrottsskolan 2018
 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners