IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Vuxenträning
Vuxenträning


Var med och träna i klubbens koncept för vuxna.

I januari 2016 lanserade klubben Lidingö Track Power Run, träning för vuxna, på alla nivåer. Välj och vraka i vårt smörgåsbord av träningsmöjligheter måndag till söndag. TPR erbjuder allt från löpträning för nybörjare och erfarna distanslöpare till cirkelträning och yoga. Det finns något för alla och man behöver inte vara proffs för att vara med, var och en tränar på sin nivå och tanken är att alla ska kunna hänga med.


Anmäl dig till vår vuxen träning, klicka här

Lidingö Track Power Run, TPR är öppen för alla vuxna som vill träna. Du kan vara med på alla passen oavsett träningsbakgrund. Även intresserade icke-medlemmar är välkomna att delta, men betalar då ett högre pris för träningen.

Så här funkar det:

  • Du anmäler att du vill vara med i Lidingö Track Power Run. Som medlem i klubben (årsavgift 300 kr, eller familjemedlemskap 600 kr) är kostnaden för att delta på valfritt antal pass per vecka 1 200 kr per kalenderår. Icke-medlemmar betalar 2400 kr per kalenderår. Om du väljer att delta endast på löppassen kostar det 500 kr per kalenderår. Väljer du att gå med från 1 maj så kostar det endast 700 kr + medlemsavgift (icke-medlemmar betalar 1400 kr)


  • För att anmäla dig klickar du här. I anmälan väljer du vilka pass du vill få kallelse till varje vecka. Då kommer ett mejl där du svarar JA eller NEJ på om du ska gå på veckans pass. Du kan välja så många pass du vill och du kan också ändra dina val under året. Kontakta kansliet om du vill göra nya eller ändra i dina befintliga val.


  • Träningen följer skolans kalenderår och har därmed uppehåll för jul- och nyår, påsk, sportlov, röda dagar och sommarlovet. I vissa fall kan träning förekomma även på loven och då skickas kallelse ut som vanligt.


  • Om du har frågor är du välkommen att kontakta IFK Lidingö Friidrotts kansli: 08-767 64 83. Eller på mail ifk@lidingofri.se
 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners