Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Mål och värdegrund
Vårt mål är att alltid arbeta med att leva efter vår värdegrund och vi talar ständigt om hur vi kan arbeta med värdegrunden i praktiken.

Det sker bland annat på våra årligen återkommande ledardagar, vid utbildningstillfällen för ledare, till exempel ungdomar i klubben som blir ledare på vår populära sommaridrottsskola, på föräldramöten och vid varje terminsstart ägna en stund med barnen och prata om hur viktigt är hur man beter sig mot varandra.


Här kan du ladda ner och läsa IFK Lidingö Friidrotts värdegrund och även ett utdrag ur Riksidrottsförbundets program "idrotten vill"


Friidrott - Idrotten för livet beskriver vår verksamhet i olika åldrar.


Stöddokument till ledare i grupperna är vår checklista som beskriver hur ni kan tänka kring ordning och reda och regler i grupp samt ett dokument med riktlinjer för hur vi gör i grupper om vi har barn som behöver extra stöd.


Verksamhetsidé

IFK Lidingö Friidrottsklubb ska erbjuda träning och tävling baserat på idrottsglädje, social samvaro och utmaningar samt marknadsföra friidrotten och göra den känd som en lockande och framgångsrik tränings- och tävlingsverksamhet på Lidingö.

  

Vision
IFK Lidingö Friidrottsklubb ska vara den ledande idrottsföreningen på Lidingö och en av landets bästa friidrottsföreningar.

 

Ladda verksamhetsinriktning för 2020/2021

 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Våra sponsorer
Partners