Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Team 2009:2
Team 2009:2

Träning vårterminen 2018


Under inomhussäsongen tränar vi Fredagar kl 17 - 18 i Källängens gymnastikhall. Sista träningen inne är den 23:e mars. 


Vi startar träningen utomhus den 6:e april på Lidingövallen, samling måltornet.

 

Under April månad (Fredag 6,13,20 och 27 april) tränar vi på Lidingövallen Fredagar kl 17-18. 

 

Från och med Maj månad med start den 4:e maj så tränar vi Fredagar 17,10-18,20 med undantag för den 11:e maj då vi inte tränar. Vi tränar den veckan den 9:e maj klockan 16,30-17,30. Vi tränar i övrigt varje fredag och avslutar säsongen den 15:e juni med lite extra skoj.


Kom gärna lite före träningen startar så att vi kan sätta igång på utsatt tid. Vi kommer på uteträningarna att värma upp med en kortare löptur, därför är det extra viktigt att vara på plats i tid. Det är också bra att se till att barnen har fått lite mat och dricka så de orkar hela passet.


Utöver friidrottsträningar så kommer, Löpträningar att erbjudas gruppen. Vi kommer att träffas på Grönsta gärde, statyn. Gruppen kommer att samarbeta med andra träningsgrupper. Träningarna är på torsdagar mellan klockan 18 och 19 och leds av Anders Ejendal från 08::2.


Aktivitetskalender vårterminen 2018


Anmälan till nedanstående arrangemang genom länken nedan http://www.lidingofri.se/sida/?ID=183761  - Länkar till anmälan släpps efter hand


24-25 mars Sista Chansen (Friidrott inomhus)

18 april Terräng KM  (Löpning Stockby 1,45km)

1 maj Danderydsloppet (Löpning ca 1,1 km)

5 maj Turebergsstafetten (Staffett, lag om 5 400m-1000m, kräver ansvarig ledare)

20 maj KM Friidrott Lidingövallen

26 maj Papricaloppet, Ica Kvantum Lidingö

3 juni Minimaraton 

15-17 juni Huddingespelen


Samt eventuellt någon mer bantävling friidrott
Ledare

Daniel Nilsson - huvudtränare

Johan Löf - tränare

Anna-Lena Carlstedt - tränare

Susanne Uväng - tränare

Mårten Dahlstedt - tränare

Göran Lundgren - Tävlingsansvarig friidrottstävlingar bana

Michaela von Koch - Administratör


Lisa Fröberg - ungdomstränare

Elisabeth Hvalgren - ungdomstränareLuciaspelen 9 december
2017-11-27 15:41
Den 9:e december arrangerar klubben friidrottstävlingen Luciaspelen i Sätrahallen!

Vi planerar att delta tillsammans med de andra 09-grupperna, det vill säga samlas, umgås och fika med varandra mellan grenarna.

Klubben och vi ledare prioriterar just denna tävling under inomhussäsongen. Här är målsättningen extra många deltagare från gruppen, ålderskullen och klubben. I fredags pratade vi ledare med barnen om denna tävling efter träningen.

Antalet deltagare är begränsat så anmäl er gärna snarast vi länken nedan om ni vill vara med! (Ni måste anmäla er själva via länken för en plats även om ni tackar ja på kallelsen.)
Ingen anmälningsavgift utgår. DET ÄR VIKTIGT ATT ANMÄLA SIG I TID  så att inte startplatserna tar slut. Det är inte ovanligt att det blir fullt i vissa grenar.

Anmäl via länken http://www.lidingofri.se/sida/?ID=186234. Barn födda 2009 tävlar i 60m och kula och räknas som P9 respektive F9, eftersom inomhussäsongen sträcker sig in på nästa år.

Observera högst preliminära tider, men räkna med förmiddagen. Ett mer detaljerat program med samlingstid meddelas Er när tävlingens tidsprogram är fastställt. (Denna kallelse kommer alltså att uppdateras med mer information).

I kallelsen ser ni vilka som är anmälda vilket underlättar eventuell samåkning till och från tävlingen. Föräldrar kan ju också samåka tillsammans med barnen..

Välkomna hälsar ledarna
 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners