Sommaridrottsskolan 2018
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Läger
Ramundberget 2019
bilder från 2018 års resa

Resan  till Ramundberget blir av sista helgen i januari 2019.


Vi har bokat hela hotellet och målsättningen är att fylla hotellet, dvs att det blir tre bussar som tar oss till skidparadiset i Ramundberget och fina Fjällgården.


Ni som vill hänga med kan boka in den 24-27 januari 2019 i kalendern redan nu!


Här är länken till bokningssystemet.


Det är en familjeresa vi erbjuder, dvs det är inte några ledare från klubben som reser med och har ansvar för barn/ungdomar som reser själva. 

Resa - Vi har som förra året bokat tre bussar för att ta oss till vackra Härjedalen. Först till kvarn gäller för att få plats

 

Boende - Vi bor på Ramundbergets hotell Fjällgården och i grundpriset ingår bussresan, frukost, lunch och middag dvs helpension.

 

Pris - barn 0-7 år 900 kr, ungdom 8-15 år 2300 kr, 16år - vuxen 3500 kr


Liftkort tredagars 800 kr / 16 år-vuxen & 650 kr /ungdom (8-15 år)

Bokning- sker via klubbens bokningssystem länk till bokningsformuläret här . Följ instruktionerna ”hur man bokar” noga. Dessa står överst på bokningssidan. 
Sista dag att boka är den 16 december!

 

Betalning- Vid bokningstillfället betalas en anmälningsavgift på 500 kr per person, betalning sker med kort. Efter att eventuella tillval är gjorda kommer en slutfaktura för resan som ska vara betald innan resan blir av.

 

Villkor - Din plats till Ramundberget är garanterad när anmälningsavgiften på 500 kr per person är erlagd. Anmälningsavgiften kan man inte få tillbaka om man väljer att boka av.
Skulle du behöva avboka resan efter att slutfakturan är betald, får man fram till två veckor innan avresa endast tillbaka den del av avgiften som klubben inte har kostnader för. Bokas resan av två veckor eller mindre innan avresedatum betalas ingen del av resans avgift tillbaka Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid någon avbokning. 

Slutfaktura för resan kommer till er efter att ni fyllt i era eventuella tillval i formuläret ni får via mail efter att bokningsavgiften är betald:

 

Varmt välkomna med er bokning!

Inför resan kommer det information till resenärerna om detaljer kring rumsindelning, avresetid och annan praktisk information.
 
Våra sociala medier
https://www.youtube.com/watch?v=hvVFgbv1ZPQ&t=2s
Stolt arrangör av
Klubbsponsorer
Partners