Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK LIDINGÖ
FRIIDROTT
Sommaridrottskolan
Anmälan


Anmälan för sommaridrottsskolan 2020 är öppen

Förra året var det c:a 400 barn som var med under Sommaridrottsskolans fyra veckor. I år satsar vi mot fyra nya veckor och hoppas givetvis att än fler barn vill vara med och lära sig friidrotta och känna idrottsglädje! I år bjuder vi in barn födda 2007- 2013.


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BOKNINGENInformation gällande anmälan:

Via vårt bokningssystem anmäler du dig till sommaridrottsskolan, du väljer redan i anmälan om ditt barn vill gå på fritidstimme eller inte. I samband med anmälan betalas lägret med kort, efter betalning är gjord skickas kvittens på inbetalningen.


Här på hemsidan kommer informationen löpande att uppdateras och information om första dagen på sommaridrottsskolan finns under en av flikarna ovan.


För att kunna göra avgiftsfri anmälan till Lilla Lidingöloppet kommer du att få en individuell anmälningskod per mejl i samband med den sista Sommaridrottsskoleveckan i augusti. OM Lidingöloppet skulle arrangeras på något annat sätt än vanligt eller bli inställt  2020 kommer vi inte kunna erbjuda någon avgiftsfri anmälan 2020.


Om ni skulle behöva avanmäla er är det kostnadsfritt 2 veckor efter anmälan är gjord, efter det debiteras en administrativ avgift på 250 kr. Om avbokning sker mindre än tre men mer än en vecka före lägerstart betalas 50 % av lägeravgiften tillbaka. Sker avbokning mindre än en vecka före lägerstart sker ingen återbetalning av lägeravgiften.


Kontakta lovidrottskolan@lidingofri.se om ni behöver göra en avanmälan.


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BOKNINGEN
 
Våra sociala medier
Stolt arrangör av
Våra partners
Övriga partners
RF Sisu