Anmälan till sommaridrottsskolan är nu öppen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Vuxenträning
Vuxenträning - Track Power Run

Vill du träna tillsammans med andra? Eller har du något lopp i sikte? I så fall är vår vuxenträning Track Power Run för dig! Du kan vara med oavsett träningsbakgrund. Anmäl dig genom att klicka här! Du är välkommen på ett prova-på-pass gratis om du vill testa först!


Vi erbjuder fem pass i veckan:

Tisdagar 19-20: Intervallträning

Onsdagar 11.30-12.30: Distanslöpning eller intervaller

Torsdagar 18-19: Intervallträning (löpvana minst 5 km)

Lördagar 10-11: Styrka med konditionsinslag

Söndagar 10-11.30: Långpass distans


Så här funkar det:

  • Kostnaden för att delta på valfritt antal pass per vecka är 600 kr i träningsavgift + 300 kr i medlemsavgift.
  • För dig som är ledare eller tränare i någon av våra grupper i IFK Lidingö Friidrott så är du välkommen att vara med och träna i Track Power Run utan kostnad.
  • För att anmäla dig klickar du här. I anmälan väljer du vilka pass du vill få kallelse till varje vecka. Kontakta kansliet om du vill göra nya eller ändra i dina befintliga val.
  • Träningen följer skolans kalenderår och har därmed uppehåll för jul- och nyår, påsk, sportlov, röda dagar och sommarlovet. I vissa fall kan träning förekomma även på loven och då skickas kallelse ut som vanligt. 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta IFK Lidingö Friidrotts kansli: 08-767 64 83. Eller på mail ifk@lidingofri.se
Kolla av formen på Vårmilen i maj!
2020-02-17 22:52
Foto: Peter Holgersson
Den 1 maj kommer Vårmilen tillbaka under Lidingöloppets vårhelg! Med 5 eller 10 km med start på Lidingövallen. Ett perfekt test i TPR:s milen-satsning som pågår fram till sommaren. Vi ger dig stöd för att nå din måltid på 10 km till sommaren!

För deltagare i TPR kommer ett specialerbjudande om anmälan till vårmilen - håll utkik för mer information längre fram!
Satsa mot milen med TPR!
2020-02-12 22:01

IFK Lidingö Friidrott har förutom sin välkända barn- och ungdomsverksamhet träning för alla åldrar och nivåer. Förutom framgångsrika veteraner som tävlar och tränar har klubben motionsträning för vuxna som vill hålla igång träningen tillsammans med andra. Inför sommaren görs en satsning anpassad för att man ska kunna förbättra sin tid på milen.


Erik Johansson och Tarja Karppinen, två av tränarna i klubbens vuxenträning Track Power Run, lägger just nu upp programmen så att de som tränar med gruppen kan nå sitt eget tidsmål för milen framåt sommaren. Erik berättar:


”På tisdagar har vi ett gemensamt intervallpass anpassat för att deltagarna ska klara just sin måltid på 10 km i början av sommaren. Utöver det har vi planerat ytterligare två-tre pass som vi rekommenderar. De övriga passen är ett distanspass och ett långpass som man antingen kan köra själv eller tillsammans genom att delta i klubbens andra vuxenträningspass. För dem som vill springa lite snabbare finns också ett snabbdistanspass inplanerat. Vi kommer att ge förslag till fart på dem olika passen utifrån vilket mål man har.”


Träningen inleds vecka åtta och sträcker sig till torsdag veckan innan midsommar. Träningen kan också kompletteras med det styrkepass med konditionsinslag som klubben har varje lördag. 


Under våren satsar vi på att träna inför Vårmilen den 1 maj som Lidingöloppet arrangerar. Det finns två distanser att välja på 5 och 10 kilometer. 


Kostnad är 600kr plus medlemsavgift i klubben och då har man tillgång till 5 pass i veckan hela året!
Nytt år med TPR!
2020-01-02 11:36
Det är dags för ett nytt hurtigt år med IFK Lidingö Friidrotts vuxenträning Track Power Run. Vi fortsätter med fyra löppass i veckan och ett pass styrka med konditionsinslag. I år är avgiften för TPR 600 kronor och då har du tillgång till alla pass!

Vi hoppas att ni är många som vill träna med oss 2020!

Vill du ha ett mål för din träning? Då kan vi tipsa om att träna med oss inför något av klubbens arrangemang: KM Terräng i april (4 km), Blomomloppet i 10-11 juni (5-10 km), höstens KM 5000m på Vallen eller såklart inför årets höjdpunkt; Lidingöloppet 25-27 september!


Har du idéer eller synpunkter på träningen? Eller vill lägga till eller ta bort pass du får kallelse till? Mejla till Annica på kansliet (annica@lidingofri.se).

 

Med energi inför kommande träningspass!

/ IFK Lidingös vuxenkommitté (Lotta, Annica, Erik, Eva och Patrik)


Välkomna tillbaka efter sommaren!
2019-08-11 22:42
Efter en härlig sommar är vår vuxenträning Track Power Run tillbaka från och med vecka 34 med två intervallpass, två distanspass och ett styrkepass per vecka.

Har du satt upp målet för säsongen? Att hålla igång tillsammans med andra eller har du kanske Lidingöloppet eller klubbmästerskap på 5000m för ögonen? Oavsett ser vi fram emot att träna tillsammans med dig i höst! 
Vårens Löpskola!
2019-03-27 10:48
Tisdag den 2 april drar vi åter igång en omgång av vår uppskattade löpskola.

Samling på Lidingövallen 19:00

Kursen kommer att pågå i 8 veckor och vänder sig till dig som vill komma igång efter ett kortare eller längre uppehåll eller för dig som vill springa mer kontinuerligt. Vår duktiga löpcoach Erik Johansson ser till att alla kan vara med efter sin egen förmåga. Efter dessa 8 veckor är du varmt välkommen att fortsätta springa med oss, vi springer 4 gånger i veckan, hitta ditt favoritoass!

Lite från det kommande upplägget
Löpteknik
Löpskolning
Långa intervaller
Fartlek
Korta intervaller
Med mera

Läs mer och anmäl dig här

Du som redan är medlem i TPR men vill få kallelse till detta pass hör av dig här


Bra fart
2018-10-17 20:52
Fantastisk kväll med perfekt väder.
Onsdagspasset är tillbaka med full fart, vill du vara med är det bara att du hör av dig så får du kallelse! 
Camilla Seyffarth nygammal TPR tränare håller i cirkelpasset på Lidingövallen 19:00- 20:00
Fint besök 6 september på torsdagspasset
2018-08-24 14:57
Napoleon Solomon vinnare av TCS Lidingöloppet 2017
Torsdag den 6 september får TPR passet fint besök.
Kontakta kansliet om du normalt sett inte brukar gå på torsdagar men önskar få kallelse till detta specialpass.
REN Vinnare
2018-08-13 16:53

Den 12 juni beslutade Styrelsen att alla aktiva i Vuxenträningen ”TPR” som tävlar ska genomföra RFs dopingutbildning online, Rena Vinnare, som en del i vårt arbete för att bli en dopingvaccinerad klubb. För oss som klubb och förening är det viktigt att våra tävlande aktiva är kunniga inom dopingens regler för att undvika tråkiga misstag. Självklart är det lika viktigt för oss att du som inte tävlar är uppdaterad på vad som räknas som doping.

 

Ni som tävlar skickar certifikatet som visar på genomförd utbildning till Josefin Almkvist på kansliet, senast den 1 november. josefin@lidingofri.se

 

Dopingutbildningen online från RF, Ren Vinnare,  hittar du här!

 

Stort tack för din medverkan att IFK Lidingö Friidrott blir en dopingvaccinerad klubb fri från doping. 

Träning i sommar på egen hand - Löpning
2018-06-25 10:55
Patrik Buddgård och Erik Johansson två av våra uppskattade TPR, ledare.
Oavsett om du tränar inför Lidingöloppet, något annat lopp eller enbart för att det är så härligt att må bra!
Här kommer förslag på ett par olika pass så att du kan hålla igång i sommar.
Vissa TPR pass pågår längre in på sommarlovet än andra och vissa börjar tidigare, de pass som körs går ut via kallelse precis som vanligt. Den 23/8 har vi ett par lag anmälda till Stafesten, se tidigare utskcik från Peder - hör av dig om du vill vara med, först till kvarn!

Stafesten 23 augusti med Peder
2018-06-20 07:41
Peder Lindberg löpledare och Stafestengeneral 2018
Glad sommarträning önskar vi alla  medlemmar i vår träning för vuxna, TPR, IFK Lidingö Friidrott!

Torsdag den 23 augusti har du chans att springa ett kul lopp ihop med dina träningskompisar gäller för dig som tränar i någon av våra TPR - grupper

Vill du vara med? För att ta en plats i något av våra lag så mailar du till Peder på peder.lindberg@lidingo.se och Swishar 260:- till klubben på 1235529177 och skriver ditt namn+Stafesten

Alla i laget springer 5 km var och 125:- av lagets startavgift går direkt till UNICEF efter loppet är det picnic i det gröna - välkomna till en härlig löparkväll.

Trevlig sommar!

(begränsat antal platser=först till kvarn)


Nedräkning Lidingöloppet
2018-03-25 22:10
Nedräkning Lidingöloppet

Tänker du springa Lidingöloppet 2018? 
Nå dina mål tillsammans med  oss på IFK Lidingö Friidrott!

Vi hjälper dig inför din utmaning på 10, 15 eller 30 km. Nivån anpassas efter dina förutsättningar - från dig som ska klara Lidingöloppet för första gången till dig som har ett tydligt tidsmål att slå! Våra duktiga ledare hjälper dig att nå ditt mål.

Vi satsar mot Lidingöloppet och erbjuder intervall-, långdistans- och styrkepass!  Vår träning utgår eller är på Lidingövallen.


Anmäl dig senast 9 april så bjuder vi på startplats till Vårmilen under Lidingöloppets vårhelg.

Pris: 1500 kr inklusive medlemsskap i IFK Lidingö Friidrott.
 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners