Anmälan till sommaridrottsskolan öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT

Lidingö Rosteri
Lidingö Rosteri är ett modernt, ekologiskt kafferosteri.

Lidingö Rosteri har en vision att höja kaffenivån i Sverige genom att öka kunskapen om kaffets kvalitet, ursprung och ekologi. Lidingö Rosteri köper kvalitetsbönor av finaste sortering direkt från bönderna. På så sätt kan man kvalitet- och ursprungsmärka bönorna, samtidigt som man vet att bönderna får bra betalt.

”Vi har valt att gå in som sponsor till IFK eftersom det är en förening som driver en idrottsverksamhet av hög kvalitet, både avseende träningsupplägg och värdegrund. Detta rimmar helt med vårt sätt att arbeta”, förklarar Darius Rosenquist som är Rostmästare och en av delägarna till Lidingö Rosteri.

Vill du bli del av IFK Lidingö Friidrott?
Är du intresserad av att stötta IFK Lidingö Friidrott?

Hör av dig till ifk@lidingofri.se
Sundström Safety
Lidingöföretaget Sundström Safety designar och tillverkar andningsskydd i världsklass. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning och försäljning av produkterna, som marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder. Sundströms stödjer framförallt vår Sommarfriidrottsskola.
Prioritet Finans

Familjeföretaget Prioritet Finans, med säte i Göteborg, är en stor sponsor till svensk friidrott och är bl.a. partner till Friidrottsförbundet, Bauhausgalan och huvudsponsor till Göteborgs jubileumsmaraton 2021.

 

Prioritet brinner för både topp och bredd och fick stor uppmärksamhet när de gick in och räddade GKG (Göteborgs Kvinnliga Idrottsklubb), som hade svåra ekonomiska problem till följd av pandemin i slutet av 2020 (mer information här!).

 Under 2021 har Prioritet valt att bl.a. stötta Sommaridrottsskolan och IFK Lidingö Friidrotts satsning på SM i Borås 2021.

 

Bolaget är ett familjeföretag och Sveriges största företag när det gäller fakturaköp. Målet är att stödja företag och organisationer med sin likviditet; ”Vi fixar likviditeten, du lönsamheten”. Prioritet är en av Sveriges största sponsorer till idrottsrörelsen och har flera stora förbund (t.ex. Svenska Friidrottsförbundet, Svenska Skidförbundet, Handbollsförbundet) och klubbar (t.ex. DIF Hockey & Fotboll, IFK Göteborg, Malmö Redahawks).

 

”IFK Lidingö Friidrott är en mycket intressant förening som i generationer fostrat toppelit och samtidigt lyckats bedriva både en fin bredd- och barn-/ungdomsverksamhet. Själv har jag ett stort intresse för friidrott och medeldistanslöpningen har jag följt på nära håll sedan Dan Glans storhetstid. Från IFK Lidingö Friidrott minns jag så klart Anders Gärderud. Han verkar ha fått en arvtagare i form av Simon Sundström och det var kul att se honom slå alla finnar på Finnkampen förra året”, säger Nils Wiberg, VD och ägare på Prioritet Finans.

 

Vi hoppas att detta är börja på ett långt samarbete – välkomna Prioritet Finans!

Stadium

This is Stadium

Stadium is Sweden’s largest sports chain with approximately 173 stores in Sweden, Finland and Germany.

The Stadium group currently comprises Stadium AB, which is the parent company, and ten subsidiaries. The concepts Stadium, Stadium Outlet and Sneakers Point all belong to this group. The activities cover Sweden, Finland and Germany and sales are via physical stores and online for all concepts.

Stadium was the original concept and now also includes a variety of specialist stores such as Stadium Ski (alpine and cross-country skiing), Stadium Pulse (exercise and running gear) and Stadium Plus stores (offering a wider range in big cities). Stadium Outlet offers lower prices on their sports equipment and fashion goods. Sneakers Point is a new concept that was launched in spring 2018, focusing on sneaker sales. The concept also features a limited range of clothing.

Stadium also arranges summer sports camps (Stadium Sports Camp) for children and young people. These activities are run through an SVB company (i.e. an enterprise with a special profit limit) and all profit goes back to the sports associations. Stadium Sports Camps are held in Norrköping and Halmstad.

Craft
 
KLÖVERN
Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med över 400 fastigheter och en total uthyrningsbar yta på nästan 3 miljoner kvadratmeter. Klövern erbjuder sina hyresgäster attraktiva lokaler inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan också i en lång rad av starka regionstäder över hela landet, samt i Köpenhamn. 

En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, det uttrycket innefattar att lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer att Klöverns hyresgäster, liten som stor, ska få bästa möjliga service och bemötande.

Klövern stödjer IFK Lidingö Friidrotts tonår- och juniorverksamhet, bland annat genom att vara titelsponsor till det årligen återkommande ”Klövernlägret” för 12 - 15-åringar.
ICA Kvantum Lidingö

På ICA Kvantum Lidingö i Larsberg älskar vi mat som både smakar och gör gott. Genom att satsa på ett rikligt utbud av frukt, grönsaker, ekologiskt och vegetariskt vill vi vara butiken som varje dag, året runt, bidrar till både naturlig matglädje och hälsa. Vi sammanfattar vår vision i tre ord: Grönast på ön!


Grönast på service: Att vara grönast handlar om mer än varor. För oss kan även service vara grön. Precis som att vi alltid ska möta dig med ett leende, ska du lämna butiken med ett. För att vi alltid ska vara på tårna, skickar vi iväg oss själva på servicekurser titt som tätt.


Hälsa: Precis som ICA i stort vill vara en hälsosam kraft i Sverige, vill vi vara det på Lidingö. Självklart genom att erbjuda en mängd hälsosamma varor i butiken, men också genom att inspirera dig till att lyckas i köket med dem. ICA Kvantum Lidingö stödjer framförallt IFK LIdingös  barn- och ungdomsverksamhet, bland annat  Sommaridrottsskolan och Papricaloppet.
EXPO bolaget

Svenska Expobolaget väljer att vara partner för att IFK Lidingö Friidrott eftersom de visar ett stort engagemang för barn och ungdomar. Friidrott är en sport där alla kan vara med och jag är väldigt glad att få vara med som sponsor till klubben,säger Mårten Dahlstedt, på Svenska Expobolaget 

 

Svenska Expobolaget är en ledande leverantör av profil- och exponeringsmaterial. Levererar allt från rollups, flaggor, banderoller till profilkläder. Bland kunderna finns bl a Asics, Saucony, New Balance, Craft, Trek, Bianchi, Lidingöloppet, Stockholm marathon med flera världsledande sportmärken och sportarrangemang. 

 

 
Våra sociala medier
Sommaridrottsskolan
Stolt arrangör av
Våra partners
Övriga partners
RF Sisu