Sommaridrottsskolan 2018
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Team 2009:2
Team 2009:2


Träning Höstterminen 2018


Vi startar friidrottsträningen efter sommaren den 17:e augusti 17-10-18,20 på Lidingövallen, samling måltornet. Under augusti och september tränar vi fredagar klockan 17,10-18,20. Under oktober tränar vi klockan 17,00-18,00. Uteavslutning fredag 26:e oktober.


Kom gärna lite före träningen startar så att vi kan sätta igång på utsatt tid. Vi kommer på uteträningarna att värma upp med en kortare löptur, därför är det extra viktigt att vara på plats i tid. Det är också bra att se till att barnen har fått lite mat och dricka så de orkar hela passet.


Under inomhussäsongen det vill säga efter höstlovet och fram till början av april tränar vi Fredagar kl 17-18 i Källängens gymnastikhall. Preliminärt börjar vi inomhus 9:e november.


Utöver friidrottsträningar så kommer, Löpträningar att erbjudas gruppen. Vi kommer att träffas på Grönsta gärde, statyn. Gruppen kommer att samarbeta med andra träningsgrupper. Träningarna är på onsdagar mellan klockan 18 och 19 och leds av bland annat Anders Ejendal från 08:2 och Daniel Nilsson. Mer info om när dessa börjar för höstterminen.


Aktuella tider just nu

Onsdag 5:e september 18-19


Aktiviteter under hösten

9 september Brommaspelen

30 september Lilla Lidingöloppet

17-18 november Dingocamp

8 december LuciaspelenLedare

Daniel Nilsson - huvudtränare

Johan Löf - tränare

Anna-Lena Carlstedt - tränare

Susanne Uväng - tränare

Mårten Dahlstedt - tränare

Göran Lundgren - Tävlingsansvarig friidrottstävlingar bana

Michaela von Koch - Administratör


Lisa Fröberg - ungdomstränare

Elisabeth Hvalgren - ungdomstränareTräning på Grönsta 29:e augusti
2018-08-29 21:46
Riktigt härlig träning idag på Grönsta. Vi ses nästa vecka samma dag och tid, alltså onsdag 5:e september kl 18-19
Luciaspelen 9 december
2017-11-27 15:41
Den 9:e december arrangerar klubben friidrottstävlingen Luciaspelen i Sätrahallen!

Vi planerar att delta tillsammans med de andra 09-grupperna, det vill säga samlas, umgås och fika med varandra mellan grenarna.

Klubben och vi ledare prioriterar just denna tävling under inomhussäsongen. Här är målsättningen extra många deltagare från gruppen, ålderskullen och klubben. I fredags pratade vi ledare med barnen om denna tävling efter träningen.

Antalet deltagare är begränsat så anmäl er gärna snarast vi länken nedan om ni vill vara med! (Ni måste anmäla er själva via länken för en plats även om ni tackar ja på kallelsen.)
Ingen anmälningsavgift utgår. DET ÄR VIKTIGT ATT ANMÄLA SIG I TID  så att inte startplatserna tar slut. Det är inte ovanligt att det blir fullt i vissa grenar.

Anmäl via länken http://www.lidingofri.se/sida/?ID=186234. Barn födda 2009 tävlar i 60m och kula och räknas som P9 respektive F9, eftersom inomhussäsongen sträcker sig in på nästa år.

Observera högst preliminära tider, men räkna med förmiddagen. Ett mer detaljerat program med samlingstid meddelas Er när tävlingens tidsprogram är fastställt. (Denna kallelse kommer alltså att uppdateras med mer information).

I kallelsen ser ni vilka som är anmälda vilket underlättar eventuell samåkning till och från tävlingen. Föräldrar kan ju också samåka tillsammans med barnen..

Välkomna hälsar ledarna
 
Våra sociala medier
https://www.youtube.com/watch?v=hvVFgbv1ZPQ&t=2s
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners