Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Läger
Ramundberget 2019
bilder från 2018 års resa

Vi vet redan nu att resan blir av sista helgen i januari 2019.


Vi har bokat hela hotellet och målsättningen är att fylla hotellet, dvs att det blir tre bussar som tar oss till skidparadiset i Ramundberget och fina Fjällgården.


Ni som vill hänga med kan boka in den 25-27 januari 2019 i kalendern redan nu!


Det går faktiskt att boka in sig redan nu. Vi tar en bokningsavgift på 500 kr per person och ni kan räkna med att priserna på resan blir i samma nivåer som årets resa se längre ner på sidan.


Här är länken till bokningssystemet.


Säkra era platser och boka in er redan idag.

Ramundberget 2018

Ramundberget är en av klubbens och Lidingöloppets samarbetspartner och det har gett oss möjlighet att boka platser på anläggningen till förmånliga priser i flera år.

Så blir det  även kommande skidsäsong. 

Det är en familjeresa vi erbjuder, dvs det är inte några ledare från klubben som reser med och har ansvar för barn/ungdomar som reser själva. 

När - det blir v 4, dvs 25-28 januari 2018.

 

Resa - Vi har som förra året bokat tre bussar för att ta oss till vackra Härjedalen. Först till kvarn gäller för att få plats

 

Boende - Vi bor på Ramundbergets hotell Fjällgården och i grundpriset ingår bussresan, frukost, lunch och middag dvs helpension.

 

Pris - barn 0-7 år 900 kr, ungdom 8-15 år 2300 kr, 16år - vuxen 3500 kr


Liftkort tredagars 800 kr / 16 år-vuxen & 650 kr /ungdom (8-15 år)

Bokning- sker via klubbens bokningssystem länk till bokningsformuläret här . Följ instruktionerna ”hur man bokar” noga. Dessa står överst på bokningssidan.
Sista dag att boka är den 13 december!

 

Betalning- Vid bokningstillfället betalas en anmälningsavgift på 500 kr per person, betalning sker med kort. Efter att eventuella tillval är gjorda kommer en slutfaktura för resan.

 

Villkor - Din plats till Ramundberget är garanterad när anmälningsavgiften på 500 kr per person är erlagd. Skulle du behöva avboka resan efter att slutfakturan är betald, får man fram till två veckor innan avresa endast tillbaka den del av avgiften som klubben inte har kostnader för. Bokas resan av två veckor eller mindre innan avresedatum betalas ingen del av resans avgift tillbaka Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid någon avbokning.
Slutfaktura för resan kommer till er efter att ni fyllt i era eventuella tillval i formuläret ni får via mail efter att bokningsavgiften är betald:

 

Varmt välkomna med er bokning!


Inbjudan till Ramundberget 2018 som pdf hittar du här!

Inför resan kommer det information till resenärerna om detaljer kring rumsindelning, avresetid och annan praktisk information.

 
Våra sociala medier
https://www.youtube.com/watch?v=hvVFgbv1ZPQ&t=2s
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners