IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Team 2009:2
Team 2009:2

Träning


Under inomhussäsongen tränar vi fredagar kl 17 - 18 i Källängens gymnastikhall. Sista träningen innan jul är den 15 december. Vi startar vårterminen den 12:e januari. Ingen träning fredag vecka 9 (2:e mars). Inomhusträningen pågår fram till påsk. Sista inomhusträning för vårterminen blir 23 mars.


Kom gärna lite före träningen startar så att vi kan sätta igång på utsatt tid. Det är också bra att se till att barnen har fått lite mat och dricka så de orkar hela passet.


Utomhussäsongen vårterminen 2018 startar fredagen den 6:e april vid tidig vår annars 13:e april. Vi tränar fredagar kl 17.10 - 18.20 på Lidingövallen under utomhussäsongen.


Ledare

Daniel Nilsson - tränare

Johan Löf - tränare

Anna-Lena Carlstedt - tränare

Susanne Uväng - tränare

Johan Sundström - resurs


Lisa Fröberg - ungdomstränare

Elisabeth Hvalgren - ungdomstränareLuciaspelen 9 december
2017-11-27 15:41
Den 9:e december arrangerar klubben friidrottstävlingen Luciaspelen i Sätrahallen!

Vi planerar att delta tillsammans med de andra 09-grupperna, det vill säga samlas, umgås och fika med varandra mellan grenarna.

Klubben och vi ledare prioriterar just denna tävling under inomhussäsongen. Här är målsättningen extra många deltagare från gruppen, ålderskullen och klubben. I fredags pratade vi ledare med barnen om denna tävling efter träningen.

Antalet deltagare är begränsat så anmäl er gärna snarast vi länken nedan om ni vill vara med! (Ni måste anmäla er själva via länken för en plats även om ni tackar ja på kallelsen.)
Ingen anmälningsavgift utgår. DET ÄR VIKTIGT ATT ANMÄLA SIG I TID  så att inte startplatserna tar slut. Det är inte ovanligt att det blir fullt i vissa grenar.

Anmäl via länken http://www.lidingofri.se/sida/?ID=186234. Barn födda 2009 tävlar i 60m och kula och räknas som P9 respektive F9, eftersom inomhussäsongen sträcker sig in på nästa år.

Observera högst preliminära tider, men räkna med förmiddagen. Ett mer detaljerat program med samlingstid meddelas Er när tävlingens tidsprogram är fastställt. (Denna kallelse kommer alltså att uppdateras med mer information).

I kallelsen ser ni vilka som är anmälda vilket underlättar eventuell samåkning till och från tävlingen. Föräldrar kan ju också samåka tillsammans med barnen..

Välkomna hälsar ledarna
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners